By Wj straatman
Date of experience: 09/2025

Het is elke keer weer ontzettend goed

Geachte heer, mevrouw S.,

Hartelijk dank voor uw prachtige 100% beoordeling. Fijn dat u weer genoten heeft.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 09/2025

positieve indruk. personeel behulpzaam, veel actieviteiten en mooi gelegen

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling. Fijn dat u een positieve indruk heeft gekregen tijdens uw bezoek.

Date of experience: 09/2025

mooi maar wel heel groot

Geachte mevrouw H.,

Hopelijk heeft u na een tijdje de weg goed weten te vinden.

Alone
Date of experience: 09/2025

Keurig netjes maar als je alleen bent is het niet ideaal. Want ga je eten halen is je tafel bezet.

Geachte mevrouw van A.,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling. Ik snap dat het met het eten in het buffetrestaurant lastig is, wanneer je alleen bent. Wellicht kan daar in de toekomst iets voor geregeld worden. Ik stuur uw bevinding in ieder geval door naar onze afdeling horeca.

Date of experience: 09/2025

Prima, op de hotelkamer na

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat fijn dat u positief was over het eten en onze medewerkers. Wat jammer dat de hotelkamer niet naar wens was en u schimmel in de badkamer heeft aangetroffen. U geeft aan dat dit al door de schoonmaakster is doorgegeven — dank voor het benoemen, dit nemen wij zeer serieus en pakken we intern verder op.

Chelsea
By Jan hol
80+ years
Date of experience: 09/2025

Wij hebben het goed naar ons zin gehad. Het merendeels zijn ouderen daar mag ook wel naar gekeken worden met lijf muziek.oudere liepen weg

Geachte heer H.,

Uw bevindingen met betrekking tot de live muziek zullen wij doorgeven aan de juiste afdeling.

Date of experience: 08/2025

Blij verrast, aardige personeel.

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling. Fijn om te horen dat u blij verrast was.

Date of experience: 09/2025

Fijn hotel, informatie zou beter kunnen.
Met reservering omtrent het diner.

Geachte gast,

Hopelijk is alles gelukt betreffende de reservering voor het diner. U mag uw vragen altijd bij de hotelreceptie stellen.

By Jos van wijk

Prima verblijf,geen klachten

Geachte heer van W.,

Geweldig , genoten van alles

Geachte mevrouw de G.,

Hartelijk dank voor uw prachtige 100% beoordeling. Fijn dat jullie genoten hebben.