Date of experience: 08/2020

Heerlijk gerelaxed en heel goed hotel.

Geachte mevrouw B.,

Hartelijk dank voor de positieve beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u een relaxed verblijf heeft gehad.

Wij hopen u nog eens te kunnen begroeten.

Katja
Date of experience: 08/2020

Preston is erg leuk voor ontspanning, vooral ook met de koudere dagen aangezien alles indoor is.

Beste mevrouw M.,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Omdat alles onder één dak is, is het royale all-inclusive aanbod van Preston Palace inderdaad ideaal en erg leuk voor ontspanning. Uw tips en tops nemen wij mee in ons werkoverleg.

Super leuk

Geachte mevrouw N,

Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te vernemen dat u het super leuk gehad heeft in Preston Palace!
Wij hopen tot ziens in de toekomst.

Date of experience: 08/2020

Een heel mooi hotel en voor iedereen is er wel iets

Geachte mevrouw de J,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Erg attent dat u hiervoor de moeite genomen heeft.
Ontzettend leuk te vernemen dat uw verblijf naar wens was!
Wij hopen u in de toekomst nog eens te kunnen begroeten.

Date of experience: 08/2020

zag er mooi uit en was ook erg gezellig met onze familie we hebben wel genoten.
alleen vond wel jammer over de eten en de hygiene
toen ik thuis aankwam had ik een gevaarlijke allergische reactie gekregen. terwijl ik weet van mij zelf dat ik bijna van niks allergisch ben.
het eten is ook onvertrouwelijk. je vraagt of het halal is zeggen ze ja en daarna weer nee.
dit stukje heb ik beschreven bij de stukje over hoe je ervaren had bij restaurant.

Beste mevrouw B.,

Hartelijk dank voor uw het delen van uw ervaring. Wat is het fijn dat er erg gezellig was en dat u met uw familie heeft genoten.

Hoe gaat het met u? Mogen wij alstublieft via marketing@prestonpalace.nl uw toelichting en uw boekingsnummer ontvangen? Na ontvangst gaan wij persoonlijk contact met u opnemen. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 08/2020

Ik vond het een prettig verblijf. De kamers waren schoon.
Bij verschillende ruimtes waren de tafels nog niet afgeruimd en stond er nog alles van de vorige gasten.
In bepaalde restaurants lag dik het stof op de decoratie.
Je kon merken dat je snel het eten op moest hebben, omdat er weer nieuwe gasten kwamen eten.

Beste familie H.,

Wat is het goed dat u uw persoonlijke ervaring hier met ons deelt. Heel fijn dat u heeft genoten van een prettig verblijf met schone kamers.

Mogen wij alstublieft via marketing@prestonpalace.nl uw toelichting en uw boekingsnummer ontvangen? Graag horen wij wanneer en in welke restaurants u het één en ander heeft ervaren. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 08/2020

De wachttijd moet echt korter en er moet sneller iets geregeld kunnen worden bij receptioniste.

Beste mevrouw B,

Wat is het goed dat u uw persoonlijke ervaring hier uitgebreid met ons deelt. De tips over o.a. de wachttijden en de service bij hotelreceptie zijn waardevol om waar mogelijk onze bedrijfsvoering te optimaliseren.

Mogen wij alstublieft via marketing@prestonpalace.nl uw toelichting en uw boekingsnummer ontvangen? Na ontvangst gaan wij persoonlijk contact met u opnemen om uw ervaring met u door te nemen. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 08/2020

We hadden een luxe kamer geboekt. Toen we daar kwamen stonk onze kamer heel erg naar friet lucht, na dit aangegeven te hebben kregen we te horen dat alle kamers vol geboekt waren en alleen nog de basic kamer vrij waren, dus we gingen er op achter uit met de kamer. Receptie personeel was ook erg onvriendelijk. Het personeel in de bar en restaurants was daar in tegen wel heel vriendelijk. Corona maatregelen waren ver te zoeken, het enige wat ze gedaan hebben was peilen op de grond gezet met de looprichting, verder werd er heel erg slecht schoon gemaakt.

Beste meneer S.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke beleving.

Graag ontvangen wij alstublieft via marketing@prestonpalace.nl uw boekingsnummer en uw uitgebreide toelichting. Het raakt ons namelijk wanneer u zonder argumenten beweert dat 'er slecht wordt schoongemaakt en dat de corona maatregelen ver te zoeken zijn.' Mede namens ons geweldige team: hartelijk dank voor uw moeite; wij waarderen het enorm dat u met ons meedenkt!

Date of experience: 08/2020

Op zich nog wel tevreden maar je ziet wel groot verschil in de faciliteiten wat jammer is. Kermis viel trouwens wel tegen. Attracties waren voorheen leuker en diverser. Heeft wel effect op de beleving.
Ook was niet alles aan kwa grotere attracties

Beste mevrouw F.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring!

Wat is het jammer dat u de indoor kermis vond tegenvallen in vergelijk met vorige bezoeken; dat terwijl er niets is veranderd aan de bestaande attracties. De extra attractie Tea Cups voor de kleinste gasten is de enige verandering die wij hebben doorgevoerd.

Het is natuurlijk ook even wennen door de verplichte coronamaatregelen waardoor de beleving wellicht anders is dan uw voormalige bezoeken. Wij waarderen uw begrip dan ook zeer en nemen uw positieve feedback met veel plezier mee in ons werkoverleg.

Date of experience: 08/2020

Het was een fijn verblijf, schoon en netjes. De kinderen hebben zich onwijs vermaakt en waren dolenthousiast!

Geachte mevrouw den H,

Hartelijk dank voor mooie beoordeling.
Wat fijn dat u allen zo'n leuk verblijf gehad heeft!

Mochten wij u in de toekomst nog eens van dienst kunnen zijn, vernemen wij dat graag.