Date of experience: 08/2025

Het is een mooi, groot resort. Schoonmaak kan wel stukken beter, mensen laten helaas veel slingeren erg asociaal. In het beddengoed zaten vlekken, al meerdere malen meegemaakt helaas.
Wel veel betalen bij de kermis en game hal, dat is wel jammer.

Beste mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback en uw terugkerende bezoek aan ons resort. Het is fijn om te horen dat u een goed verblijf heeft gehad. Tegelijkertijd vinden we het jammer dat u opmerkingen heeft over de schoonmaak en het beddengoed. Dit nemen we zeer serieus en bespreken we intern, zodat we kunnen blijven verbeteren.

Mocht u aanvullende details willen delen over uw ervaring, dan kunt u deze altijd sturen naar marketing@prestonpalace.nl. Alvast bedankt voor uw moeite.

Manouk
By Overeem wij lezen ook geen kra..
Date of experience: 08/2025

Wij vonden de kamer perfect, tv deed het alleen niet hebben we opgelost.

Maar het zwembad daar schrokken we echt van. Zo extreem vies smerig en goor. Uitwerpsels die lekker in de gang je liggen aan te staren. Een vloer waar je echt niet met je blote voetjes overheen wilt lopen. Zwembad echt te smerig dat er geen mensen ziek van zijn geworden.

Beste meneer/mevrouw O,

Wat jammer om te horen dat uw ervaring in het zwembad zo negatief is geweest. Uw opmerkingen over de hygiëne nemen wij zeer serieus, dit hoort uiteraard niet zo te zijn. We willen dit graag intern bespreken en verder onderzoeken.

Mogen wij u vragen om alstublieft uw boekingsnummer en toelichting te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Wilt u daarbij ook vermelden of u ter plaatse een melding heeft gemaakt, zodat wij u direct hadden kunnen helpen? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

By Mels
Date of experience: 08/2025

Gezellig, leuk en voor herhaling vatbaar.

Geachte heer M.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 08/2025

Leuk, kort ivm vroegtijdig vertrek

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u een leuk verblijf had, maar we vinden het jammer dat u eerder bent vertrokken. Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw verwelkomen voor een completere ervaring.

By Deborah Stoc

Geweldig !
Mijn kids hebben enorm genoten van alles en ik heb genoten van de sauna.

Geachte mevrouw S.,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat zowel u als uw kids genoten hebben.

Date of experience: 08/2025

Redelijk, eten niet warm en douche putje loopt over...

Beste meneer/mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaringen.

Bij technische problemen kunt u zich altijd melden bij de receptie, zodat we dit direct voor u kunnen oplossen. Uw opmerkingen over de hygiëne in de kamer nemen we mee voor interne bespreking, zodat we onze kwaliteit kunnen blijven verbeteren.

By Mia van den Brandt-Raijmakers
Date of experience: 08/2025

Super goed verblijf en voor herhaling vatbaar

Geachte mevrouw van den B.,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling.

By M kagenaar
Date of experience: 08/2025

Opzich prima overnachtingen, kamers netjes, eten en entertainment prima en faciliteiten prima , maar 1 grote minpunt wat ik ook al heb aangegeven bij de receptie en ook in meerdere medias heb aangegeven en kenbaar heb gemaakt is dat het zwembad elke dag helemaal vol zit asielzoekers en dergelijke en dat was voor mij en meerdere. Gezinnen zeer intimerederent , 100 derden alleenstaande mannen met baarden die allemaal constant t gebruikt maakte van de sauna en stoombad en jaccuzi en onmogelijk was van de mensen met kinderen om gebruik temaken van die faciliteiten, snap dat heel veel geld oplevert voor prestonpalace maar ik vind het een grote schande voor de normale Nederlander die wel betaalt voor entree en niet gebruik kan maken van de faciliteiten

Beste meneer/mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw persoonlijke ervaring. Fijn om te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad.

We willen graag benadrukken dat alle gasten bij ons welkom zijn en wij veel waarde hechten aan een veilige, gastvrije en inclusieve omgeving voor iedereen. Voordat er conclusies worden getrokken die niet kloppen, willen we u meegeven dat iedereen op gelijke wijze gebruikmaakt van onze faciliteiten binnen de geldende huisregels.

Date of experience: 08/2025

We hebben een leuke tijd gehad, alles is vlakbij en het personeel is erg aardig. Op drukke dagen vond ik de hygiëne in het zwembad en de plekken waar veel mensen zijn ondermaats. Er stonden overal dienbladen met etensresten, bordjes, glazen. In het zwembad waren alle tafels vies. Het zwembadpersoneel maakte een vermoeide en erg gelaten indruk. Ik heb een poos aan de kant gezeten om mijn kinderen in de gaten te houden, het leek erop dat een lifeguard vooral druk was met het eten van fruit en zo onderuit gezakt mogelijk hangen op een bankje. Deze persoon had in ieder geval totaal niet in de gaten dat er op de glijbaan vanalles gebeurde wat niet klopte, waardoor de andere kinderen niet meer konden glijden. Hij zat er nota benen met z'n neus bovenop.

Beste meneer/mevrouw B,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om zo uitgebreid uw ervaring met ons te delen. Wat fijn om te lezen dat u een leuke tijd heeft gehad. Tegelijkertijd vinden we het jammer dat uw verblijf op bepaalde punten niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Mogen wij u vragen om alstublieft uw boekingsnummer en een aanvullende toelichting te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Zo kunnen wij uw ervaring nog beter evalueren. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

By Edwin Lenderink
Date of experience: 08/2025

Erg goed bevallen alleen jammer dat niet alles op is op zondag

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.