Date of experience: 08/2020

Wij vonden preston zeker de moeite waard om nog een keer terug te komen.

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring.
Leuk dat u plannen heeft om weder te keren, wij kijken er alvast naar uit!

Date of experience: 07/2020

Preston palace is zoals altijd een leuke en goede onderbreking van alle sleur.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Date of experience: 07/2020

We komen zeker terug! Zeer vriendelijke bediening overal waar we zijn geweest. Je kan u daar niet vervelen, zowel jong als oud!

Hartelijk dank voor uw zeer mooie beoordeling! We zien u graag terug!

Date of experience: 07/2020

We hebben een fijne dag gehad en de kinderen hebben het nog over "speelland". Volgend jaar komen we vast weer

Geachte mevrouw Z,

Bedankt voor uw mooie beoordeling en wat fijn dat u waarschijnlijk volgend jaar weer komt.
We zien u graag weer!

Met vriendelijk groet,

Date of experience: 08/2020

Al met al viel het ons voor het geld toch erg tegen. We kregen geen nieuwe handdoeken en hebben dit tot 3 keer toe moeten vragen, en dit vonden ze raar en het voelde alsof ze ons niet geloofde, want het was ‘vreemd’ en ‘erg bijzonder dat het er nog niet is’

Het jonge personeel was chagrijnig terwijl het oudere personeel wel erg vriendelijk was. Terrasjes sluiten om 22:00 slaat natuurlijk nergens op om vervolgens met het hele hotel bij elkaar te gaan zitten. Vooral nu met Corona erg onverstandig.

Tafels werden amper afgeruimd bij de zitplekken, hier moet je dan tot 3 keer om vragen en vervolgens kun je het nog zelf doen.

Eten was verder wel oke en het zwembad ook. Systeem van de bowling baan werkte niet goed. Kermis was ook niet geweldig want het meeste was betaald.

Beste heer D.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke beleving.
Wat is het nou jammer dat u het tegen vond vallen!

Erg vervelend dat u geen nieuwe handdoeken heeft gekregen, dat is inderdaad zeer bijzonder. Hopelijk is dit uiteindelijk goed opgelost.

Het klopt dat het terras bij het hotel restaurant om 22:00 uur sluit, dit komt omdat op dat moment het restaurant zelf ook sluit. U mag vervolgens plaats nemen op het terras bij Preston Palace Central, bij Black rock of bij de trein.

Wij danken u voor uw tips en tops, goed dat u met ons meedenkt en het met ons deelt. Deze nemen wij erg serieus en zullen meegenomen worden in onze werkbespreking.

Hopelijk mogen wij u als zeer gewaardeerde gast opnieuw begroeten in Preston Palace.

Date of experience: 07/2020

Heerlijk genoten van de dagen. Voor alle leeftijden wat. Met meer vega(n) opties zou het perfect zijn geweest!

Geachte mevrouw de B.

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wij zullen de vegan opties intern gaan bespreken.

Date of experience: 07/2020

niet meer voor herhaling vatbaar. Het is niet meer wat het is geweest. de reserverings app werkte een tijdje niet en toen het eenmaal werkte konden we niet meer reserveren wat wij wilde reserveren. ( ontbijt op locatie welke wij in gedachten hadden en bowlen omdat alles vol was)

Wat ontzettend jammer om te lezen dat uw verblijf niet voor herhaling vatbaar is geweest.
Het klopt dat in deze corona tijd uw verblijf er anders uit ziet dan voorheen. Logisch, want Preston Palace als groot horecabedrijf dient zich te houden aan de RIVM-maatregelen om u te mogen verwelkomen. Hoe uw verblijf eruit komt te zien, staat vermeldt op onze website. Maar, ook hebben wij u dit van te voren laten weten door middel van een nieuwsbrief.

Erg vervelend dat de techniek ons tijdens uw verblijf even in de steek liet. Mocht het inderdaad zo zijn dat uw favoriete faciliteit is volgeboekt, mag u altijd ter plekke vragen of er toch nog een plekje is vrij gekomen, geen enkel probleem!

Mocht u in de (nabije) toekomst, wellicht na de corona tijd, toch nog van gedachten veranderen, weet dat u dan altijd welkom bent!

Date of experience: 08/2020

Ik ben echt tevreden alleen qua activiteiten was een beetje saai wegens corona maatregelen. Ik kon niet bowlen was vol geboekt

Wat fijn dat u zo tevreden bent over uw verblijf, dat lezen wij graag!
Jammer dat uw favoriete activiteiten, bowlen, was volgeboekt. Maar, nu heeft u wel een goede reden om nogmaals langs te komen ;-).

Zien wij u in de (nabije) toekomst opnieuw? Wij begroeten u graag!

Date of experience: 08/2020

We komen zeker nog een keer terug!

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
We zien u graag weer terug!

Date of experience: 08/2020

Leuk, gezellig uitje voor jong en oud, voor herhaling vatbaar

Geachte heer/mevrouw v/d T.,

Bedankt voor uw mooie review! En fijn om te lezen dat u het voor herhaling vatbaar is.