Reviewed: 6 years ago (20/08/2020)
Date of experience: 08/2020

We hebben erg genoten van ons verblijf. Wel relatief duur in vergelijking met andere periodes dat wij geweest zijn. De prijs was letterlijk verdubbelt.
Verder leek het personeel het niet erg naar hun zin te hebben. Voorheen straalde zij juist het tegenovergestelde uit.
Verder was het eten weer van perfecte kwaliteit en hebben wij erg genoten van de lunches en diner bij San Remo. Ook de snackcounter en grill vonden we een leuke toevoeging bij het drankje. Een stuk hygiënischer dan zelf uit de bakken graaien.

Beste mevrouw Van D.,

Wat fijn dat u heerlijk heeft genoten van uw verblijf in deze bijzondere zomer. Wat een geluk dat er voor u een plekje vrij was, er was namelijk énorm veel vraag naar een all-inclusive vakantie in Preston Palace, ook dat zou de prijs kunnen verklaren. Wanneer u overigens graag gebruik wil maken van een mooie last-minute of aanbieding is het raadzaam om regelmatig onze site te raadplegen. Zo zien wij nu prettig geprijsde arrangementen voor een midweekje of weekendje weg in september...... iets voor u wellicht? Wat ons betreft bent u meer dan welkom!

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Uw opmerking over onze gewaardeerde collega's en het heerlijke eten van perfecte kwaliteit nemen wij uiteraard mee in ons werkoverleg. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Agnes
Reviewed: 6 years ago (20/08/2020)
Date of experience: 08/2020

Leuk hotel maar wel erg prijzig.
Jammer dat sommige faciliteiten al volgeboekt waren bij aankomst

Beste mevrouw H.,

Hartelijk dank voor uw 77% tevreden beoordeling! Wij vinden het erg leuk dat u onze gast bent geweest.

Het is inderdaad jammer dat niet alle faciliteiten op de aankomstdag voor u beschikbaar waren, wij hopen dat u hiervan wel op de andere dagen heeft genoten. In onze Gastenapp houden wij namelijk rekening met de veilige capaciteit en zijn er voldoende mogelijkheden voor al onze gasten om volop te genieten van de diverse faciliteiten. Tevens is het raadzaam om nog even bij de faciliteit ter plaatse na te vragen, soms is er een annulering en komt er onverwachts een plaatje vrij voor u! Daarnaast zijn er inmiddels weer veel 'open zones' gemaakt waar u vooraf niet meer voor hoeft te reserveren (subtropisch zwemparadijs, indoor kermis, midgetgolf, Snackcounter, Grill, live-muziek en terrassen).

Date of experience: 08/2020

Leuke ervaring alleen jammer van de - punten. Hoop dat als ik nog een keer kom dit beter is.

Beste mevrouw C.,

Dank u wel voor uw uitgebreide review. Wij waarderen het enorm dat u met ons meedenkt en ons voorziet van handige tips. Heel attent en nogmaals onze dank.

Een corona maatregel is dat uw hotelkamer voor aankomst grondig wordt gereinigd en tijdens uw verblijf komen onze collega's niet meer op uw hotelkamer voor de schoonmaak. U treft elke dag schone handdoeken en toiletrollen voor uw kamerdeur. Wanneer u toch graag wil dat uw kamer wordt gereinigd tijdens het verblijf, mag u dit ter plaatse melden bij de hotelreceptie. Wij maken dan een schoonmaak afspraak speciaal voor u.

Uw tips voor de werkwijze in de restaurants nemen wij graag mee in onze werkbespreking. Dank u wel voor het delen van deze persoonlijke beleving.

Heel graag tot ziens in Preston Palace.

We hebben genoten

Geachte heer en mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Fijn te vernemen dat u genoten heeft!
Wij hopen u in de toekomst weer te kunnen begroeten.

Date of experience: 08/2020

Door bepaalde factoren niet snel voor herhaling vatbaar helaas. Ondanks dat is het een leuk concept, maar de uitvoering zou beter kunnen/ moeten.

