By Ellen
Reviewed: 3 weeks ago (23/02/2026)
Date of experience: 02/2026

Heel gezellig! Family time.

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen bij ons in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

By Saskia
Reviewed: 3 weeks ago (23/02/2026)
Date of experience: 02/2026

Wij zijn weer zeer tevreden. Alleen was het wel druk.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat u opnieuw zeer tevreden bent over uw verblijf.

U geeft aan dat het druk was tijdens uw verblijf. Op piekmomenten kan het inderdaad levendiger zijn in ons resort. Uw opmerkingen over het ontbijt, de reserveringen voor de restaurants en de hygiëne in de kleedkamers nemen wij serieus en bespreken wij intern met de betrokken afdelingen. Heeft u deze punten tijdens uw verblijf gemeld? Dan hadden wij dit direct kunnen oppakken.

Binnen ons resort beschikken wij over verschillende kamertypes. Wanneer u specifieke wensen heeft, zoals een groter bed of extra meubilair, denken wij bij een volgend verblijf graag met u mee.

Date of experience: 01/2026

Super ontzettend genoten

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling.

By Carmina Nechita
Date of experience: 02/2026

For the money you are spending, you expect excellent service. A holiday with your kids first of all it should not cost a fortune, problem is staff knows this and they exploit that. Hotel look good overall, rooms were clean and nice all the cleaning staff were great. Breakfast was amazing but dinner? Saying it is bad it is an understatement. We had to wait so long for our dinner it was unbelieveable. Even when we ordered dessert, first it took them more than 30 mins to bring some icecream and when it came it was the wrong dessert also. There is just one chef working in the kitchen so imagine when the restaurant its packed how long people have to wait. Paying 1200€ for 2 days and receiveing this kind of service is unacceptable.

Dear Guest,

Thank you for your stay at our resort and for sharing your experience. We truly regret reading that your stay, especially your dining experience, has left you feeling disappointed.

At the same time, we genuinely appreciate your kind words about the rooms, cleanliness, breakfast and our subtropical swimming paradise. It is wonderful to read that our housekeeping team made a positive impression on you.

Regarding your experience at Midtown and Silverado Bistro, we take your comments very seriously. Waiting such a long time for dinner and even receiving the wrong dessert is not the experience you anticipated. Have you shared this with our colleagues during your stay? This would have allowed us to immediately look into the situation and assist you at that moment.

We kindly ask you to send us your detailed explanation, including your booking number and room number, to marketing@prestonpalace.nl, so we can carefully review your experience internally. Thank you in advance for your cooperation.

We hope to welcome you again at Preston Palace.

Kind regards,
By Arie
Date of experience: 02/2026

Prima, goed verzorgd. Kids hadden veel plezier.

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.

By m peeters
Date of experience: 02/2026

goed , alleen jammer dat er geen live muziek meer is in de bar straat

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn dat u uw verblijf als goed heeft ervaren en dat u tevreden was over onder andere de service, hygiëne en het eten in onze restaurants.

Wij begrijpen dat u de live muziek in de barstraat mist. Ons entertainmentprogramma is aangepast en verdeeld over verschillende locaties binnen het resort, zodat wij een breed en gevarieerd aanbod kunnen blijven bieden.

Uw opmerking over de watertemperatuur in het subtropisch zwemparadijs nemen wij eveneens mee in onze evaluaties.

By Koppenol
Date of experience: 02/2026

Goed ervaring altijd ruimte voor verbetering

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te lezen dat u een goede ervaring heeft gehad.

Uw aandachtspunten met betrekking tot de prijsbeleving, het diner en de faciliteiten nemen wij mee in onze evaluaties. Feedback zoals die van u helpt ons om scherp te blijven en waar mogelijk verbeteringen door te voeren.

Bedankt voor uw mooie beoordelingen voor de kamer, service, ontbijt en onze app.

By Shannon
Reviewed: 3 weeks ago (20/02/2026)

Heel fijn hotel!
Geld waard, alleen helaas voedselvergiftiging gehad waardoor ik de nacht niet goed heb doorgebracht en helaas niet van het ontbijt heb kunnen genieten.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te lezen dat u ons hotel als heel fijn heeft ervaren en dat u tevreden was over het zwembad, de hygiëne, service en de prijs kwaliteitverhouding.

