Date of experience: 09/2020

Het was goed. Ik zou alleen restaurant San Remo niet meer boeken als Diner omdat wij in 35 min hadden we drinken, eten, toetje gehad en staat dat er 1uur en 25 min is voor gereserveerd. Meteen drinken door geven dan naar tafel meteen hoofd en na gerecht doorgeven en het hoofdgerecht net op en meteen het toetje dat ging gewoon te snel. Zo lekker als ik op Maandag in de Bistro heb gegeten en het ontbijt op dinsdag en woensdag en de lunch op Dinsdag beter.

Beste mevrouw F.-T.,

Hartelijk dank voor uw 87% tevreden review!

Wij vinden het fijn dat alles tijdens uw verblijf goed is verlopen, met een kleine aantekening voor het verloop van uw diner in Eetcafé San Remo. U mag juist alle tijd die u krijgt volop benutten en op uw gemak genieten van een heerlijk diner. Die wens mag u ook gerust - graag zelfs!- tijdens het verblijf uitspreken zodat u uw op manier een onbezorgde tijd beleeft. Het spijt ons dat het even anders voor u verliep en wij nemen uw review mee als leermoment in onze werkbespreking. Dank u wel voor de toelichting en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 09/2020

Fijn hotel, aardig personeel, super leuk voor de kinderen. Eten is niet meer zoals het was 2 jaar geleden. Zelf wat niet kunnen eten, gewoon te smerig.

Beste mevrouw K.,

Hartelijk dank voor uw review. Wat is het mooi dat u Preston Palace omschrijft als een fijn hotel met aardig personeel en super leuk voor de kinderen. Heel attent!

Zou u alstublieft via marketing@prestonpalace.nl met uw boekingsnummer willen toelichten wat, waar en wanneer u niet iets heeft kunnen eten? Wilt u daarbij ook alstublieft vermelden of u ter plaatse een melding heeft gemaakt voor een passende oplossing? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 09/2020

Ondanks dat we het goed gehad hebben, wachten we toch met boeken tot de Corona ellende voorbij is.

Geachte heer, mevrouw H,

Hartelijk dank voor de positieve beoordeling.

Wij hopen u graag, na de Corona nog eens te kunnen begroeten in Preston Palace.

Date of experience: 09/2020

Een goed verblijf, maar in corona tijd toch wat meer aanpassingen in het restaurant

Geachte heer v W.,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het aangeven van verbeterpunten in verband met Corona.

Date of experience: 09/2020

jammer dat er niet elke dag bedden opgemaakt worden, handdoeken zelf wisselen. zwembad durfde ik niet door het trapje en donker. avond eten was minder

Beste mevrouw Van Meel,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het delen van uw ervaring.

Voor en tijdens uw verblijf hebben wij diverse verplichte (tijdelijke!) maatregelen ingevoerd, de enige manier waardoor u ook in corona tijd veilig en onbezorgd in Preston Palace kan genieten. Via uw bevestigingsbrief en ook via https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona leest u alle vernieuwingen. Wij lichten die van uw hotelkamer hier uit:

Uw hotelkamer is voor uw aankomst grondig gereinigd en voorzien van voldoende handdoeken voor de eerste dag. Voor uw en onze veiligheid wordt uw hotelkamer niet tijdens uw verblijf gereinigd. Elke ochtend kunt u tussen 9:00 en 12:00 uur schone handdoeken ophalen op het liftenplein op de 1e etage. Vuile handdoeken en evt. vuile vaat kunt u deponeren in de daarvoor bestemde kar op het liftenplein. Wij kunnen ons voorstellen dat het heerlijk is dat elke dag uw bedden worden opgemaakt, maar om het besmettingsgevaar zoveel mogelijk te beperken komen onze medewerkers zo weinig mogelijk op uw hotelkamer tijdens uw verblijf. Hiervoor vragen wij uw begrip. Indien u toch een schoonmaak wenst tijdens bijvoorbeeld een langer verblijf of in geval van 'een ongelukje', kunt u dit melden bij de hotelreceptie. Wij plannen samen een gepast moment in.

De sfeer in het subtropisch zwemparadijs is tropisch en authentiek met de iconische sterrenhemel. Wanneer het voor u te donker is bij het trapje, is er gelukkig nog een andere route rondom het bad dat naar dezelfde ruimte leidt.

