07/2020
Wij zijn vaker geweest, dit was de 1e keer in corona tijd en we vonden het toch tegenvallen. Er is minder variatie in de restaurants. In de koffiecorner worden de tafels bijna niet schoongemaakt en de wc's zijn overal erg vies.
Veel overlast gehad van dronken jongeren die erg luidruchtig waren.
De prijs zou wel aangepast mogen worden aan het aanbod.
Verder wel erg vriendelijk en behulpzaam personeel en duidelijke looprichtingen in het restaurant (zou alleen wel meer gecontroleerd mogen worden of iedereen zich hier ook aan houd). Veel plekken om je handen te desinfecteren en plekken om in de avond rustig te kunnen zitten met een drankje
Wij waarderen het dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.
Wel kijken wij op van uw opmerking dat er minder variatie is geweest in de restaurants. Dit omdat u keuze heeft uit verschillende restaurants: Ribbleton, Black rock, San Remo, Peppermill, de Bistro en voor heerlijke snacks de Grill en nieuwe Snackcounter. Allen hebben een heerlijk en uitgebreide menukaart. Jammer dat u dit als 'bijna geen keus' heeft ervaren.
Natuurlijk is overlast van dronken gasten het laatste dat wij u hebben willen laten ervaren. Wij zetten hiervoor extra handhaving in om dit soort voorvallen te voorkomen. Hopelijk heeft dit uw verblijf niet al te veel overschaduwd en bieden hier onze oprechte excuses voor aan.
Uw opmerking over de hygiëne verbaasd ons erg. Dit omdat, juist in deze tijd maar ook daarvoor, hygiëne hoog bij ons in het vaandel staat. Maar, wij vinden het fijn dat u dit ons mededeelt. Dit wordt dan ook zeker meegenomen in onze werkbespreking.
Wij danken u voor uw kritische beoordeling, dit stelt ons in staat onze bedrijfsvoering te optimaliseren.
Zien wij u in de (nabije) toekomst opnieuw? Wij hopen het!
Lisanne