Date of experience: 09/2020

Door de beperkingen, viel het een beetje tegen en dan voor die prijs.
Tevens mocht er niet gedanst worden, maar er mochten wel, 15 oude mannen ( de zogenaamde risico-groep), dicht naast elkaar, wielrennen kijken, juichen en schreeuwen. De beveiliging heeft dit gezien en deed niets, maar bij een moeder en dochter, die bij hun tafel, een dansje deden, moesten door de beveiliging gaan zitten: hoe krom is dat?

Beste meneer en mevrouw A.,

Dank u wel voor het delen van uw persoonlijke beleving.

Wij waarderen het zeer dat u met ons meedenkt en zelfs helpt waar mogelijk. Wij gaan er dan ook vanuit dat u direct een melding heeft gemaakt bij de manager zodat wij ter plaatse een correcte oplossing konden bieden. Want alleen samen komen wij verder. Uiteraard nemen wij ook uw review met uw opmerkingen als reminder mee in ons werkoverleg.

Nogmaals dank en graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 09/2020

We hebben ondanks alle aanpassingen voor corona toch een fijn verblijf gehad.
Soms moesten we echt zoeken naar een leuk plekje.
Maar de 2e dag kwam het weer goed.

Beste meneer V.,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring, het is heel fijn dat alles goed is gekomen. Wij waarderen uw positieve instelling en vinden het heel attent dat u ter plaatse ons de kans heeft geboden om het volledig naar uw wens op te lossen.

Date of experience: 09/2020

Goed verblijf, ruim assortiment en vriendelijk personeel

Beste meneer De K.,

Dank u wel voor het delen van uw tips en tops! Deze nemen wij mee in onze werkbespreking.

Top verblijf.

Geachte meneer W,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Erg attent dat u hiervoor de moeite genomen heeft.
Ontzettend leuk te vernemen dat u een top verblijf heeft gehad!

Wij hopen u ook in de toekomst nog eens te kunnen begroeten.

Date of experience: 09/2020

Ondanks alles leuke tijd gehad!! en nee heb niks gezegd want dacht komt door corona minder schoonmaken van kamer en omdat we langer dan week zaten en ik zelf ook werk in huishoudelijke dienst heb ik zelf schoongemaakt wat ik kon doen.

Beste mevrouw H.,

Wij vinden het heel mooi dat u een leuke tijd in Preston Palace heeft gehad.

In corona tijd worden de hotelkamers bij een kort verblijf vooraf grondig gereinigd, tijdens het verblijf kan u handdoeken en toiletpapier verkrijgen bij de dagelijkse wissel op eerste etage. Dit een tijdelijke veilige voorzorgsmaatregel waarvoor iedereen begrip heeft.

U bent zo lief, u mag uzelf tijdens een welverdiende vakantie niet vergeten. U had gerust mogen vragen om een extra schoonmaakbeurt tijdens uw langere verblijf in ons all-inclusive resort. Dat hadden wij graag speciaal voor u ingepland.

Heel graag tot ziens in Preston Palace en veel succes bij uw belangrijke werk!

Date of experience: 09/2020

Dit is echt werelds hier komen wij voor 2 a 3x per jaar.

Beste meneer Van W.,

Dank u wel voor uw positieve review. Wij waarderen het zeer dat u twee à drie keer per jaar een wereldse beleving ervaart in Preston Palace.
Uw complimenten en uw opbouwende kritiek nemen wij mee in ons werkoverleg. Wij hopen u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen voor wederom een wereldse ervaring.

Date of experience: 09/2020

Goed behalve het eten bij de peppermill

Beste mevrouw M. ,

Wat fijn dat uw verblijf in Preston Palace goed is geweest. Dank u wel voor uw review!

Heeft u ter plaatse een melding gemaakt bij Peppermill over het eten? Onze collega's hadden u direct een oplossing kunnen bieden. Uiteraard nemen wij alsnog uw feedback mee in ons werkoverleg en wij zijn u daar erg dankbaar voor.

Date of experience: 09/2020

Geweldig en voor herhaling vatbaar!

Geachte mevrouw van R,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!

Ontzettend leuk te vernemen dat u een geweldig verblijf heeft gehad en dat het voor herhaling vatbaar is.
Wij hopen u dan ook in de toekomst nog eens te kunnen begroeten!

Date of experience: 09/2020

Geweldig hotel, jammer dat er buiten voor de rokers geen heaters hangen

Geachte mevrouw van B,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.

Wij zijn blij om te lezen dat uw arrangement naar wens was.

Voor een eventuele volgende keer wijzen wij u er graag op dat er bij de Black Rock (koffiecorner) wel een buitenterras is met heaters.

Wij hopen u graag nog eens te kunnen begroeten in Preston Palace.

Date of experience: 09/2020

Het zou prettig zijn dat de gasten ! de pijlen volgen de gasten liepen tegen elkaar in. Erg genoeg maar dat vraagt om meer controle.

Beste meneer en mevrouw K.,

Hartelijk dank voor uw voor uw verblijf en voor uw review.

Wij waarderen het zeer dat u uw ervaring met ons deelt. Wanneer u ter plaatse iets constateert dat volgens u niet klopt; mag u ons er altijd direct op wijzen. Zo kunnen wij zorgen dat iedereen gastvrij en veilig kan blijven genieten. Alleen gaan wij sneller, samen komen wij verder!