Date of experience: 09/2020

Was ons goed bevallen ,lekker een paar dagen kunnen ontspannen.

Geachte heer H,
Heerlijk een paar dagen ontspannen, dat doet een mens goed.
Hopelijk zien wij u nog eens.
Date of experience: 09/2020

Positief met goede coronamaatregelen die slechts beperkt invloed hadden op het verblijf.

Goedemogen heer H,
Fijn dat u zo positief bent, van harte welkom.
Date of experience: 09/2020

Een heerlijke verblijf gehad.

Geachte heer F,
Bedankt voor uw beoordeling.
Date of experience: 09/2020

Als zeer goed en zeer tevreden, en dat al meerdere keren!

Goedemorgen S,
Wat fijn dat u zo tevreden bent, dan zijn wij dat ook.
Date of experience: 09/2020

Ruim voldoende voor max 2-3 dagen, Bij langer Verblijf zou ik me vervelen. Ook vond ik het jammer dat je per verblijf maar 1x een reservering mocht doen voor de bowling terwijl er veel banen leeg waren. Dit geldt ook voor snooker/biljart. Kermis was leuk als tijdverdrijf maar kost wel veel geld.

Beste meneer/mevrouw J.,

Hartelijk dank voor uw positieve ervaring; wat fijn dat de duur van twee-drie dagen ruim voldoende voor u was!

Wat betreft de spelfaciliteiten:
Na de incheck kunt u onder andere uw spelactiviteiten reserveren. Dit is op basis van beschikbaarheid en de mogelijkheden en duur zijn als volgt:

1 x per verblijf 45 minuten bowlen (op basis van beschikbaarheid).
1 x per dag naar de bioscoop (op basis van beschikbaarheid).
1 x per dag een entertainment activiteit (op basis van beschikbaarheid).
1 x per dag 45 minuten snooker of biljart (op basis van beschikbaarheid).
Onbeperkt animatie.
Onbeperkt midgetgolfen.
Onbeperkt naar het subtropisch zwemparadijs.
Onbeperkt naar de indoor kermis.

Wanneer iedereen op de gereserveerde tijd komt, kan iedereen op deze manier optimaal van alle faciliteiten gebruikmaken. Wanneer u nog een keer gebruik zou willen maken van een bepaalde activiteit, mag u altijd ter plaatse informeren of er een plek vrij is gekomen door een annulering. Wij kijken het graag voor u na en regelen het gemakkelijk voor u wanneer het mogelijk is.

Tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 09/2020

Te duur voor wat je krijgt. Wij hebben letterlijk alleen maar buiten gegeten, Mac donald en Lunch en ontbeten Bij bakkerij Bart

Beste meneer/mevrouw B.,

Dank u wel voor het delen uw persoonlijke ervaring. Alleen maar buiten eten kan niet de bedoeling zijn van een all-inclusive verblijf in ons mooie resort. Graag willen wij hoor- en wederhoor plegen. Mogen wij alstublieft uw toelichting met boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl ontvangen? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 09/2020

Het was jammer dat door corona zaken als ontbijt en diner op tijd moesten, zowel aanvangstijd als tijdsduur. Hetzelfde gold voor het amusement, geen barren open, poolen slechts 45 minuten voor vijf personen. Jammer. Ook het aanbod was minder ten opzichte van het vorige bezoek. Diverse dranksoorten ontbraken en, ondanks dat het nog steeds overdadig was, was het aanbod van eten, snacks ed minder en minder luxe dan bij vorige bezoeken.

Beste mevrouw B.,

Dank u wel voor het delen van uw persoonlijke ervaring.

Het zijn de verplichte (tijdelijke!) corona maatregelen die de beleving op dit moment anders maken in ons All-inclusive Family Resort, maar zeker niet minder. Een aantal zaken moeten u eenmaal vooraf worden gepland en als dat voor het minder luxe maken, dan respecteren wij dat uiteraard. Toch hopen wij dat u ook begrip heeft voor de maatregelen en hopen u in de toekomst opnieuw als onze gewaardeerde gast te mogen verwelkomen.

Date of experience: 09/2020

Het was goed maar door de regelingen die getroffen moesten worden was je toch een stukje vrije beleving kwijt. Maar we zullen hopen dat het gauw weer normaal wordt en dan zie je ons gauw weer terug

Beste meneer De Kleine,

Wat fijn dat uw verblijf goed was in Preston Palace. Dank u wel voor uw positieve beoordeling.

Door de regelingen mist u wellicht een stukje vrije beleving, dat kunnen wij ons voorstellen. Het is echter voor uw en onze veiligheid dat er een aantal zaken anders zijn, zoals het vooraf plannen van diverse activiteiten en restaurants. Maar u levert niet in op all-in. Beslist niet. Er zijn zelfs meerdere faciliteiten voor u ingericht, zodat u ook in deze tijd optimaal van het all-inclusive aanbod blijft genieten.

Ook wij hopen dat het snel weer normaal wordt, maar ondertussen blijven wij ook volop genieten van alles wat wel kan in ons mooie resort.

It was good!

Geachte mevrouw B,
Bedankt voor uw goede beoordeling.

Zeer prettig

Geachte mevrouw de G,
Wat fijn dat u uw verblijf als zeer prettig heeft ervaren.
Bedankt.
Hartelijke groeten, Ivon