Date of experience: 07/2020

Jammer dat er nachts veel herrie was als de dronklappen naar kamer
Gaan en op deuren kloppen

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.
Leuk dat wij u hebben mogen begroeten!

Wat vervelend dat u in de nacht overlast heeft gehad. Heeft u hier ter plekke een melding van gemaakt via het toestel op uw kamer? Graag helpen onze gastheren u ter plekke. Want ook u verdient een goede nachtrust!

Wij hopen dat u tijdens uw verblijf heeft kunnen genieten van de faciliteiten en zien u graag opnieuw in Preston Palace.

Date of experience: 08/2020

Gewoon een geweldig leuke tijd gehad bij jullie. I.v.m coronamaatregelen wel opletten met andere gasten, maarvanuit Preston Palace was alles wel goed geregeld en coronaproof opgezet.
Knap gedaan!!

Beste mevrouw N.,

Hartelijk dank voor uw mooie waardering. Fijn om te horen dat u een geweldige tijd bij ons heeft gehad.

Date of experience: 08/2020

Dit was wel de allerlaatse keer dat ik in PP geweest ben. Nieuwe eigenaar wil vast en zeker snel zijn investering er weer uit hebben. Als je zo door gaat ben snel al je vaste klanten kwijt. Wat een verschil met vroeger.

Beste mevrouw K.,

Wat ontzettend jammer om te lezen dat dit uw allerlaatste keer in Preston Palace was.
Graag nemen wij persoonlijk met u door wat er mis is gegaan bij uw verblijf, wij zijn zeer benieuwd.

Indien u hier voor open staat, mag u uw gegevens (incl. boekingsnummer) mailen naar marketing@prestonpalace.nl. Alvast hartelijk dank.

Date of experience: 08/2020

het was een super vakantie om nooit te vergeten het personeel was aardig de activiteiten waren leuk dus ik kom sowieso nog een keer terug

Beste mevrouw F.,

Hartelijk dank voor uw mooie waardering. Fijn om te horen dat u genoten heeft.

Date of experience: 08/2020

alles was zeer naar wens. niet direct een verbeter punt behalve dat het zwembad wel een glijbaan zou kunnen gebruiken.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!

Goed nieuws! Er liggen plannen om een glijbaan te creëren in het subtropisch zwembad. Helaas is dit door omstandigheden wel tot nader orde uitgesteld.
Wenst u op de hoogte te blijven van alle werkzaamheden? Dan heb ik hier een handige link voor u: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/werkzaamheden-1.

Wij hopen u in de (nabije) toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Heel goed hotel

Beste heer B.,

Beste meneer R.,

Hartelijk dank voor uw mooie waardering.

Date of experience: 06/2020

Blijf goed, ben al zo vaak geweest in Preston Palace.

Wat leuk dat u altijd geniet in Preston Palace.
Hartelijk dank voor uw positieve review.

Graag tot de volgende keer!

Date of experience: 08/2020

het was een teleurstelling voor het geld wat we moesten betalen. Alles viel eigenlijk tegen. Er werd ook weinig rekening gehouden voor mensen met babys. Verschoonplekken erg onhygiënisch. 1 magnetron. Eigen eten voor de baby moest bij de receptie gedaan worden. Niet eens een klein koelkastje op de kamer. Tropisch warm op de kamers

Beste heer/mevrouw S.,

Wij waarderen het dat u uw persoonlijke ervaring met ons deelt.
Erg jammer om te lezen dat u teleurgesteld bent!

Wij vinden de punten die u aangeeft erg vervelend en veel hadden ook niet mogen gebeuren. Zo staat bijvoorbeeld de hygiëne momenteel hoog in het vaandel!
Heeft u deze punten ook kenbaar gemaakt tijdens uw verblijf? Graag hadden wij dit ter plekke opgelost, achteraf kan dat helaas niet meer...

Wat betreft een koelkastje op de kamer; onze Royal kamers en Suites zijn voorzien van een minibar. Wij raden u dan ook aan om één van deze kamers te boeken bij een volgend verblijf, want wij hopen u opnieuw te mogen begroeten. Graag tot dan!

Date of experience: 08/2020

temp water laag en geen glijbaan

Beste heer H.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling met een 77% tevreden score.
Leuk dat wij u hebben mogen begroeten!

Date of experience: 08/2020

Prima hotel, heb het goed naar mijn zit gehad. Snap alleen nog steeds niet wat nou precies de hype is rondom Preston Palace. Dat heb ik er niet uit kunnen halen.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve review, mooi om te lezen dat u het goed naar uw zin heeft gehad.
Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen begroeten!