Reviewed: 6 years ago (11/08/2020)
Date of experience: 08/2020

weer een mooi weekend gehad

Beste heer van E.,

Wat fijn om te horen dat u weer genoten heeft bij ons.

Alone
Reviewed: 6 years ago (11/08/2020)
Date of experience: 08/2020

Goed eten, schone kamers, vriendelijk personeel wat je netjes alles uitlegd, kortom je komt er niets te kort. Oktober ga ik weer terug

Beste heer V.,

Hartelijk dank voor uw mooie waardering.
Heel graag tot ziens in oktober bij Preston Palace!

Date of experience: 08/2020

Zeer teleurstellend , 3 jaar geleden ook geweest en dat was fantastisch. Dit was zo enorm druk, massa tijdens corona. We waren er van geschrokken! Niemand hield zich ergens aan op de gang enz. Slapen was een drama, mensen hele nacht op de gang. Groepen kinderen en bezopen lui vreselijk!!!

Beste mevrouw M.,

Wij bedanken u voor uw beoordeling en willen deze graag persoonlijk met u doorspreken.
Mogen wij alstublieft uw gegevens ontvangen via marketing@prestonpalace.nl?
Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 08/2020

erg leuk voor een weekend zo met onze pubers.

Geachte familie K.,

Hartelijk dank voor uw mooie waardering. Fijn dat u genoten heeft.

Date of experience: 08/2020

We vonden het super leuk en gezellig leuke personeel en hopen snel weer te komen

Beste mevrouw F.,

Hartelijk dank voor uw 100% tevreden review!
Dat waarderen wij enorm.

Date of experience: 08/2020

Het waren fijne dagen, maar we misten nog wat meer activiteiten vooral voor onze kinderen.

Wat fijn om te lezen dat u fijne dagen heeft gehad!

Jammer dat u vond dat er weinig activiteiten waren. Ons animatieteam heeft (vooral in de vakanties) een heel programma vol leuke activiteiten, elke dag.
Daarnaast zijn alle spelfaciliteiten elke dag te gebruiken en is er elke avond entertainment als bingo, een quiz of een gave show.
Wij zijn erg benieuwd naar uw suggesties! Indien u deze met ons wil delen, mag u deze mailen naar marketing@prestonpalace.nl.

Graag begroeten wij u in de (nabije) toekomst opnieuw!

Date of experience: 08/2020

We waren met ze 4e voor het eerst in preston palace maar de dingen die zijn voorgevallen werden niet heel fijn opgenomen en het voelt alsof ik in de maling ben genomen. Toen ik vroeg of we echt voor 11:00 uur de kamer uitmoest (ik betaal 150,- voor late uitcheck) vertelde ze dat dit moest ik gaf aan hier hier niet blij mee te zijn want ik heb betaald voor een late uitcheck en we willen nog opfrissen voor de rit naar huis. Ze zei staat op de site je kan ook nu gaan dan krijg je een voucher.. ik vind dat een belachelijke service.

Beste mevrouw K.,

Wij danken u voor het delen van uw persoonlijke ervaring.
Leuk dat wij u met zijn vieren hebben mogen begroeten!

Het klopt inderdaad dat u bij een verlening wel de kamer om 11:00 uur dient te verlaten. Op onze website is dit aangegeven en wanneer u ook (telefonisch) contact heet gehad met onze afdeling Reserveringen dient dit u verteld te zijn. Natuurlijk is de manier waarop u dit tijdens uw verblijf is verteld niet de juiste en bieden u onze oprechte excuses voor aan. Wij zullen dit, net als uw overige tips voor een beter verblijf, intern gaan oppakken.

Wij hopen dat u wel heeft kunnen genieten van alle faciliteiten en zien u graag opnieuw!

Was t zeker waard!

Beste heer V.,

Date of experience: 08/2020

Algemene ervaring was zeer goed, voor herhaling vatbaar

Date of experience: 08/2020

Vergeleken met alle andere keren was dit totaal niet de prijs waard. Weinig keus met eten en verder niet veel open aan kroegjes gezelligheid was zeer ver te zoeken

Wat vinden wij het jammer dat u niet optimaal heeft kunnen genieten van uw all-inclusive vakantie.
Wij staan altijd open voor tips en tops om uw verblijf (nog) aangenamer te maken. Indien gewenst, mag u deze met ons delen via marketing@prestonpalace.nl.