Zou u alstublieft met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl willen toelichten wat, wanneer en hoe u het avondeten minder vond tijdens uw verblijf? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Alone
Date of experience: 09/2020

Ik kom jaarlijks in preston logeren alleen dit x voor het eerst tijdens corona. met de corona is het wel anders, ook kwa eten minder keus en jammer de grote rookhok binnen niet meer waardoor je buiten moest roken

Beste mevrouw S.,

Wij vinden het fantastisch dat u jaarlijks bij ons komt 'logeren' en ook nu voor de eerste keer in corona tijd. Dank u wel voor uw verblijf en voor uw review!

Hier leest u alle informatie over het rookbeleid in Preston Palace:
In verband met de uitspraak van de Hoge Raad, d.d. 27 september 2019, is Preston Palace verplicht haar rookbeleid aan te passen. Alleen buiten op de aangegeven plaatsen, cq diverse buitenterrassen, mag gerookt worden.

Preston Palace is geheel rookvrij. Op de terrassen buiten op de aangegeven locaties mag gerookt worden. Het is niet toegestaan een supersmoker (of dergelijke vervanging voor sigaretten) te gebruiken binnen Preston Palace, behalve op de aangewezen (buiten) rookplekken. Roken op een hotelkamer resulteert in een boete van €100,00. Wanneer het brandalarm onklaar wordt gemaakt of geactiveerd wordt door roken (op de hotelkamer) volgt automatisch verwijdering.

Er zijn inderdaad ook door de verplichte veiligheidsmaatregelen een aantal vernieuwingen geweest, maar wij hopen dat u alsnog genoten heeft van uw jaarlijkse uitje. Wij nemen uw feedback mee in ons werkoverleg en hopen u in alle gezondheid volgend jaar wederom als onze gewaardeerde gast te mogen verwelkomen!

Date of experience: 09/2020

Ik ben veel vaker bij Preston Palace geweest. Toen was het echt perfect! Had niks te klagen. En het was toen echt het geld waard.

Nu vreselijk! Hartstikke duur voor hoe het er nu is door de corona maatregelen. Heel veel dingen zijn beperkt qua eten en drinken. voor alle activiteiten moet gereserveerd worden. Informatie wordt niet normaal doorgegeven voor als je als nieuw persoon daar komt.

Ze hebben het goed opgelost met de maatregelen met pijlen maar niemand houdt zich eraan. De bewakers mogen meer mensen aanspreken want niemand houdt zich aan de 1,5 meter. Heb me dood geïrriteerd aan de mensen. Ze kwamen zo dichtbij me staan en elkaar aanraken. Bah! Vreselijk! Hoef niet aan onbekende te zitten.

Verder mag de ticketprijs veel lager worden. Je betaald nog de volle tarief terwijl alles beperkt is. Ik snap het heel goed maar doe dan de prijs wat lager door de maatregelen.

1 goede tip: niet erheen gaan tijdens corona want dat is je geld niet waard! Wacht maar eerst tot dat alles weer normaal is want nu is het vreselijk zonde van je geld.

Beste heer B.,

Hartelijk dank voor de uitgebreide toelichting van uw laatste ervaring in Preston Palace.

Graag willen wij deze persoonlijk met u doornemen. Wilt u alstublieft uw boekingsnummer met uw toelichting (datum, locatie, tijdstip, etc.) mailen naar marketing@prestonpalace.nl? Wilt u daarbij ook vermelden of u ter plaatse een melding heeft gemaakt van uw grote ongenoegen?

Na ontvangst gaan wij uw ervaring doornemen met de betreffende afdelingen en hoort u daarna zo spoedig mogelijk van ons. Alvast vriendelijk dank voor de kans u ons gunt. Wij zijn u zeer erkentelijk!

Date of experience: 09/2020

prima verblijf voor een paar dagen

Geachte heer P.,

Hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Fijn dat u een prima verblijf heeft gehad.

Date of experience: 09/2020

Redelijk goed maar de tafel keuze die jullie aanbevolen is slecht bevallen pas na klagen werd er wat mee gedaan

Beste meneer/mevrouw B.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Het is juist heel goed dat u ter plaatse uw wens kenbaar heeft gemaakt, dat is beslist geen 'klagen'! U bood ons de kans om het goed voor u te doen en daar zijn wij blij mee.
Graag willen wij ook uw andere opmerkingen intern doornemen. Wilt u alstublieft uw boekingsnummer met uw kamernummer mailen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Heerlijk verblijf gehad

Geachte heer, mevrouw H,

Hartelijk dank voor de bijna 100% tevreden beoordeling. Fijn om te horen dat u een heerlijk verblijf heeft gehad.