Heerlijk verblijf gehad

Geachte heer, mevrouw H,

Hartelijk dank voor de bijna 100% tevreden beoordeling. Fijn om te horen dat u een heerlijk verblijf heeft gehad.

Wij hopen u graag nog eens te kunnen begroeten in Preston Palace.

Date of experience: 09/2020

Ik vond dat het hotel zelf erg schoon werd gehouden! Dat was echt een plusplunt. Ik vind wel dat er meer gelegenheid moet zijn om dingen te doen doordeweeks in de middag. Veel dingen kosten geld om iets te doen en ik vond het erg jammer dat de kermis doordeweeks smiddags dicht is. Als je alles al hebt gedaan en je kan maar 1x bowlen of snookeren per boeking, verveel je vrij snel in het hotel.. Zorg voor meer entertainment of laat de gasten meerdere keren iets doen.

Date of experience: 09/2020

heerlijk ontspannend bij ons verblijf heerlijk rustig je kon gewoon heerlijk baantjes en rond zwemmen

Geachte heer K.,

Hartelijk dank voor uw 100% tevreden review!
Dat waarderen wij enorm.

Date of experience: 09/2020

Voor een eerste keer was het leuk!

Geachte heer, mevrouw N.,

Hartelijk dank voor het beoordelen van uw verblijf.

Wij hopen u ook in de toekomst nog eens te kunnen begroeten!

Date of experience: 09/2020

Was wel goed ondanks de corona maat regels, het was iets anders als voor de corona tijd

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor de positieve waardering!
Wij waarderen het zeer dat u hiervoor de moeite genomen heeft en hopen u nog eens te kunnen begroeten in Preston Palace.

Date of experience: 09/2020

Ik was sceptisch voor aankomst door een hoog aantal negatieve reviews op Google. Ik kan stellen onterecht sceptisch. Hoewel er een paar kleine verbeterpunten zijn denk ik dat ik zeker nog een keer voor Preston Palace zal kiezen

Geachte heer H,
Dat is fijn om te horen, bedankt ook voor uw beoordeling.
Hartelijke groeten,
Date of experience: 09/2020

We zijn voor de Corona tijd een paar keer geweest. Fantastisch. Nu afgelopen dagen geweest. We snappen dat er vanwege Corona bepaalde concepten anders gaan, het is allemaal heel netjes geregeld en goede controle. Maar de eet gelegenheden zelf, het eten voornamelijk is er echt op achteruit gegaan.
Ipv een heel buffet aan keuze bij bijv ribbelton was er nu een half buffet, maar als je dan een half buffet doet is prima, maar zorg dan dat de kwaliteit top is! We betalen er een hele hoop voor, maar niet voor tot snot gekookte broccoli, wraps bij de grill die zo mega hard waren, die dus al keer opnieuw gebruikt zijn na een dag, gortdroge kiphaasjes vind de grill. Mega harde poffertjes bij t ontbijt, schnitzels die gewoon echt niet gaar zijn bij de peppermill.
Dan moet je bij san Remo oa al gelijk je dessert doorgeven, ik snap het allemaal, maar ik heb een maagverkleining, dus kan niet veel op en weet dus niet van te voren of een toetje gaat lukken. Daar hadden ze geen boodschap aan... dan deden ze het wel weggooien.... hoe dom kan je zijn om dat antw te geven....!!!

Nee het is ons echt heel erg tegen gevallen de kwaliteit. Hier komen we voorlopig echt niet meer terug, jammer! Het is zo goed geregeld onder de huidige Corona omstandigheden door jullie, maar dan laat je liggen op een beetje kwaliteit.

Beste mevrouw W.,

Hartelijk dank voor de uitgebreide toelichting van uw persoonlijke ervaring.

Graag willen wij deze persoonlijk met u doornemen. Wilt u alstublieft uw boekingsnummer met uw toelichting (datum, locatie, tijdstip, etc.) mailen naar marketing@prestonpalace.nl? Na ontvangst gaan wij uw ervaring doornemen met de betreffende afdelingen en hoort u daarna zo spoedig mogelijk van ons. Alvast vriendelijk dank voor de kans u ons gunt. Wij zijn u zeer erkentelijk!

Agnes
Date of experience: 09/2020

We hebben ons goed vermaakt, alles goed verzorgd op het diner na, misschien zou ik de prijzen iets verlagen omdat je niet alle gezelligheid die Preston Palace biedt kunt ervaren nu, maar dat is mijn mening.

Goedemorgen heer/mevrouw,
Wij danken u voor uw goede beoordeling.
We nemen uw ervaringen graag mee.
Tot ziens in Preston Palace.
Hartelijke groeten,
Date of experience: 09/2020

wel goed vind het serveren van de maaltijden zo beter dan dat iedereen zelf op schept

Geachte heer S,
Wij danken u voor uw mooie beoordeling.
Vriendelijke groet,
Date of experience: 09/2020

het was anders ook ivm corona

Beste meneer H.

Hartelijk dank voor uw review. Een all-inclusive verblijf in corona tijd is inderdaad anders dan u voorheen van ons bent gewend. Anders hoeft echter niet minder te zijn, in uw bevestiging en via https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona brengen wij u daar van op de hoogte. Tevens staan wij u ter plaatse bij wanneer u vragen heeft, dat doen wij graag zodat u optimaal kan genieten van uw welverdiende all-inclusive verblijf.

Mogen wij contact met u opnemen om uw laatste ervaring persoonlijk met u door te nemen? Wilt u dan alstublieft uw boekingsnummer met toelichting mailen naar marketing@prestonpalace.nl? Wilt u daarbij ook alstublieft melden of u ter plaatse uw ongenoegen kenbaar heeft gemaakt? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Agnes