Date of experience: 08/2020

ik vond het weer erg lekker om bij jullie te verblijven. Toch is het met de carona heel anders, niet dat dit jullie schuld is of er wat aan kunnen doen. Ik miste het contact met andere mensen die je wel hebt als je in de barretjes zit.

Goedemiddag mevrouw van B,
Bedankt voor de goede beoordeling. De corona geeft inderdaad een andere dimensie aan sommige dingen maar fijn dat u toch heeft genoten.
Tot de volgende keer.
Hartelijke groeten, Ivon
Date of experience: 08/2020

Ik zou het nog een keer willen komen

Goedemiddag,
Wij zien u uiteraard graag, tot snel.
Vriendelijke groeten,
Date of experience: 08/2020

Over het algemeen een super leuke ervaring gehad , lekker eten lekker drinken , genoeg te doen , we willen zeker nog een keer verblijven
Alleen jammer van het meeste personeel
Bij aan komst met de auto werd er erg onvriendelijk gesnauwd dat we een momentje moesten hebben zonder verdere uitleg , er kon geen lachje vanaf , ze kwamen erg ongelukkig op ons over
Niet echt een leuk begin
Vooral de mannen en de bewakers zijn erg nors en bazig en denken volgens mij dat ze het wiel hebben uitgevonden.
Dit heeft ons er gelukkig niet van weerhouden om te genieten

Beste mevrouw L.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring in Preston Palace. Wat fijn dat u over het algemeen een super leuke ervaring heeft gehad!

Mogen wij alstublieft via marketing@prestonpalace.nl uw toelichting en uw boekingsgegevens ontvangen? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 08/2020

We vertellen iedereen dat we genoten hebben. De eerste nacht was duidelijk minder: veel overlast van jongeren bij ons op de gang (tot diep in de nacht). Daarna prima geslapen. Echt een aanrader!

Beste meneer A.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en uw promotie voor Preston Palace. Daar zijn wij erg blij mee!

Heeft u direct een (telefonische) melding gemaakt van de overlast tijdens uw verblijf? Onze collega's ter plaatse hadden u graag geholpen, zodat u en uw medegasten met respect voor elkaar genieten van een welverdiend verblijf. Schroomt u niet bij een volgend bezoek; gewoon genieten en melden wanneer het eventueel nodig is.

Date of experience: 08/2020

Een klein paradijs binnen Preston.

Geachte mevrouw W,
U heeft duidelijk genoten, van harte welkom.
Hartelijke groeten,

Fijne ervaring

Goedemiddag heer J,
Dat is goed om te horen, zien wij u snel weer ?
Vriendelijke groeten,
Date of experience: 08/2020

We hebben het naar ons zin gehad. Maar een aantal faciliteiten zijn erg verouderd waaronder het midgetgolf. Bowlen hebben we niet eens kunnen doen vanwege het reserveringssytheem, wat steeds vol was. Ik vond het al met al erg prijzig. Zoals ik gewend was van een aantal jaar geleden kon je op ieder hoekje kiezen voor een maaltijd of snack en dat vond ik nu tegen vallen

Beste mevrouw van O.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring in corona tijd Preston Palace. Fijn dat u het naar de zin heeft gehad!

Uw persoonlijke bevindingen zijn voor ons zeer waardevol en nemen wij mee in ons werkoverleg. Graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 08/2020

Heel leuk met de kinderen gehad ze wilde langer blijven maar helaas is het flink aan de prijs om nog meer dagen te kunnen blijven dus om het 1 x meegemaakt te hebben is het genoeg

Bedankt voor uw mooie beoordeling.
Hartelijke groeten,
Date of experience: 08/2020

deze keer dachten wij dat we in suriname waren niet erg hoor maar het viel ons op dat er veel donkere mensen waren

Beste meneer O.,

Dank u wel voor het delen van uw persoonlijke beleving. U heeft gewoon heerlijk genoten in Preston Palace waar iedereen meer dan welkom is.

Graag tot de volgende keer!

Geweldig!!

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.
Wat fijn te vernemen dat u het geweldig verblijf heeft gehad in Preston Palace!

Wij hopen u graag nog eens te kunnen begroeten.

Clementine