Date of experience: 08/2020

Zeer goed bevallen alleen de kamer was erg warm en daardoor slecht kunnen slapen

Wij danken u hartelijk voor het geven van de beoordeling.
Heel fijn te lezen dat uw verblijf zeer goed bevallen is! Wel vervelend dat u slecht geslapen heeft. De (eventuele) volgende keer zou u kunnen informeren naar een kamer met airco.
Wij hopen tot ziens in de toekomst!

Prima vermaak

Geachte heer/mevrouw G,

Bedankt voor de beoordeling.
Wij hopen u in de toekomst weer te kunnen begroeten!

Date of experience: 08/2020

Excepcional lo recomiendo 100% lo puedo comparar con un hotel 5 estrellas de Punta Cana.

Estimado Señor/Señora

Muchas gracias por esta hermosa crítica.
Esperamos verle de nuevo en el Palacio Preston en el futuro.

Saludos cordiales,

Date of experience: 08/2020

vindt alles vies tegen vallen ten opzichten van jaren geleden....je wordt zwaar beperkt dit heeft natuurlijk ook met de corona te maken.....ik zou deze NIET aanraden bij andere.activiteiten beperkt vindt dit niet moeten kunnen....

Beste mevrouw Van R.,

Dank u wel voor het delen van uw persoonlijke ervaring. Wij vinden het mooi dat u na jaren wederom onze gewaardeerde gast bent geweest. Top!

Wij nemen als groot en uniek horecabedrijf onze verantwoordelijkheid en dat wordt enorm gewaardeerd door het merendeel van onze geweldige gasten. Het spijt ons dat u dit, ondanks onze handige en veilige aanpassingen, als 'zwaar beperkt' heeft ervaren. Wij maken het juist zo soepel mogelijk via de handige GastenApp. Er zijn extra restaurants gecreëerd en tal van 'open zones' zoals het zwemparadijs, indoor kermis, Grill, Snackcounter, midgetgolf, terrassen en live muziek. Uiteraard blijven wij ons aanbod constant monitoren om het ook gastvrij en gezellig te maken in corona tijd, maar daarbij verliezen wij de veiligheid en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nooit uit het oog. Wij zijn zo vrij om hier op uw begrip te rekenen.

Uiteraard staan wij open voor positieve kritiek en nu rijst de vraag: Met alle respect, wat u in deze tijd had verwacht van uw verblijf in ons all-inclusive resort? Heeft u suggesties, handige tips, etc. voor ons? Wij horen ze heel graag van u met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl zodat wij ons uitgebreide aanbod waar mogelijk nóg mooier voor u kunnen maken in deze bijzondere tijden. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Agnes
Date of experience: 08/2020

Ik ben nu 2 x in de bonte wever geweest en 2 x preston palace, ik vind de bonte wever iets knusser, ik zal zeker weer komen want ik vind dat je nergens om hoef te denken omdat alles inclusief is.

Geachte mevrouw R,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Fijn om te vernemen dat het verblijf voor herhaling vatbaar is!
Wij hopen tot ziens in de toekomst!

super perfekt

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Fijn om te vernemen dat u van een super verblijf genoten heeft!
Wij hopen u nog eens als gast te kunnen begroeten in Preston Palace.

80+ years
Date of experience: 08/2020

De kamer was keurig schoon en netjes, en de hygiëne bij het eten was geweldig.

Geachte heer D,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Wij waarderen het zeer dat u hiervoor de moeite heeft genomen.
Hopelijk was uw verblijf voor herhaling vatbaar en mogen we u nog eens als gast begroeten in Preston Palace.

Date of experience: 08/2020

Dit was onze eerste keer en wij hebben 3 hele leuke dagen gehad. Ik was wel benieuwd hoe het zou gaan met al die Corona maatregelen maar daar hebben we eigenlijk weinig last van gehad. Wij komen zeker weer terug!

Geachte mevrouw B,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wij waarderen het zeer dat u hiervoor de moeite genomen heeft!
Heel fijn te lezen dat u een leuk verblijf heeft gehad, extra fijn om dit te horen tijdens de huidige COVID-19 maatregelen!

Wij hopen u in de toekomst weer in Preston Palace te kunnen begroeten.

Vreselijk. Nooit meer.

Beste mevrouw E.,

Wij willen heel graag persoonlijk contact met u opnemen om uw ervaring met u door te nemen, want het is heel spijtig dat uw verblijf niet aan uw verwachting heeft voldaan.

Mogen wij alstublieft via marketing@prestonpalace.nl uw toelichting met uw boekingsnummer ontvangen? Na ontvangst gaan wij het intern bespreken en hoort u daarna zo spoedig mogelijk van ons. Alvast heel hartelijk dank voor uw moeite!

Agnes
Date of experience: 08/2020

Prima georganiseerd, rekeninghoudend met Covid19.
Complimenten!

Geachte mevrouw R,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de complimenten!

Wij hopen u in de toekomst weer in Preston Palace te kunnen begroeten.