Date of experience: 09/2020

Een super leuk hotel. Hebben een leuke tijd gehad en het is een net en goed hotel.

Date of experience: 09/2020

Erg leuk,mooi hotel en goede service

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 09/2020

Zeker voor herhaling vatbaar alleen zou fijn zijn als er bij het inchecken word verteld dat je voor avond eten rn ontbijt moet reserveren nu konden we pas om half negen avond eten omdat we dat niet wisten

Hartelijk dank voor uw mooie review!
We zijn u graag weer in Preston Palace.

Date of experience: 09/2020

Alles is netjes en goed geregeld.

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Date of experience: 09/2020

Je hoeft je niet te vervelen en ondanks de opgelegde maatregelen toch een fijne tijd gehad. We misten wel de gezelligheid in de cafeetjes, maar daarentegen wel elke avond kwalitatief goede livemuziek op 2 locaties.

Beste mevrouw W.,

Dank u wel voor het positieve review! U hoeft zich inderdaad niet te vervelend in ons All-in Family Resort. Niets moet tijdens uw all-in vakantie, alleen maar lekker genieten.

Wij kunnen ons voorstellen dat u vanwege de verplichte (tijdelijke!) maatregelen de gezelligheid in de knusse barstraat even mist, maar dat de goede live muziek op maar liefst twee royale terrassen een goede vervanging is. Het is mooi dat u een fijne tijd heeft gehad en wij waarderen het zeer dat u onze gast bent!

Super weekend gehad!

Hartelijk dank voor uw mooie review!
En fijn om te lezen dat u een super weekend hebt gehad.

Date of experience: 09/2020

Het was over het algemeen goed, jammer van het zwembad. En er zou iets meer eten overdag aangeboden mogen worden. Net zoals plekken om drinken te halen. Dit vooral in de avond. Ook de kermis was maar kort open.

Beste mevrouw Van K.,

Dank u wel voor uw 83% tevreden review!

Dagelijks zijn het hotelrestaurant Ribbleton, eetcafé San Remo, Black rock of Peppermill via de GastenApp te reserveren voor ontbijt/lunch of diner. Deze restaurants bieden met hun aanbod een fijne afwisseling tijdens uw verblijf. Tevens zijn er open zones zoals de Snackcounter en de Grill. In de indoor kermis haalt u consumpties, soft-ijs, milkshakes en kermis lekkernijen. In het zwemparadijs zijn frisdranken, water en ijs verkrijgbaar. Preston Central is dagelijks vanaf 10:00 uur geopend voor consumpties, bij drukte wordt de Engelse Pub in de barstraat en/of de bar in Black rock ook als uitgiftepunt geopend. Nieuw is dat u ook uw consumpties op uw hotelkamer mag nuttigen; dus een 'late night' snack op het balkon is ook een optie. Relaxed!

Uw tips voor het zwemparadijs, de eetgelegenheden en de locaties om drinken te halen zijn een welkome feedback en geven wij met veel plezier door aan de betreffende afdelingen.

Date of experience: 09/2020

Het was een fijn verblijf maar de bedden vonden wij wat minder omdat je daar helemaal in weg zakt en dat niet fijn was voor onze rug.
Wij komen zeker nog eens terug.

Beste mevrouw C. en meneer M.,

Dank u wel voor het delen van uw fijne ervaring in Preston Palace. Erg leuk dat u zeker nog eens bij ons terugkomt, wij kijken ernaar uit.

Mogen wij alstublieft uw kamernummer met uw boekingsnummer ontvangen via marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 09/2020

een leuke dag en nacht met vriendinnen. Volgende keer komen we pas als alle maatregelen weg zijn en we volledig kunnen genieten van Preston Palace.

Beste mevrouw Van E.,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Het is erg mooi dat u een leuke dag en nacht met vriendinnen heeft beleefd.
Wij respecteren uw keuze en zien u graag in de toekomst terug als onze gewaardeerde gasten. Tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 09/2020

Ondanks beperkingen wegens corona allemaal goed geregeld en toch heerlijk genoten

Hartelijk dank voor uw 100% review!
Fijn om te horen dat u zo genoten heeft!