Date of experience: 09/2020

Ik heb echt een mega leuk weekend gehad! Samen met een vriendin even niet aan de corona tijd denken. De eerste dag dat we aankwamen hadden we gelijk voor alle activiteiten gereserveerd. Ik was er nog niet eerder geweest en begreep dat dat normaal niet hoefde. Mooie reden om nog een keer terug te komen!

Goedemorgen mevrouw Z,
Wat fijn dat u zo genoten heeft.
Bedankt voor uw mooie beoordeling.
Date of experience: 09/2020

Voor herhaling vatbaar genoeg te doen voor jong en oud

Geachte heer M,
Bedankt voor uw mooie beoordeling.
Tot ziens in Preston Palace, wij zien u graag.
Vriendelijke groet,
Date of experience: 09/2020

Ik vondt het zelf wat tegen vallen! Maar onze zoon van 7 vond het wel erg leuk,en daar doe je het tenslotte allemaal voor!

Beste mevrouw Van H.

Hartelijk dank voor het delen van uw tips en tops. Wat is het mooi dat u samen met uw zoon heeft genoten van een leuk verblijf en dat hij volop heeft genoten.

Wilt u alstublieft via marketing@prestonpalace.nl uw ervaring over het eten met uw boekingsnummer toelichten? Wij zijn u zeer erkentelijk!

Alles goed verzorgd.

Geachte heer van E,
Bedankt voor uw goede beoordeling.
Vriendelijke groet,
Date of experience: 09/2020

Super leuke dag gehad met overnachting, doen we snel weer!!

Goedemorgen heer/mevoruw A,
Wij zien u graag, bedankt.
Date of experience: 09/2020

Fijn, maar de tussendoortjes waren weinig qua eten en de douche was vies

Beste mevrouw Berens,

Dank u wel voor het delen van ervaring, mooi dat het fijn is geweest voor u. Heeft u de tussendoortjes bij de Grill, Snackcounter en het gebak met luxe koeken in Black rock wellicht gemist? Op elk moment van de dag is er een eetmoment, dat hoort toch bij Preston Palae, ook in corona tijd!

Wilt u alstublieft via marketing@prestonpalace.nl met uw boekingsnummer toelichten of u ter plaatse melding heeft gemaakt van de badkamer? Wij horen het graag van u. Alvast dank voor uw moeite!

Alone
Date of experience: 09/2020

Door Corona vond ik het eigenlijk helemaal niks, aparte service en niet volgens verwachting

Beste meneer D.,

Wat is het jammer dat u het 'eigenlijk helemaal niks' vindt. Komt dat door uw persoonlijke beleving of zijn wij volgens u in gebreke gebleven met wat wij vermelden qua vernieuwd aanbod op onze site: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona

Wilt u dit alstublieft via marketing@prestonpalace.nl uitgebreid met uw boekingsnummer toelichten? Wij zijn u zeer erkentelijk!

Date of experience: 09/2020

Het viel niet tegen het was wennen . maar dat er `s avonds op 2 plaatsen muziek was fantastisch

Geachte heer van B,
Wij danken u voor uw positieve beoordeling.
Tot ziens in Preston Palace.
Date of experience: 09/2020

Minder dan het verwachting patroon.

Beste meneer De G.,

Wat is het jammer dat uw verblijf niet geheel aan uw verwachting heeft voldaan. Zou deze alstublieft met uw boekingsnummer willen toelichten via marketing@prestonpalace.nl? Wij willen graag meer weten over uw gehele ervaring.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Leuk hotel en schoon

Geachte heer/mevrouw R,
Bedankt voor uw goede beoordeling.