Date of experience: 09/2020

Er werd niet aan de corona regels gehouden. Mensen stonden dicht op elkaar. Vond dat er bepaalde mensen asociaal bij liepen in het hotel bloot gekleed. Jongeren die continu renden op de gang en grof taal gebruik. Was samen met mijn dochter van 6 en ze wou zsm naar huis want ze vond het er niet leuk. De mensen schreeuwden erg. Vind het zonde van mijn geld. Wou dat ik hey geld terug kon krijgen want het was het niet waard.

Beste mevrouw W.,

Wat is het goed dat u uw persoonlijke ervaring hier uitgebreid met ons deelt en het is heel jammer dat u het samen zo heeft ervaren. Heeft u ter plaatse een melding gemaakt zodat wij direct actie voor u konden ondernemen?

Mogen wij alstublieft via marketing@prestonpalace.nl uw toelichting en uw boekingsnummer ontvangen? Na ontvangst gaan wij het met de betreffende afdelingen intern doornemen en daarna persoonlijk contact met u opnemen. Alvast hartelijk dank voor uw moeite en een lieve groet aan uw dochtertje!

Date of experience: 09/2020

Wij hebben begrip voor de Corona toestand en het personeel deed zijn best maar gelet op onze eerdere ervaring viel het geheel behoorlijk tegen.

Beste meneer B.,

Hartelijk dank voor uw begrip en voor het eerlijk delen van uw persoonlijke ervaring. Mogen wij deze ook met onze collega's doornemen? Graag ontvangen wij uw boekingsnummer en uw toelichting via marketing@prestonpalace.nl. Uiteraard hoort u daarna zo snel mogelijk van ons.

Date of experience: 09/2020

Prijs kwaliteit gericht en wat je er allemaal voor hebt is het vrij prijzig maar wel goed Hadden alleen wat meer van de kamer verwacht zeker voor die prijs

Beste meneer Van K.,

Hartelijk dank voor het delen uw ervaring en uw suggesties!
Die nemen wij met plezier mee in ons werkoverleg.

Date of experience: 09/2020

Erg gezellig gehad voor herhaling vatbaar

Geachte mevrouw H,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Wat goed te lezen dat uw verblijf naar wens was en dat u zelfs voornemens bent om nog eens te gast te zijn in Preston Palace.
Wij vernemen het graag als wij u dan weer van dienst kunnen zijn.

Clementine
Alone
Date of experience: 09/2020

Een zeer goed hotel ervaren en vriendelijk personeel.

Geachte heer H,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Erg attent dat u hiervoor de moeite genomen heeft.
Ontzettend leuk te vernemen dat uw verblijf naar wens was .
Wij hopen u in de toekomst nog eens te kunnen begroeten!

Clementine
Date of experience: 09/2020

leuk om eens te doen, maar alles is oud en vooral erg smerig.

Beste meneer K.,

Dank u wel voor uw uitgebreide review!

Mogen wij alstublieft via marketing@prestonpalace.nl uw toelichting en uw boekingsnummer ontvangen? Na ontvangst gaan wij het intern doornemen en daarna persoonlijk contact met u opnemen. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 08/2020

Erg leuk familie uitje! Gezien deze tijd (Corona) zouden wij de kermis dicht houden. Mensen hopen op bij de uitgang (gokautomaat), waardoor er geen afstand gehouden kan worden. In het weekend was er meer begeleiding nodig in de hal om te zorgen dat mensen afstand houden. Verder zouden wij bij het reserveren gasten meteen adviseren ok tijdig te reserveren voor het eten. Dit bleek nogal een uitdaging te zijn. Vooral het zwembad, bowlingbaan en de speelzaal waren erg leuk!

Beste familie H.,

Wat is het goed dat u uw persoonlijke ervaring van een erg leuk familie uitje met ons deelt! Zeer waardevol om waar mogelijk onze bedrijfsvoering te optimaliseren in deze bijzondere corona tijd.

Hartelijk dank voor uw moeite en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 09/2020

de algemene ervaring was positief en ik zal het ook zeker andere mensen aanraden. Maar ik zal ze wel vertellen dat ze van de bediening niet teveel moeten verwachten.

Beste familie H.,

Wat is het goed dat u uw algemeen goede ervaring met ons deelt. Zeer waardevol voor ons en voor toekomstige bezoekers. Dank u wel!

Mogen wij alstublieft via marketing@prestonpalace.nl uw toelichting over de bediening en uw boekingsnummer ontvangen? Na ontvangst gaan wij het intern doornemen en daarna contact met u opnemen. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Super . Water heerlijk. De sterren hemel, traumhaft

Date of experience: 08/2020

We vonden het een zeer prettig verblijf

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Graag tot ziens in Preston Palace.

Met vriendelijk groet,

Ellen