Date of experience: 09/2020

Hele fijne verzorgde dagen gehad.

Geachte heer/mevrouw L,
Wat heerlijk dat u heeft genoten.
Bedankt voor uw beoordeling.
Date of experience: 09/2020

Geweldig komen zeker nog een keer terug.

Wij zien u graag in Preston Palace, hartelijk welkom.
Vriendelijke groet,

Alles was goed

Geachte heer/mevrouw L,
Bedankt voor uw goede beoordeling.
Hartelijke groeten,
Date of experience: 09/2020

we hebben er van genoten

Geachte heer V,
Wat heerlijk voor u en uw familie.
Tot ziens.
Date of experience: 09/2020

Fantastisch. We komen zeker terug.

Geachte heer/mevrouw A,
Wij zien u graag, bedankt voor uw mooie beoordeling.
Date of experience: 09/2020

Super verblijf gehad een dikke 9!! Komen zeker nog een keer terug!!

Geachte heer/mevrouw L,
Bedankt voor uw prachtige beoordeling. Wij zien u graag.
Tot ziens, vriendelijke groet, Ivon

Een geslaagde tijd

Geachte heer/mevrouw R,
Fijn dat u een goede tijd heeft gehad, bedankt voor uw beoordeling.
Vriendelijke groet,
Date of experience: 09/2020

We hebben ons zeer goed vermaakt. We hebben alle activiteiten geprobeerd en hebben van allen genoten. Het zwembad was prachtig, maar voor ons ontbraken er glijbanen. Ook de welness was gedurende ons hele verblijf volgeboekt, dit was ook erg jammer. De slaapkamer was een voldoende, niet erg luxe en 2 aparte matrassen. We hadden wel een balkon waar op gerookt mocht worden, dit was fijn. De douche was ook heerlijk, goede waterdruk. We hadden geen badjassen op de kamer, deze hadden we wel verwacht voor een all-in hotel ivm de welness en het zwembad. Nu hadden we telkens natte kleding. Ieder moment van de dag kon je wel eten en drinken krijgen, dit was uitstekend. De coronamaatregelen werden goed nageleefd door het hotel en de gasten.

Beste mevrouw Peters,

Dank u wel voor uw 83% tevreden beoordeling. Wat is het leuk om te lezen dat u alle activiteiten heeft geprobeerd en van allen heeft genoten!

De Wellness is een activiteit die u al vooraf bij uw boeking kan bij reserveren. Alle mogelijkheden leest u via deze link: https://www.prestonpalace.nl/faciliteiten/wellness.

In de luxe Suite zijn badjassen aanwezig, dat geldt niet voor de Classic en Royal hotelkamers. Wel kunt u een badjas verkrijgen via de zwembadreceptie (huur of koop). Het is mooi dat u uw persoonlijke ervaring met ons deelt en ons opnieuw laat kijken naar andere mogelijkheden.
Uw complimenten voor de naleving van de corona maatregelen en het eten en drinken nemen wij ook mee in ons werkoverleg. Nogmaals dank en graag tot ziens in Preston Palace!

Agnes
Date of experience: 09/2020

Sehr schönes Hotel. Die Kinder und wir haben viel Spaß gehabt. Das war unsere zweite Besuch, wir möchten gerne wieder kommen

Danke herr N, freundlichen Grussen Ivon
Date of experience: 09/2020

Prima verblijf. Met enige gebreken.
Covid19 prima opgelost!
Dieptepunt van verblijf was onze belevenis in de Bioscoop. Onward om 16uur op donderdag 17 september was echt niet oké.

Beste meneer Van M.,

Wat fijn dat u heeft genoten van een prima verblijf!

Dank u wel voor het delen van de tips en tops. Uw complimenten voor de corona maatregelen, de ervaring in de bioscoop en het bedlampje op kamer 3322 geven wij door aan de betreffende afdelingen. Graag tot ziens in Preston Palace !

Agnes