Date of experience: 08/2020

Goed verblijf, zeker in de corona periode. Alleen jammer dat je al ver vooruit alles moet reserveren omdat je anders pas om 10:30 kunt ontbijten.
Personeel heeft weinig motivatie.

Beste mevrouw V.,

Wat mooi dat u, ook in deze bijzonder corona periode, heeft genoten van een goed verblijf in ons mooie Preston Palace. Heel fijn dat u dit met ons deelt.

Mogen wij alstublieft via marketing@prestonpalace.nl met uw boekingsnummer vernemen of u ter plaatse melding heeft gemaakt van uw hotelkamer voor een direct oplossing? Wij wachten uw bericht af, alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Agnes

top zwembad

Beste heer B.,

Hartelijk dank voor uw mooie waardering.

Katja

Een fijn verblijf!

Beste heer B.,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u heeft genoten.

Graag tot de volgende keer!

Katja
Date of experience: 08/2020

Onze ervaring is dat je zeker twee nachten moet gaan om alles leuk te kunnen doen.
Enkel het reserveren van b.v. ontbijt moet je minimaal bij aanvang reserveren omdat het anders al vol zit, zo ook voor massages..

Beste heer J.,

Wat fijn dat u uw persoonlijke beleving met ons deelt.
Erg leuk dat wij u hebben mogen verwelkomen!

Wij vinden het erg fijn dat u uw ongenoegen direct heeft gemeld, alleen zo kunnen wij - zoals ook is gedaan - ter plekke een oplossing bieden.

Hopelijk heeft u kunnen genieten van alle faciliteiten en mogen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw begroeten!

Leuk verblijf gehad.

Beste heer R.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw tips en tops.
Graag begroeten wij in de (nabije) toekomst opnieuw!

Date of experience: 08/2020

Wij hadden nood aan onze vakantie en het heeft ons echt deugd gedaan. Quality time met het hele gezin.
Misschien 2 minpuntjes. De mini Mac and Cheese is echt wel heel mini, misschien een beetje groter maken.
Het tweede was in de kamer: niet genoeg opbergruimte in de kamer van 6 als men een week blijft en geen rekje om onze natte zwemkledij aan te hangen.
Maar een dikke chapeau aan het personeel die tijdens deze Corona periode altijd klaar staat om ons een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Wat fijn dat u samen met uw gezin heeft genoten van uw verblijf, dat lezen wij graag!

Wat betreft uw minpuntjes; goed dat u dit aangeeft! De opmerkingen betreft uw kamer zullen wij intern gaan bespreken.
U mag daarnaast altijd de 'normale' Mac and Cheese bestellen, geen enkel probleem! :-)

Hartelijk dank voor uw complimenten voor onze collega's, deze geven wij met veel plezier door.

Voldoende tot goed

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring.
Leuk dat wij u hebben mogen begroeten!

Erg vervelend dat u lang heeft moeten wachten en daarnaast de kwaliteit slecht vond in San Remo.
Wij zullen uw opmerkingen intern bespreken en kijken hoe wij - waar kan - de kwaliteit en service hiervan naar een hoger level kunnen tillen.

Hopelijk heeft u verder van de faciliteiten genoten en heeft u een prettig verblijf gehad.

Date of experience: 08/2020

mijn ervaring was uitstekend echter 1 minpuntje en dat was dat we maar 1 keer per dacht konden poolen

Hartelijk dank voor uw mooie waardering. Fijn om te horen dat u een geweldige tijd bij ons heeft gehad.

Mariet
Date of experience: 08/2020

Het was best rustig, wat wij helemaal niet erg vonden!
En wij komen zéker nog eens terug!

Mariet

Prima verblijf

Wat fijn om te lezen dat u een prima verblijf heeft gehad.

Tijdens uw verblijf waren de weersomstandigheden uitzonderlijk. Dagen achtereen was het boven de 32 graden Celcius. Het was óveral Warm met een hoofdletter W!

Een airconditioning was inderdaad tijdens deze mega extreme omstandigheden een welkome verkoeling. Een groot deel van de hotelkamers (vierde etage, alle Suites en de nieuwe hotelvleugel met Royal hotelkamers en Suites) zijn van airconditioning voorzien. Wilt u bij uw volgende boeking ook zeker hiervan zijn, vraagt u dan alstublieft deze essentie aan.

Wij hopen u opnieuw te mogen begroeten!