Reviewed: 6 years ago (25/08/2020)
Date of experience: 08/2020

leuk om dit concept een keer mee te maken, maar ondanks corona erg druk. We l goede en klantvriendelijke medewerkers !

Beste mevrouw E.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring.
Wij vinden het leuk dat u onze gewaardeerde gast bent geweest en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Date of experience: 08/2020

ruime zwembad. Enige wat nog ontbreekt zijn wat glijbanen. Dit zou het helemaal afmaken.

Beste meneer S.,

Hartelijk dank voor uw 100% tevreden beoordeling! Uw suggestie voor de glijbaan nemen wij mee in onze werkbespreking en wij zien u heel graag terug voor een heerlijk herhaalverblijf.

Date of experience: 08/2020

Door het Corona gebeuren is de gezelligheid in alle barretjes weg. De grotere ruimtes missen dat.

Beste heer Van der Z.,

Dank u wel voor uw 80% tevreden beoordeling!

Wij kunnen ons voorstellen dat u de gezellige drukte in de kleine, knusse barretjes mist (wij ook!), maar vanwege de verplichte corona maatregelen kunnen wij niet die ouderwetse gezelligheid bieden op 1,5 meter afstand in de kleine cafeetjes. Om dit te compenseren is er elke avond live-muziek op Preston Palace Central, Black Rock en zijn er extra activiteiten zoals een familiequiz, bingo of show. Anders dan u bent gewend, alle begrip daarvoor, maar het is zeker niet minder. De genomen (tijdelijke) maatregelen zijn er voor uw en onze gezondheid en zo kunnen wij samen goed en veilig blijven genieten van een all-inclusive vakantie. Wij mogen gelukkig rekenen op veel begrip van onze gewaardeerde gasten!

Uw complimenten over het heerlijke eten geven wij met veel plezier door aan onze collega's. Wij hopen u heel graag in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in Preston Palace!

Date of experience: 08/2020

We hebben ons vermaakt, alleen jammer dat wegens de Corona maatregelen de kleinere barretjes niet geopend waren. En het reserveren voor oa bowlen was bij inchecken meteen voor die dag al vol geboekt.

Beste mevrouw P.,

Wat fijn dat u zich heeft vermaakt tijdens uw all-inclusive hotelarrangement.

De corona maatregelen maken het aanbod soms anders dan u van ons bent gewend: de spelfaciliteiten reserveert u vooraf in de Gastenapp (bowling is inderdaad zeer populair en er zijn momenteel vier banen beschikbaar) en de barretjes in de barstraat zijn niet bemand omdat de gezelligheid niet kan worden geboden op 1,5 meter afstand in de kleine, knusse barretjes. Anders, maar zeker niet minder en nog steeds all-in. En daar getuigt uw 80% tevreden beoordeling na uw verblijf ook van. Hartelijk dank voor het delen en voor het begrip in deze uitzonderlijke situatie. Uiteindelijk gaat het om uw en ons welzijn en zo genieten wij samen ondanks alles van een heerlijk verblijf in ons mooie Preston Palace.

Goed!!!!!!!!

Beste meneer P.,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Het is heel mooi dat u zeer tevreden bent en wij zien u graag spoedig terug in Preston Palace.

Date of experience: 08/2020

We waren eerder geweest, maar door de Corona is onze ervaring wat minder, maar de verbouwing en vooral de trein vonden we geweldig.

Beste mevrouw K.,

Wij waarderen het dat u wederom onze gast bent geweest in Preston Palace. Dank u wel daarvoor en voor het delen van uw 83% tevreden beleving!

Wij kunnen ons voorstellen dat u door de ervaringen in het verleden een andere verwachting had, maar wij hopen dat de briefing vooraf middels de site, nieuwsbrieven en via uw bevestiging ervoor hebben gezorgd dat u niet voor een verrassing stond. Het gaat nu eenmaal om uw en onze gezondheid en dat verplicht ons (tijdelijke) maatregelen te nemen om ook in deze corona tijd voor een fijne all-inclusive beleving te zorgen. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Wat fijn dat u ook de verbouwing en de trein als geweldig heeft ervaren. Wij hopen u in de opnieuw in de toekomst te mogen verwelkomen!

Agnes
Reviewed: 6 years ago (23/08/2020)

Lekker dagje gehad!

Geachte heer E.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Fijn om te horen dat u een fijne dag heeft gehad bij Preston Palace.

Graag zien wij u weer terug bij ons.

Esmé

Herhaling vatbaar

Beste familie M.,

Hartelijk dank voor uw positieve review.
Graag tot een volgende keer!

Katja

Hele leuke tijd gehad!

Beste heer B.,

Hartelijk dank voor uw positieve review.
Graag tot de volgende keer!

Katja
Date of experience: 08/2020

Fijne 2 dagen kinderen hebben zich vermaakt.

Geachte heer/mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw mooie review!
En fijn dat kinderen zich goed hebben vermaakt!

Ellen