Reviewed: 6 years ago (04/09/2020)
Date of experience: 08/2020

Het was erg fijn, er is voldoende te doen, reserveren met de app werkte goed. En all inclusive is ideaal, zeker met kinderen. En een enorme keuze in eten en drinken.

Geachte heer/mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij ons in het hotel!

Britt
Reviewed: 6 years ago (04/09/2020)
Date of experience: 08/2020

Te druk, klanten worden er niet open aangesproken. Ontbijt had liever meer keus. Avond eten was heerlijke, Kermit weinig voor de kleintjes, zoontje morten torsten ivm botsauto a was te Klein. S avond kan multicultureel muziek, meer toezicht in de avond ivm Corona.

Beste mevrouw G.,

Hartelijk voor uw verblijf en voor het delen van uw persoonlijke ervaring!

Om alles in goede banen te leiden hebben onze collega's de COVID-training gevolgd en is er extra beveiliging ingezet om de maatregelen te handhaven. Wanneer u zaken ziet die wij, ondanks onze extra inzet, op dat moment even anders inschatten of missen; mag u altijd direct een melding maken. Zo kunnen wij ter plaatse samen een oplossing vinden. Uiteraard gaan wij nu alsnog uw bevindingen doorgeven.

Wanneer u een speciaal (koolhydraatarm) dieet volgt, mag u dit ook vooraf bij uw boeking aangeven. Meer informatie over dieetwensen leest u via: https://www.prestonpalace.nl/articles/wordt-er-bij-de-buffetten-rekening-gehouden-met-allergie-dieet-of-geloofsovertuiging

Date of experience: 08/2020

Ik vond het zelf wat koud maar dat is pp verschillend

Beste mevrouw Goudberg,

Hartelijk dank voor uw 100% beoordeling! Fijn dat zo tevreden bent en uw opmerking over de temperatuur is inderdaad per persoon verschillend. Maar uiteraard alle respect voor uw persoonlijke beleving.

Graag tot snel in ons mooie All-inclusive hotel!

Date of experience: 08/2020

Fijn verblijf gehad met mijn vriend.

Alleen had er meer keus mogen zijn met de tussendoortjes van de grill

Beste mevrouw H.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat fijn dat u samen met uw vriend heeft genoten in ons All-in Family Resort.
Uw verzoek voor meer keuze in de tussendoortjes bij de Grill geven win door aan de chef. Heeft u naast de Grill ook de snackcounter met heerlijke snacks bezocht? Dit biedt in combinatie met de Grill (beide open zones) een mooie aanbod. Alles over het aanbod eten en drinken leest u hier: https://www.prestonpalace.nl/eten-en-drinken

Date of experience: 08/2020

Niet uitgerust wegens de gehorige kamers. Iedereen die gebruik maakte van de gang na 23.00 uur heb ik helaas gehoord en tevens waren de buren ook aanwezig waardoor ik zelfs hun gesprek kon meeluisteren.
Schaf aub goeie kussens aan die lekker liggen. ik heb na mijn verblijf nog een paar dagen last gehad van mijn schouders/rug door het oncomfortabel liggen.

Beste mevrouw M.,

Dank uw voor het delen van uw persoonlijke ervaring.

Wat is het vervelend dat u niet goed van uw welverdiende nachtrust heeft kunnen genieten. Heeft u direct een melding gemaakt zodat wij wellicht een oplossing hadden kunnen bieden? Wij horen dat graag van u, met daarbij alstublieft uw boekingsnummer, via marketing@prestonpalace.nl. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 08/2020

Heerlijk genoten van alles. Zeker tijdens corona.

Geachte mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij ons in het hotel!

Britt
Date of experience: 08/2020

Ik was de hele tijd bezig met reserveren inplaats van genieten. Ook heel veel teleurstelling dat de kinderen niet konden genieten van activiteiten. Mijn 4 jarige dochter was hierom enorm teleurgesteld. Voor nu komen wij zeker niet meer naar preston na de corona virus zullen wij het weer proberen.

Beste mevrouw L.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring. Mogen wij alstublieft uw toelichting met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl ontvangen? Wij willen graag persoonlijk contact met u opnemen. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 08/2020

mooi hotel, goede service, het reserveringsysteem is ideaal. Alleen de verplichte tafels is minder. Ik geef borstvoeding aan mijn zoontje van 6 weken. Waardoor ik vroeg of we ergens aan de zijkant konden zitten. Bij de meeste keren goed geholpen. Helaas 2x waarbij het personeel echt vrij bot was en gewoon zei helaas tafels kunnen we niet uitkiezen. Waardoor ik dus een ochtend met huilend kind terug gegaan ben na de kamer voor te voeden en daardoor amper heb ontbeten. Uiteindelijk waren er een hoop tafels gewoon vrij aan de zijkant, waardoor het extra zuur was dat ik amper gebruik kon maken van het ontbijt

Beste mevrouw A.,

Hartelijk dank voor uw 80% tevreden beoordeling!

Wat is het fijn dat u Preston Palace heeft ervaren als een mooi hotel met goede service en een ideaal reserveringssysteem. Ook is het fijn dat het meerdere malen is gelukt om een passende tafel voor u te reserveren. Minder fijn is het dat u tweemaal niet goed bent geholpen. Onze oprechte excuses en wij nemen uw ervaring mee in ons werkoverleg als waardevol leermoment. Nogmaals dank voor het delen!

Leuk hotel

Geachte mevrouw S,

Hartelijk dank voor het beoordelen van Preston Palace.
Wij waarderen het zeer dat u hiervoor de moeite heeft genomen!

Wij hopen tot ziens in Preston Palace!

Clementine

Top dag gehad.

Geachte heer,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
Goed te vernemen dat u een top verblijf gehad heeft!
Mochten wij u in de toekomst nog eens van dienst kunnen zijn, vernemen wij dat graag.

Clementine