Wij vinden het vervelend om te lezen dat u zich in de nacht niet goed heeft gevoeld en daardoor niet van het ontbijt heeft kunnen genieten. Heeft u dit tijdens uw verblijf bij ons gemeld? Dan hadden wij dit direct met u kunnen bespreken en waar nodig actie kunnen ondernemen.

Graag vernemen wij via marketing@prestonpalace.nl welke gerechten en consumpties u exact heeft genuttigd. Wilt u daarbij ook alstublieft uw boekingsnummer vermelden? Zo kunnen wij uw melding zorgvuldig bekijken.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Beau
Reviewed: 3 weeks ago (20/02/2026)
Date of experience: 02/2026

Kurzfasssung: Das Konzept, welches dahinter steckt ist vom grunde her sehr, sehr gut! Gesamteindruck vom Kurztrip eine 8 von 10.

Bester Gast,

Bitte beachten Sie, dass Sie zu 80% zur Bestellung bereit sind! Was wissen Sie, wenn Sie wissen, dass Ihre Kunden etwas Gutes tun?

Wir hoffen, dass wir uns freuen, Sie bald zu sehen.

Mit vriendelijke groet,

Pien
By Paul Beers
Reviewed: 3 weeks ago (19/02/2026)
Date of experience: 02/2026

We hebben weer ontzettend genoten. We werden vriendelijk ontvangen door behulpzaam personeel. De kamers waren schoon, maar erg jammer dat de bedden niet meer uit elkaar gezet kunnen worden door een tweepersoons topper. We waren met 9 mannen op stap en dan heb je geen zin om ‘s nachts de andere man tegen te komen in je bed. De badkamerdeur kon helaas niet op slot, niet fijn als je met vrienden op stap ben. Dan trek je nog weleens per ongeluk de deur open terwijl de ander aan het kleien is.

We waren gewend dat de Donderdag ook ontzettend leuk was met entertainment op meerdere plekken zoals de scheepsbar. Tijdens ons verblijf leek het wel de ouderen soos, volume van het geluid was echt veel te zacht. De zangers op het centrale plein deden echt hun best maar hierdoor kwam het echt niet over. Ik ben zelf muzikant, ik had medelijden met ze. (Heeft hun geluidsman geen oren? Of zijn het de nieuwe Preston Palace richtlijnen voor door de week?).

Het ontbijt en lunch was erg lekker en vers. Midtown was na weleens anders meegemaakt, dit keer erg lekker met vriendelijk personeel. Maar pizza van Enzo is flink achteruit gegaan, voorheen waren het top pizza’s, maar nu smaken ze echt niet best!

Er waren een paar personeelsleden die ons echt opvielen: het meisje vrijdag avond in de scheepsbar, wat een harde werkster, ze deed in haar eentje het werk van twee man. Ook liep er een blonde meid ‘s middags en ‘s avonds rond. Ze stond geen minuut stil, ruimde goed de lege glazen op en sprong ook bij de bar bij. Goed voorbeeld voor de rest, ze werkte echt twee keer zo hard. Heel anders dan donderdag, dat horeca personeel moet nog leren wat werken is.

We hebben heerlijk gezwommen en gebubbeld, van mij persoonlijk had het zwemwater wel iets warmer gemogen. Helaas is de koffie niet te zuipen in het zwembad, daar staat ook een andere automaat dan in de coffeecorner. De koffie weggegooid en na het zwemmen maar iets betere koffie gedronken met gebak.

Misschien een idee om in de toekomst in de buurt van de bowling een bar te maken? Het is een end lopen met 9 glazen op een dienblad.

We hebben echt genoten en komen graag weer terug.

Beste heer B,

Hartelijk dank voor jullie uitgebreide feedback en de mooie 90% beoordeling. Wat fijn dat jullie hebben genoten van het verblijf, ons personeel, het ontbijt en Midtown. We waarderen jullie complimenten voor onze harde werkers enorm en geven dit zeker door.

We begrijpen jullie opmerkingen over de kamer, badkamerdeur, entertainment en Enzo’s pizza, en nemen dit mee om te verbeteren. Ook jullie tip voor een bar bij de bowling nemen we serieus.

Mooi om te vernemen dat jullie hebben gezwommen, gebubbeld en ondanks een paar puntjes toch een heerlijke tijd hebben gehad. We kijken ernaar uit jullie weer te mogen verwelkomen!

Met gastvrije groet,
Emma