Date of experience: 08/2020

Het is goed geregeld allemaal.

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
Wij waarderen het zeer dat u hiervoor de moeite genomen heeft en hopen u nog eens te kunnen begroeten in Preston Palace.

Date of experience: 08/2020

Wat betreft eten en drinken en de kamer ruim voldoende, prijs mag wat scherper aangezien je de kermis pas om 14.00 open en wat ik al zei ik mis een koelkast op de slaapkamer.

Date of experience: 08/2020

Zoals gewoonlijk een heerlijke vakantie gehad. We moesten wennen aan het reserveren, maar dat ging snel.

Geachte heer/mevrouw Z,

Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling.
We vinden het erg fijn te vernemen dat u een heerlijke vakantie heeft genoten in Preston Palace!
Gelukkig heeft u ervaren dat het nog steeds leuk vertoeven is in Preston Palace.

Wij hopen u in de toekomst wederom te kunnen begroeten.

Date of experience: 08/2020

Het was best een leuk plekje om te verblijven en wat het leuke eraan was, was het zwembad / kermis en het vuurtje bij de centrale hall. Overigens vond ik het eten allemaal minder en alles vond ik echt het zelfde smaken en dat was echt veel minder. Het eten was gewoon NIET interessant. Qua hygiëne vond ik ons bed ook heel vies. Ik had haren gevonden in het bed en ook vieze vlekken.

Beste mevrouw U.,

Hartelijk dank voor uw review! Wat mooi dat u Preston Palace omschrijft als best een leuk plekje om te verblijven met het leuke subtropisch zwemparadijs, indoor kermis en de open haard op Preston Palace Central.

Wat jammer dat u het eten minder en zelfs gewoon niet interessant vond. Heeft u dit werkelijk bij alle restaurants (Ribbleton, San Remo, Peppermill, Black rock, Bistro de Heerlijheid) zo ervaren? Wij horen het heel graag van u via marketing@prestonpalace.nl. Mogen wij daar alstublieft ook uw boekingsnummer, uw kamernummer en of u ter plaatse een melding heeft gemaakt van uw ongenoegen van u vernemen? Wij zijn u zeer erkentelijk!

Agnes
Date of experience: 08/2020

Heel leuk we hebben genoten en kunnen doen wat er te doen is
Reden om nog eens terug te komen alleen hoop ik dan op een aanbieding

Geachte mevrouw H,

Hartelijk dank voor de positieve beoordeling! Fijn te lezen dat u van uw verblijf heeft kunnen genieten en dat het verblijf voor herhaling vatbaar is.
Tip voor de eventuele volgende keer: De prijzen buiten de vakanties en de weekenden zijn vaak wat gunstiger.

Als wij u weer van dienst kunnen zijn, vernemen wij dat graag.

Heerlijk ontspannen.

Geachte heer D,

Wat fijn dat u de moeite heeft genomen om een review te plaatsen, heel hartelijk dank hiervoor.
Wij zijn verheugd te lezen dat u heerlijk heeft kunnen ontspannen in Preston Palace!

Wij hopen tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 08/2020

Ik vond het echt heel leuk, we hebben genoten! Bijna geen aanmerkingen! Voor herhaling vatbaar

Geachte heer P,

Hartelijk dank voor de positieve woorden! Fijn te lezen dat uw verblijf naar wens was en dat het verblijf voor herhaling vatbaar is.

Als wij u weer van dienst kunnen zijn, vernemen wij dat graag.

Date of experience: 08/2020

Zie opm. ontbijt en diner. Laat gasten max 1 dag van te voren > 16:00 reserveren zodat eenieder de kans krijgt. Zo hebben wij aardig wat dingen niet kunnen kiezen cq doen

Beste meneer De J.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en voor uw tip. Wat is het jammer dat u ter plaatse niet overal volop heeft kunnen genieten, wij hopen dat de vrije zones zwemparadijs, indoor kermis, live muziek, terrassen, Grill, Snackcounter u uitkomst hebben geboden. Tevens mag u de hapjes en drankjes meenemen naar uw hotelkamer.

Mogen wij telefonisch contact met u opnemen om uw ervaring persoonlijk met elkaar door te nemen? Graag ontvangen wij alstublieft uw boekingsgegevens en uw toelichting via marketing@prestonpalace.nl. Na ontvangst nemen wij contact met u op .

Agnes
Date of experience: 08/2020

Heel leuk en ook heel veel genoten.

Geachte mevrouw S.,

Hartelijk dank voor uw ontzettend mooie beoordeling van 100%!
Fijn om te lezen dat u een leuke ervaring heeft gehad en heeft genoten.

Wij zien u graag eens terug bij Preston Palace.

Esmé

Hele fijne dagen gehad

Geachte heer F.,

Hartelijk dank voor uw ontzettend mooie beoordeling van 100%!
Wat fijn om te horen dat u hele fijne dagen heeft gehad bij ons.

Wij hopen u uiteraard nog eens te mogen ontvangen!

Esmé