Date of experience: 08/2020

Wij zijn vaker geweest, dit was de 1e keer in corona tijd en we vonden het toch tegenvallen. Er is minder variatie in de restaurants. In de koffiecorner worden de tafels bijna niet schoongemaakt en de wc's zijn overal erg vies.
Veel overlast gehad van dronken jongeren die erg luidruchtig waren.
De prijs zou wel aangepast mogen worden aan het aanbod.

Verder wel erg vriendelijk en behulpzaam personeel en duidelijke looprichtingen in het restaurant (zou alleen wel meer gecontroleerd mogen worden of iedereen zich hier ook aan houd). Veel plekken om je handen te desinfecteren en plekken om in de avond rustig te kunnen zitten met een drankje

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.

Wel kijken wij op van uw opmerking dat er minder variatie is geweest in de restaurants. Dit omdat u keuze heeft uit verschillende restaurants: Ribbleton, Black rock, San Remo, Peppermill, de Bistro en voor heerlijke snacks de Grill en nieuwe Snackcounter. Allen hebben een heerlijk en uitgebreide menukaart. Jammer dat u dit als 'bijna geen keus' heeft ervaren.

Natuurlijk is overlast van dronken gasten het laatste dat wij u hebben willen laten ervaren. Wij zetten hiervoor extra handhaving in om dit soort voorvallen te voorkomen. Hopelijk heeft dit uw verblijf niet al te veel overschaduwd en bieden hier onze oprechte excuses voor aan.

Uw opmerking over de hygiëne verbaasd ons erg. Dit omdat, juist in deze tijd maar ook daarvoor, hygiëne hoog bij ons in het vaandel staat. Maar, wij vinden het fijn dat u dit ons mededeelt. Dit wordt dan ook zeker meegenomen in onze werkbespreking.

Wij danken u voor uw kritische beoordeling, dit stelt ons in staat onze bedrijfsvoering te optimaliseren.

Zien wij u in de (nabije) toekomst opnieuw? Wij hopen het!

Date of experience: 08/2020

De moeite waard om nog een keer terug te komen.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en wij zien u graag weer in Preston Palace.

Date of experience: 08/2020

Prima ervaring, zeker voor herhaling vatbaar

Geachte heer H.

Bedankt voor uw mooie beoordeling.
We zien u graag weer in Preston Palace.

Date of experience: 07/2020

Super goed. Alles goed geregeld!

Geachte mevrouw M.

Bedankt voor uw mooie beoordeling!

Top week gehad!

Geachte mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u een top week heeft gehad!

Date of experience: 08/2020

We hebben ons prima vermaakt ,alleen een een dagje tekort .

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
En we zien u graag een volgende keer een nachtje langer.

Date of experience: 08/2020

Het zal wel de corona periode zijn geweest maar ik vond het reserveren (restaurants) vooral niet zo handig, dit omdat het plannen met 2 babies toch even anders loopt.
De kamers helaas ergg gehorig, niet alleen kon ik alle gesprekken van de buren horen, ook hoorde ik ze beide intens genieten van hun intieme momenten, niet zo fijn!
Ook in de avond hoorde je elke voetstap en gesprek op de gang.

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat u uw persoonlijke beleving met ons deelt.

Helaas ontkomen ook wij momenteel niet aan de RIVM-maatregel dat alles gereserveerd dient te worden. De één vindt het fijn, de ander minder prettig, zoals u. En dat begrijpen wij zeker. Gelukkig komen er steeds meer open zones waar u vrij gebruik van kunt maken!

Wat ontzettend vervelend dat u zoveel overlast heeft ervaren tijdens uw verblijf. Wist u dat onze gastheren u 24/7 willen helpen? Via het toestel op uw kamer kunt u naar nummer 9 bellen, zo komt u vanaf de kamer met hen in contact. Niettemin, onze oprechte excuses dat u deze overlast heeft gehad.

Betreft uw opmerking over vegetarisch eten, goed dat u met ons meedenkt! Maar, wist u dat u ook een dieetwens kunt aanvragen? Dit kan van alles zijn, waaronder uw vegetarische voorkeur. Indien u dit van te voren doorgeeft bij het maken van uw boeking, wordt er ter plekke voor u een verrukkelijke maaltijd gemaakt.

Wij hopen u opnieuw te mogen verwelkomen in Preston Palace!

Date of experience: 08/2020

Mooi weekend gehad. Vriendelijk personeel. We hadden voor 4 personen een massage geboekt, maar door een typefout van een medewerker is deze boeking op een andere kamernr. gekomen. Deze mensen checkten op zaterdag uit en hebben de boeking geannuleerd. Toen wij bij het zwembad kwamen was alles alweer verzegd. Het is prima opgelost door medewerkers/manager, we konden de volgende dag de massage krijgen en 3 uur langer blijven op hun kosten, maar door inzet van extra personeel kregen we de massage toch zaterdag en mochten zondag alsnog tot 14.00 blijven. Super opgelost.

Beste mevrouw L.,

Hartelijk dank voor uw mooie review, dat waarderen wij enorm!
Goed om te lezen dat het foutje dermate goed is opgelost dat u nog langer van uw verblijf heeft kunnen genieten.

Uw complimenten voor onze collega's geven wij graag door, dank u wel!

Date of experience: 08/2020

Wij vonden preston zeker de moeite waard om nog een keer terug te komen.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring.
Leuk dat u plannen heeft om weder te keren, wij kijken er alvast naar uit!

Date of experience: 07/2020

Preston palace is zoals altijd een leuke en goede onderbreking van alle sleur.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!