Date of experience: 09/2020

Prijs kwaliteit verhouding niet goed je,moest voor alles,reserveren zodoende,konnen wij niet bowlen ook de barstraat was,zeer,ongezellig voor,on voorlopig geen presto palace voor,3 personen kostte 462 euro dit niet voor de,duur van niet eens een dag

Beste meneer C.,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wat is het jammer dat u niet tevreden bent over de prijs-kwaliteit verhouding van uw verblijf.

Per verblijf is het op basis van beschikbaarheid één keer mogelijk 45 minuten te bowlen. Informeert u ter plaatse of er wellicht door annulering een plaats is vrijgekomen voor een extra bowling ronde. De barretjes in de barstraat zijn dagelijks geopend van 10:00 uur tot 01:00 uur. Deze kleine, knusse barretjes zijn niet bemand vanwege het minimale aantal gasten dat hier vanwege de 1,5 meter kan worden toegelaten. U mag wel plaatsnemen in de barretjes om uw drankje te nuttigen. Drankjes haalt u af bij Preston Palace Central of in Black rock. Bij drukte wordt ook de Engelse pub een afhaalpunt voor consumpties. Wij bieden extra entertainment op de royale terrassen waar iedereen de ruimte heeft om gezellig te genieten.

Heeft u ter plaatse een melding gemaakt van uw ongenoegen? Mogen wij dit alstublieft via marketing@prestonpalace.nl met uw boekingsnummer en toelichting ontvangen? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 09/2020

Teleurgesteld, zal niet terug komen

Beste mevrouw D.,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wat is het jammer dat u teleurgesteld bent over uw all-inclusive verblijf.

Heeft u ter plaatse een melding gemaakt van uw ongenoegen? Mogen wij dit alstublieft via marketing@prestonpalace.nl met uw boekingsnummer en toelichting ontvangen? Na ontvangst gaan wij het met de betreffende afdelingen doornemen en hoort u zo spoedig mogelijk ons.

Date of experience: 09/2020

slechte service met name hygiëne. toiletten op kamers worden niet schoongemaakt. man is gehandicapt en darm patiënt. wc papier zelf halen. tafels in bar straat e.d. werden niet afgeruimd en schoongemaakt eten en drinkglazen stonden er overal. vooral met Corona is dit zeer vies.

Beste mevrouw D.,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring.

Graag willen wij naar aanleiding van uw commentaar een onderzoek starten. Heeft u direct een melding gemaakt zodat wij ter plaatse een goede oplossing konden bieden? Mogen wij dit alstublieft via marketing@prestonpalace.nl met uw boekingsnummer en toelichting ontvangen? Na ontvangst gaan wij het met de betreffende afdelingen doornemen en hoort u zo spoedig mogelijk ons.

Heel veel sterkte gewenst en wij wachten uw bericht af.

Fijne korte vakantie gehad ondanks Corona maatregelen /beperkingen

Date of experience: 09/2020

Ja we komen meestal 2a3 x per jaar maar de corona tijd minder gezellig miste het dansen .geen kamers werden gedaan afruimen zelf .dat miste ik en weer zelf pakken

Beste mevrouw V.

Hartelijk dank voor uw 97% tevreden beoordeling.

Wij begrijpen dat u de vertrouwde zaken van 'voor corona' mist, die missen wij ook. Maar wij waarderen uw begrip voor de tijdelijke maatregelen, zo kunnen wij samen ook in deze bijzondere tijd blijven genieten in Preston Palace!

Heel graag tot de volgende keer. Blijf gezond en pas goed op elkaar!

Date of experience: 09/2020

Jammer van de ervaring vd eerste avond in t buffet restaurant. Ik snap dat t anders moet met de corona maar dit had anders gekund. Zeker voor t geld wat gevraagd wordt, dan moet er wel een volwaardige maaltijd geserveerd kunnen worden.

Beste mevrouw Van B.,

Hartelijk dank voor uw review!

Het is inderdaad jammer dat de eerste avond in hotelrestaurant Ribbleton niet naar wens is verlopen. Heeft u dit ook ter plaatse gemeld? Anders willen wij dit alsnog graag met u doornemen. Zou u alstublieft uw boekingsnummer en uw toelichting willen mailen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 09/2020

geweldig we komen nog eens terug

Date of experience: 09/2020

Heel slecht.Mijn dochter een menselijk uitwerpsel gevonden in het bad.

Date of experience: 09/2020

Heel goed! Erg fijn gehad. We hadden nog meer kunnen genieten als duidelijker was aangegeven wat we precies konden bestellen bij de bar. En het was ook fijn geweest als duidelijk was geweest waar we wel en niet moesten reserveren.

Date of experience: 09/2020

Super fijn verblijf zonder zorgen