Beste meneer D.,

Ook al is uw ervaring niet geheel positief, wij zijn erg blij dat u de moeite heeft genomen uw positieve kritiek met ons te delen. Hartelijk dank voor deze kans!

Graag willen wij persoonlijk contact met u opnemen om het één en ander met u door te nemen. Wij vinden het erg jammer dat een aantal zaken uw vakantie behoorlijk minder prettig en onaangenaam gemaakt. Wij willen uw punten ter verbetering met u doornemen waardoor u wel opnieuw all-inclusive gaat genieten in ons mooie resort.

Wilt u alstublieft uw toelichting met uw boekingsnummer naar marketing@prestonpalace.nl sturen? Na ontvangst gaan wij intern wederhoor plegen en hoort u zo snel mogelijk van ons.

Date of experience: 08/2020

nog steeds heel goed maar wel wennen aan de veranderingen, minder keuze bij het eten. maar in de avond wel weer meer.

Beste mevrouw T.,

Hartelijk dank voor uw 80% tevreden beoordeling!

Wat fijn dat u het nog steeds heel goed vindt, maar ook aangeeft even te moeten wennen aan de (tijdelijke!) veranderingen vanwege corona. Alle begrip daarvoor! Wij hopen dat nu u eenmaal bent gewend heel snel bij ons terugkomt voor een heerlijk herhaal verblijf. U bent meer dan welkom in ons mooie Preston Palace.

Date of experience: 08/2020

Verzorgd netjes hotel met veel faciliteiten en ruime keuze eten en drinken

Geachte mevrouw K,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Wij hopen u in de toekomst weer te kunnen begroeten!

Teleurgesteld
Wij hadden 2 kinderen die alleen zijn gaan zwemmen
Omdat al de activiteiten waren volgeboekt

Beste mevrouw C.,

Hartelijk dank voor uw 83% tevreden beoordeling!

Wat is het jammer dat alle (!) activiteiten volgens u waren volgeboekt in de GastenApp en dat het eten niet volledig naar wens was. Mogen wij via marketing@prestonpalace.nl een melding gemaakt voor een mogelijk directe oplossing? Wij hadden u heel graag snel willen helpen bij uw vragen. Zou u dit alstublieft met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl willen toelichten? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 08/2020

Prima, alleen de kamers zijn ons tegengevallen omdat de temperatuur niet te regelen was.

Wij danken u hartelijk voor het geven van deze mooie beoordeling.
Heel fijn te lezen dat u een prima verblijf heeft gehad. De feedback nemen wij zeker mee.
Wij hopen tot ziens in de toekomst!

Date of experience: 08/2020

Goed. Alleen het eten viel tegen van wat we gewend waren

Beste mevrouw R.,

Wat leuk dat u opnieuw bij ons te gast bent geweest en het is fantastisch dat uw verblijf goed is geweest

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en wij kunnen ons voorstellen dat de buffetten van voorheen mist. Echter door de corona-maatregelen zijn wij genoodzaakt het in deze tijden op een veilige (tijdelijke!) manier aan te bieden. Het aanbod is gelijk, de manier waarop het op uw bordje komt is anders. Maar nog steeds all-in en zoveel u wenst. Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat het ook voor u even wennen is, alle begrip daarvoor en blijft u alstublieft uw beleving met ons delen! Uw opmerkingen en al die andere van onze lieve gasten zijn heel waardevol voor ons; ze zijn van grote invloed op ons beleid. Zo zijn er na de heropening op 1 juni 2020 al diverse aanpassingen geweest, zoals de extra 'open zones' waar u vooraf niet meer voor hoeft te reserveren (subtropisch zwemparadijs, indoor kermis, midgetgolf, Snackcounter, Grill, de terrassen en live muziek). Waar mogelijk maken wij het makkelijker, maar altijd veilig, verstandig en weloverwogen. Het gaat immers om uw en onze gezondheid. Zo kunnen wij op deze manier gezellig en goed blijven genieten in ons mooie hotel.