Date of experience: 09/2020

Fijne ervaring, voor herhaling vatbaar.

Beste mevrouw,

Dank u wel voor het delen van uw leuke ervaring!
Graag tot de volgende keer in Preston Palace.

Mariët
Date of experience: 09/2020

Een leuke ervaring voor dat geld

Beste meneer B.,

Dank u wel voor het delen van uw leuke ervaring!

Graag tot de volgende keer in Preston Palace.

Date of experience: 09/2020

Het was mijn eerste keer. Ik had er hoge verwachtingen van. Maar het is een beetje tegengevallen. 15 uur inchecken, moest alles plannen (weet niet of dit Ivm Corona is) omdat alles 22.00 uur dicht ging. Voor 150 euro wel prima, last minute geboekt. Kind heeft genoten. Het eten was ronduit teleurstellend. Heel jammer.

Beste meneer/mevrouw P.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke beleving.

Het vooraf reserveren van uw activiteiten en restaurants in de GastenApp is een bekend fenomeen in deze corona tijd. Wij ontkomen als grote horeca ondernemeing gewoonweg niet aan deze verplichte gezondheidsmaatregelen, hiervoor vragen wij uw begrip. Via onze site https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona en in uw bevestiging stellen wij u daarvan op de hoogte.

Wij vinden het mooi dat 'kind' heeft genoten, maar vinden het erg jammer dat u niet geheel tevreden bent. Wilt u alstublieft via marketing@prestonpalace uw ervaring over het eten toelichten (met uw boekingsnummer)? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 09/2020

We hebben plezier gehad maar 1 keertje was voldoende. Overigens mag de midgetgolf wel een beetje opgeknapt worden.

Beste mevrouw N.,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij vinden het mooi dat u plezier heeft gehad, wat ons betreft bent u ook meer dan welkom voor een herhaalverblijf.

Uw tip voor de midgetgolf gaan wij doorgeven aan de betreffende afdeling. Wellicht tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 09/2020

Prima leuke dagen gehad alleen ontbijt is jammer en de kamer zou schoner kunnen gelukkig hebben we niet veel tijd in de kamer door gebracht.

Best mevrouw P.,

Hartelijk dank voor uw review!

Wij vinden het mooi dat u leuke dagen bij ons heeft gehad. Mogen wij u vragen of u ter plaatse een melding heeft gemaakt van het ontbijt en uw hotelkamer? Wij lossen het namelijk liever direct goed voor u op, zodat u verder kan met waarvoor u in Preston Palace bent: onbezorgd en lekker genieten!

Uiteraard gaan wij nu alsnog uw tips doorgeven aan de betreffende afdeling.

Date of experience: 09/2020

Netjes en goed verzorgd, ook in deze gekke tijd alles goed georganiseerd

Beste meneer P.,

Dank u wel voor uw positieve review en voor uw complimenten voor ons corona beleid in Preston Palace. Dat is een mooie beloning voor de tomeloze inzet van ons super team. Wij vinden het mooi dat u heeft genoten van een goed en veilig verblijf.

Date of experience: 09/2020

Heerlijke dagen gehad, erg tevreden. Ga zo door.

Beste meneer/mevrouw J.,

Dank u wel voor uw prachtige waardering. Uw motiverende woorden zijn een enorme stimulans voor ons!

Graag tot snel in ons mooie hotel voor wederom een fantastisch verblijf.

Date of experience: 09/2020

Het was een leuke ervaring maar anders dan normaal i.v.m. COVID-19. Het oude concept blijft leuker maar daar verander je nu even niks meer aan. Het is wel fijn voor als paar dat de bedden 1 geheel zijn.

Beste meneer/mevrouw G.,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Uiteraard begrijpen wij dat het anders dan normaal is, dat zal u als onze graag geziene gast beamen. Daarom waarderen wij uw loyaliteit en uw begrip voor de verplichte maatregelen enorm!

Om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan, leven wij momenteel in een maatschappij met strikte voorwaarden. Maar wanneer wij rekening met elkaar houden en vooraf onze plannen vastleggen, zijn er volop fantastische mogelijkheden in Preston Palace. Wij kijken ernaar uit u in de toekomst wederom als onze gewaardeerde gast te mogen verwelkomen in ons All-inclusive Family Resort!

Date of experience: 09/2020

Zeer leuk verblijf gehad met onze zoon die zn eigen zeer vermaakt heeft op de kermis..top

Beste meneer/mevrouw G.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij vinden het heel fijn dat u samen een zeer leuk verblijf heeft gehad in Preston Palace.

Heel graag tot ziens en ook een hartelijke groet aan onze grote indoor kermis fan!

Date of experience: 09/2020

We waren iets langer in het hotel dan de gemiddelde gast en hebben ons vermaakt. Maar zodra we weer naar het buitenland mogen (ivm corona) geven we daar wel de voorkeur aan. De service is daar vaak beter, en dat geld ook voor een beter ingewerkt personeel en de keuken.

Beste meneer Van L.,

Hartelijk dank voor uw langere verblijf in Preston Palace. Het doet ons goed dat u zich heeft vermaakt en waarderen het dat uw tips voor de restaurants, voor onze gewaardeerde collega's duidelijk uiteenzet. Uw positieve kritiek is meer dan welkom en nemen wij graag mee in ons werkoverleg.

Dank u wel voor uw beoordeling en wellicht tot ziens in Preston Palace. Weet dat u meer dan welkom bent!