Date of experience: 09/2020

Het was een leuke ervaring en we hebben erg genoten.

Geachte mevrouw N,
Wat fijn dat u het zo leuk heeft ervaren.
Tot ziens in Preston Palace.
Vriendelijke groet,
Date of experience: 09/2020

Super gezellig en leuk hotel en van alles is mogelijk en ruim voldoende eten en drinken

Geachte heer/mevrouw C,
Wij danken u voor uw goede beoordeling.
Date of experience: 09/2020

Wij komen regelmatig en hebben verder ook geen klachten, alleen over het restaurant de laatste twee keer echt een drama. Daar mag nog veel verbeterd worden, ze hebben elke keer een ander excuus. Dat vindt ik erg slecht als vaste klant bij jullie.

Beste meneer J.,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het mooi dat u regelmatig bij ons komt en verder ook geen klachten heeft.

Natuurlijk mag u aangeven wanneer het in een bepaalde locatie niet naar wens is, daar kunnen wij alleen maar van leren, en daar praten wij graag met u over verder. Mogen wij alstublieft uw toelichting en uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl ontvangen? Na ontvangst gaan wij contact met u opnemen.

Date of experience: 09/2020

Tevreden maar niet voor een 2e keer.

Beste meneer S.

Dank u wel voor uw positieve review. Wat fijn dat u tevreden bent. Met alle respect voor uw besluit, maar wat ons betreft bent u meer dan welkom voor een tweede keer.

Wellicht tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 09/2020

Super gehad. Alleen wel erg druk, vooral savonds bij preston palace central. Hier kwam iedereen bij één na 23.00 uur. Waardoor je geen voldoende afstand kon houden

Geachte mevrouw M,
Wij danken u voor uw beoordeling.
Uw aangegeven ervaring nemen wij graag mee.
Date of experience: 09/2020

Een vakantie om nooit te vergeten

Geachte heer M,
Dat is fijn om te horen.
Wij zien u graag nog eens.
Alone
Date of experience: 09/2020

Ik heb genoten van de tijd

Geachte heer V,
Wij danken u voor uw beoordeling.
Fijn dat u heeft genoten.
Vriendelijke groet,
Date of experience: 09/2020

Goed maar steeds meer camping dan hotel idee, u snapt wel waarom.

Beste mevrouw Van der H.,

Hartelijk dank voor uw 87% tevreden beoordeling. Wat is het fijn dat u het als goed heeft ervaren.

Uw opmerking dat het steeds meer een camping dan een hotel idee is, begrijpen wij helaas niet. Zou u deze met uw boekingsnummer alstublieft willen toelichten via marketing@prestonpalace.nl? Wij zijn zeer benieuwd!

Date of experience: 09/2020

Een fijn hotel met gelukkig in Corona tijd volle makkelijke toegang tot het zwembad, ideaal met kleine kinderen. Wel is de spelotheek licht teleurstellend qua weinig activiteit of eten voor de kinderen, geen veilige rubberen tegels onder de wiptoestellen en tussendoor een verjaardagsfeestje met meiden duidelijk ouder dan 7 jaar die nog net niet de kleintjes ondersteboven sprongen op het spring kasteel. Kwaliteit van eten was overal erg goed

Beste mevrouw M.,

Hartelijk dank voor uw review!

Wat is het mooi dat u Preston Palace omschrijft als een fijn hotel met gelukkig in corona tijd volle makkelijke toegang tot het zwemparadijs. Dat is inderdaad ideaal met kleine kinderen. Wat betreft de spelotheek: veiligheid staat voorop en alle toestellen voldoen aan alle veiligheidseisen welke regelmatig worden gecontroleerd. Heeft u ter plaatse een melding gemaakt van de oudere kindjes die de kleintjes ondersteboven sprongen? Wij hadden dit graag direct voor u opgelost. Uiteraard nemen wij nu uw beleving alsnog mee in het werkoverleg met de afdeling animatie.

Date of experience: 09/2020

Goed en komen zeker nog terug

Geachte heer R,
Wij zien u graag, tot ziens in Preston Palace.