Date of experience: 08/2020

Ik heb mij prima vermaakt met mijn kids.

Geachte heer M.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij Preston Palace.

Met vriendelijke groet, Carmen H.
Date of experience: 08/2020

Heel gezellig en de moeite waard alleen nu door de corona minder keuze bij het eten.

Beste meneer M.,

Hartelijk dank voor uw 83% tevreden beoordeling. Wat fijn dat het heel gezellig en de moeite waard is geweest!

Wij kunnen ons voorstellen dat u vanwege de 1,5 meter gezondheidsmaatregelen moet wennen aan het vernieuwde aanbod. Via de Gastenapp reserveren, buffetten zijn uitgiftepunten geworden, maar u mag altijd kiezen waar u zin in heeft en zoveel u wenst! Wij hebben diverse restaurants gecreëerd zodat u elk eetmoment kan afwisselen. Wanneer u nog suggesties heeft om ons aanbod waar mogelijk in coronatijd te optimalisseren, dan horen wij dat heel graag van u via marketing@prestonpalace.nl.

Date of experience: 08/2020

Een 7. Het eten en drinken waren prima (restaurant/bar). Alleen hebben mijn vrouw en ik allebei heel slecht geslapen. De matrassen waren veel te zacht. Hierdoor konden we onze draai niet vinden en heeft ons verblijf wel een beetje verpest

zeer goed, top

Geachte heer E.,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
Graag zien wij u weer eens terug bij Preston Palace.

Esmé
Date of experience: 08/2020

Ik ben niet zo blij met het verblijf boj oreston palace was ver van wat ik verwachtte

Beste mevrouw S.,

Hartelijk dank voor het delen van uw gezellige ervaring in Preston Palace.

Mogen wij alstublieft via marketing@prestonpalace.nl uw toelichting en uw boekingsgegevens ontvangen? Wilt u daarbij ook vermelden of u direct een melding heeft gemaakt van uw hotelkamer? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Uitstekend verder, genoten!

Date of experience: 08/2020

2 ontzettende leuke dagen gehad, personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Kamers was schoon en netjes, wij waren er toen het extreem warm was, gelukkig hadden ze een ventilator op de kamer gezet. Ook was alles overdag erg goed geregeld gezien de corona maatregelen. Jammer dat de bowlingbaan al helemaal vol was, maar dat is iets waar nu eenmaal rekening mee moet worden gehouden gezien de maatregelen. Het nieuwe restaurant is een erg leuke opzet, wij hebben daar super lekker gegeten! Er was s'avonds maar 1 bar open, waardoor het extreem druk was en het erg lang duurde voor je je drankje kon bestellen. Wel erg spijtig dat wij maar tot 11:00 gebruik mochten maken van de faciliteiten gezien je eigenlijk voor 2 dagen boekt. Dit kon tegen een bijbetaling wel bij worden geboekt, dit hebben we uiteindelijk toch niet gedaan. We mochten op de dag van aankomst wel 1,5 uur eerder inchecken, hierdoor hebben we in die zin wel langer plezier van Preston Palace mogen ervaren.

Beste mevrouw B.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ontzettend leuke ervaring in Preston Palace. Wij (en alle collega's, gasten en toekomstige bezoekers die met ons meelezen) waarderen het zeer dat u uitgebreid de moeite heeft genomen uw ervaring met ons te delen.

Nogmaals dank en graag tot ziens in ons mooie All-inclusive Family Resort!

Uitstekende hotel en service

Geachte heer A.,

Hartelijk dank voor uw mooie waardering.

Katja
Date of experience: 08/2020

Gaan nooit meer in corona tijd.

Beste mevrouw De R.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke beleving. Wij waarderen uw begrip voor verplichte gezondheidsmaatregelen - het is nu even de crisistijd waarin wij leven en ook wij hopen ook zo snel mogelijk weer terug te gaan naar het 'oude normaal - en wij hebben uiteraard begrip voor uw keuze.

Tot later in Preston Palace. U bent altijd meer dan welkom!

Date of experience: 08/2020

Ondanks de carona regels was alles perfect geregeld.

Beste heer L.,

Hartelijk dank voor uw mooie waardering.

Katja