Date of experience: 09/2020

Ik vond het fantastisch, ondanks de Corona maatregelen echt genoten.

Geachte mevrouw K,

Hartelijk dank voor het beoordelen van uw verblijf.
Wat leuk om te vernemen dat u ervaren heeft dat een arrangement, ook in deze tijd met Corona maatregelen, nog steeds fantastisch kan zijn!

Wij hopen u graag nog eens te kunnen begroeten in Preston Palace.

Prettig verblijf gehad.

Geachte mevrouw L,

Hartelijk dank voor de mooie review. Fijn te vernemen dat uw verblijf prettig was!
Wij hopen u nog eens te kunnen begroeten in Preston Palace.

Date of experience: 09/2020

De ervaring was anders dan normaal. Door de coronamaatregelen moet je veel meer plannen van tevoren. Dit maakt minder flexibel. Voordeel hiervan is wel dat je in het restaurant je eigen tafel en meer ruimte hebt. De Gril vonden wij echt lekker. Bitterballen, bittergarnituur en allerlei burgers heerlijk en wel zo af te halen zonder
te reserveren. Overal voldoende ruimte. Heb me ondanks de drukte geen moment onveilig gevoeld. Prima geregeld. Hulde aan iedereen die het ondanks corona mogelijk heeft gemaakt ons weer een paar fijne dagen te bezorgen.

Geachte familie M,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en het uitgebreide verslag van uw verblijf.
Heel fijn te vernemen dat u het ook in deze roerige tijd goed naar uw zin heeft gehad!

Wij hopen tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 09/2020

Het hotel is mooi van buiten, maar van binnen ouderwets. De interieur lijkt oud en is niet fleurig. Het is somber binnen het hotel en de hotelkamers. Misschien een opknapbeurt met fleurige interieur.

Beste mevrouw G.,

Dank u wel voor het delen van uw persoonlijke ervaring. Over smaak valt te twisten, maar uw persoonlijke suggestie voor een nieuw interieur geven wij door aan onze binnenhuis architect. Alle creatieve projecten worden in opdracht van de directie in en rondom het resort uitgevoerd tot de unieke Preston Palace totaalbeleving.

Uw keuze voor een luxe Suite is een hele goede: een prachtige ruime hotelkamer, met kingsize bed, fijne badkamer én roomservice! De reden waarom het bezorgen van een bepaald product op een bepaald moment niet mogelijk was, gaan wij voor u navragen.

Date of experience: 09/2020

Matig, is niet meer wat het geweest was. Vooral het eten is achteruit gegaan, lange wachttijden, beperktere keuze. Wel leuk dat ze nu 's avonds nog wat meer hebben zoals een hamburger of bitterbal. Bowlen mocht slechts 15 minuten per verblijf en bij het reserveren voor 15.00 uur was bijna alles al volgeboekt. Met name massages konden pas na 3 dagen geboekt worden.

Beste mevrouw Van O.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons zeer dat deze niet geheel aan uw wens heeft voldaan en wij willen dit onderzoeken om waar mogelijk verbeteringen aan te brengen.

Mogen wij alstublieft uw boekingsnummer en uw toelichting via marketing@prestonpalace.nl ontvangen? Uiteraard hoort u daarna zo snel mogelijk van ons.

Date of experience: 09/2020

Heel aangenaam, vriendelijk personeel, was fijn om daar te zijn!

Geachte mevrouw H,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wij waarderen het zeer dat u hiervoor de moeite genomen heeft.
Heel goed te vernemen dat u een aangenaam verblijf heeft gehad.

Wij hopen tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 09/2020

Was super en komen gauw weer

Geachte heer den H,

Hartelijk dank voor de positieve waardering van uw verblijf.
Wat goed te lezen dat u voornemens bent om nog eens te gast te zijn in Preston Palace.

Wij horen het graag als wij u wederom van dienst kunnen zijn.

Tot gauw!

Date of experience: 09/2020

Zeker voor herhaling vatbaar!

Geachte heer/mevrouw M,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!

Wij horen het graag als wij u wederom van dienst kunnen zijn!

Wel goed bevallen

Geachte mevrouw S,

Hartelijk dank voor het beoordelen van Preston Palace!
Wij hopen u nog eens te mogen begroeten.

Date of experience: 09/2020

Vond diner te gehaast gaan, bij binnenkomst al je drinken doorgeven. Hoop dat dit door corona maatregelen komt anders zou ik dit zeker niet handhaven,

Beste meneer S.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke beleving.

Het vooraf reserveren in de Gastenapp voor de restaurants en faciliteiten komt inderdaad door de verplichte corona maatregelen. Zo kunnen wij de aantallen en afstanden handhaven en heeft iedereen de ruimte om goed (en veilig!) te genieten. Gelukkig mogen wij ook steeds meer open zones voor u maken zoals het subtropisch zwemparadijs, de indoor kermis, Preston Central met de terrassen, Black rock met koffie/thee/gebak/luxe koeken, midgetgolf, de Grill en Snackcounter. Daarnaast mag u ook lekkere hapjes en drankjes meenemen naar uw hotelkamer.

Wij danken u voor uw begrip voor deze bijzondere situatie. Samen op naar een gezonde toekomst waarin wij met veel plezier een onbezorgde all-inclusive vakantie voor u verzorgen. Graag tot ziens in Preston Palace!