Date of experience: 09/2020

super genoten alles was uitstekend

Geachte mevrouw v.d. S.,

Hartelijk dank voor u mooie beoordeling!
We zien u graag weer in Preston Palace.

Ellen
Date of experience: 09/2020

Ik heb de 2 dagen erg genoten van preston palace het enige wat erg jammer was is dat bij binnenkomst de bistro niet te reserveren was en dat is jammer want vind wel dat je de kans moet krijgen maar dat was er niet ! Hopelijk volgende keer beter

Beste mevrouw W.,

Hartelijk dank voor uw het delen van uw mooie ervaring. Wij vinden het erg mooi dat u volop heeft genoten van uw all-inclusive verblijf in Preston Palace!

Bistro de Heerlijkheid is het enige à la carte restaurant dat u al vooraf bij uw boeking kunt reserveren. Dus uw volgende keer wordt nóg beter wanneer u het nu al vastlegt via: https://www.prestonpalace.nl/. Wanneer er vragen zijn, helpen wij u graag bij uw boeking via de chat op de site of telefonisch via 0546-542121.

Helemaal top

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.

Wij vinden het super leuk om te lezen dat uw verblijf helemaal top was!

Wij hopen u tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 09/2020

Waren een geslaagde dagen.

Geachte heer/mevrouw C,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
Wij zijn blij te lezen dat uw verblijf geslaagd was en hopen u nog eens te zien!

Date of experience: 09/2020

was leuk voor een keer mee te maken

Geachte mevrouw van V,

Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling.

Als wij u in de toekomst nog eens van dienst kunnen zijn, vernemen wij dat graag.

Date of experience: 09/2020

Er dreef een drol in het bubbelbad.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.

Wij vinden het zeer vervelend en hopen dat u direct een melding heeft gemaakt bij onze collega's in het zwemparadijs. Mogen wij dat alstublieft met uw boekingsnummer van u vernemen via marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Voor herhaling vatbaar

Geachte heer C,

Hartelijk dank voor de positieve waardering van uw verblijf!

Wat goed te lezen dat u voornemens bent om nog eens te gast te zijn in Preston Palace.

Wij horen het graag als wij u wederom van dienst kunnen zijn.

Niks zag er goed uit

Goedemorgen Mevrouw K,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Wij zien u graag nog eens in Preston Palace.

Date of experience: 09/2020

Fijn en best veel te doen. Bepaalde activiteiten waren niet inclusief meegenomen in het bedrag die je hebt betaald. Misschien wat meer transparantie daarin. Bijvoorbeeld massage

Beste mevrouw M.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het mooi dat u het fijn heeft gehad en dat er best veel te doen was.

De Wellness behandelingen zijn niet bij het all-inclusive aanbod inbegrepen, het spijt ons dat dit niet geheel duidelijk voor u was. U kunt de Wellness behandelingen vooraf bij uw boeking reserveren of eventueel tijdens uw verblijf mits er plek vrij is. Een overzicht van alle mogelijkheden treft u hier: https://www.prestonpalace.nl/faciliteiten/wellness

Date of experience: 09/2020

Door de beperkingen, viel het een beetje tegen en dan voor die prijs.
Tevens mocht er niet gedanst worden, maar er mochten wel, 15 oude mannen ( de zogenaamde risico-groep), dicht naast elkaar, wielrennen kijken, juichen en schreeuwen. De beveiliging heeft dit gezien en deed niets, maar bij een moeder en dochter, die bij hun tafel, een dansje deden, moesten door de beveiliging gaan zitten: hoe krom is dat?

Beste meneer en mevrouw A.,

Dank u wel voor het delen van uw persoonlijke beleving.

Wij waarderen het zeer dat u met ons meedenkt en zelfs helpt waar mogelijk. Wij gaan er dan ook vanuit dat u direct een melding heeft gemaakt bij de manager zodat wij ter plaatse een correcte oplossing konden bieden. Want alleen samen komen wij verder. Uiteraard nemen wij ook uw review met uw opmerkingen als reminder mee in ons werkoverleg.

Nogmaals dank en graag tot ziens in Preston Palace!