Date of experience: 08/2020

Aardig kamer en eten kan beter

Beste heer/mevrouw W.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling, tip en tops!
Wij hopen u in de (nabije) toekomst opnieuw te mogen begroeten.

Date of experience: 08/2020

Wij vonden het super alleen restaurant ribbelton vonden we niks

Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw persoonlijke mening.
Mooi om te lezen dat u in San Remo wel naar uw wensen heeft kunnen eten.

Date of experience: 08/2020

Genoten met onze kinderen maar een aantal personeelsleden mag zeker een cursus klantvriendelijkheid volgen en anders hebben ze een verkeerde baan gekozen. Verpest niet de vakantie van je klanten onnodig want wij betalen er voor het is niet gratis.

Wat mooi om te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf, fijn dat u ons hiervan op de hoogte stelt!

Wat jammer dat u meent dat onze collega's racistisch zijn. Dit is namelijk absoluut niet het geen waar Preston Palace voor staat en zeker niet de gang van zaken. Wij hopen dan ook dat u deze opmerking terug kunt nemen.
Daarnaast moet u begrijpen dat onze collega's erg letten op onze RIVM-maatregelen en dit voor uw eigen veiligheid doen, maar uiteraard is een misverstand erg vervelend. Gelukkig is het opgelost en u heeft kunnen genieten van uw maaltijd.

Wij hopen dat dit voorval uw verblijf niet te veel heeft overschaduwd en begroeten u graag opnieuw in Preston Palace!

Date of experience: 08/2020

Goed was gezellig met klrinkinderen

Geachte heer B.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Date of experience: 08/2020

Ik verwacht wel schone tafels als je gaat zitten Vooral in Corona tijd verwacht je Dat xtra

Beste heer/mevrouw R.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling met een 77% tevreden score. Leuk dat wij u hebben mogen verwelkomen!

Vervelend dat u dit heeft ervaren betreft de hygiëne. Dit had inderdaad niet mogen gebeuren, want inderdaad; in deze tijd (maar ook voorheen) staat de hygiëne hoog in het vaandel bij ons. Niettemin vinden wij het goed dat u dit aangeeft, zo kunnen wij dit intern oppakken.

Wij hopen u in de (nabije) toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Date of experience: 08/2020

Het waren een paar fantastische dagenn. heel veel gelachen en plezier gehad, fijne verjaardag gehad, en een fijne tijd samen met me dochtertje!! ❤

Geachte mevrouw,

Bedankt voor uw mooie review!
Nog van harte gefeliciteerd met uw verjaardag en wat fijn dat een paar fantastische dagen heeft gehad!

Date of experience: 08/2020

Super! Ook hoe er met de corona regels is omgegaan! Wij hebben t erg relaxte en fijn gehad. Het dineren vind ik helaas echt niet leuk meer. Het is erg weinig, gehaast en helaas bij de pepermill echt niet goed. De sfeer bij de pepermill was ook niet fijn er zijn alleen maar knappe koppies aangenomen die dit ook echt van zichzelf weten en een enorme klantonvriendelijke arrogantie uitstralen.

Hartelijk dank voor uw beoordeling, mooi dat u het 'super' heeft gehad!
Erg fijn om te lezen dat u het relaxt en fijn heeft gehad.

Jammer dat u het dineren niet leuk heeft gevonden, dat spijt ons zeer. Mocht u voor een luxere beleving willen gaan, waarbij u persoonlijk aan tafel wordt geserveerd en kunt genieten van een à la carte diner van 4 gangen, raden wij u aan om bij Bistro de Heerlijkheid te dineren (tegen een kleine toeslag van €5,- p.p.).

Wij hopen dat dit uw verblijf niet te veel heeft overschaduwd en zien u graag opnieuw!

Date of experience: 08/2020

Alles was goed geregeld ook ivm corona ik heb met mijn gezin een top verblijf gehad komen zeker terug

Bedankt voor uw mooie review!
We zien u graag weer verschijnen in Preston Palace!

Date of experience: 08/2020

In februari ook geweest toen was het top!
Raad het nu niet aan om te gaan vanwege de sfeer.

Beste heer M.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke beleving.
Wat is het jammer dat u momenteel een verblijf in Preston Palace niet aanraad.

Bedoelt u 'vanwege de sfeer' hoe het verblijf er momenteel uit ziet door de RIVM-maatregelen?
Wij hopen dat u begrijpt dat bepaalde aanpassingen gedaan om het zo veilig mogelijk te maken voor onze gasten, zoals u, maar ook onze collega's.
Alleen onder deze omstandigheden mogen wij open. En wij zijn ontzettend blij om open te mogen en verwelkomen u graag!

Wij respecteren het wanneer u liever niet komt in deze periode, maar zien u graag in de toekomst wanneer deze rottige periode is afgelopen.

Date of experience: 08/2020

Op foto's ziet alles er mooier en ruimer opgezet uit eten lijkt ook veel uitgebreider dan er te krijgen is

Beste heer G.,

Wat ontzettend jammer dat u dit zo ervaren heeft. Wij zijn dan ook zeer benieuwd wat u op onze website ziet, dat er niet is geweest tijdens uw verblijf.
Laat u ons dit weten via marketing@prestonpalace.nl? Wij ontvangen uw tips en tops graag!