Alles was schoon en vriendelijk personeel. De lunch in San Remco was uitmuntend

Geachte mevrouw N,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Erg attent dat u hiervoor de moeite genomen heeft.
Ontzettend leuk te vernemen dat uw verblijf naar wens was en dat de lunch zelfs uitmuntend was!
Wij hopen u in de toekomst nog eens te kunnen begroeten

Date of experience: 09/2020

Fijne paar daagjes gehad bij jullie, er toch even tussen uit geweest. Denk wel dat het voorlopig de laatste keer is zolang we met Corona zitten, je levert toch teveel in naar mijn mening. Wie weet volgend jaar of over 2 jaar nog eens!

Geachte mevrouw den E,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.

Wij hopen ook dat het COVID virus snel over zal zijn en u dan nog eens onder "normale" omstandigheden te kunnen begroeten!

Date of experience: 09/2020

Goed/ en sommige gebieden wat matig

Geachte heer K,

Hartelijk dank voor de beoordeling.
Fijn te lezen dat uw arrangement grotendeels goed bevallen is.

Wij hopen tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 09/2020

Prima maar in de huidige situatie veel te veel mensen toegelaten. Dat kan echt niet en was een domper op de beleving.

Beste meneer W.,

Hartelijk dank voor het delen van uw 97% tevreden ervaring in Preston Palace. Wanneer u op een bepaald een situatie ervaart die u niet prettig vindt, mag u altijd direct een melding maken bij de dienstdoende manager. Zo kijken wij samen naar een passende oplossing zodat u geen domper op uw mooie all-inclusive beleving krijgt en heerlijk kan genieten van een fijn verblijf.

Uiteraard gaan wij nu alsnog uw review met positie feedback meenemen in ons intern werkoverleg. Nogmaals dank!

Date of experience: 09/2020

Prima concept maar op bepaalde punten kunnen nog wel dingen veranderd en verbeterd worden.

Beste meneer/mevrouw B.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het fijn dat u het als een prima concept heeft ervaren en nemen uw suggesties voor bepaalde punten graag mee in ons intern werkoverleg. Daar kunnen wij alleen nóg mooier van worden, dank u wel voor deze kans!

Fijne 3 dagen gehad

Geachte mevrouw B,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Wij waarderen het zeer dat u hiervoor de moeite genomen heeft.
Ontzettend leuk te vernemen dat uw verblijf naar wens was.

Wij hopen u in de toekomst nog eens te kunnen begroeten!

Date of experience: 09/2020

was zeer goed en aantrekkelijke zwembad

Geachte heer van der S,

Hartelijk dank voor de mooie review. Fijn dat u hiervoor de moeite heeft genomen.
Wij zijn blij te lezen dat uw arrangement zeer goed was!
Hopelijk tot een volgende keer!

Date of experience: 09/2020

Was wel redelijk alleen jammer dat je zo duur betaald en pas bij inchecken er achterkomt dat je niet aan bepaaldeactiviteite kan deelnemen. Je betaalt er wel voor. Volgende dag MOET je om 11 uur de kamer uit dus dan heb je ook geen tijd om de activiteiten te doen waarvoor je kwam. En anders moet je extra betalen om langer te blijven zodat je MISSCHIEN wel aan de activiteiten kan deelnemen. Dus al met al.. gewoon duur en geen zekerheid.

Beste mevrouw D.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons zeer dat deze niet geheel aan uw wens heeft voldaan en wij willen dit onderzoeken om waar mogelijk verbeteringen aan te brengen.

Mogen wij alstublieft uw boekingsnummer en uw toelichting via marketing@prestonpalace.nl ontvangen? Uiteraard hoort u daarna zo snel mogelijk van ons.

Date of experience: 09/2020

zeer prettig en erg mooi verlicht

Geachte mevrouw V,

Wij zijn blij te lezen dat uw arrangement zeer prettig was!
Hopelijk tot een volgende keer!

Date of experience: 09/2020

De kamer was goed, het ontbijt was goed, het personeel was OK,alleen het diner was ver beneden peil.De eerste avond was erom 20.20 uur ons voorgerecht niet meer voorradig en werd ook niet meer gemaakt ons hoofdgerecht was al koud en zelfs ons nagerecht was er ook niet meer. Dit hebben wij ook gemeld maar verder ook niks weer van gehoord.Tweede avond was weinig beter en kregen het idee dat het personeel meer bezig was om op te ruimen dan de klanten fatsoenlijk te helpen.Dus al met al een onvoldoende voor Preston Palace

Beste meneer S..,