wederom top hotel , zijn al n x of 7 geweest, en raad het ook iedereen aan

Hartelijk dank voor uw mooie review. En wat fijn om te horen dat u ons aanbeveelt!

Ellen
Date of experience: 07/2020

Prima. Niet voor herhaling vatbaarheid gezien de hoge prijs en de minimale kwaliteit.

Aanrader: snacks bij t zwembad. Popcorn bij de bioscoop. Beeld bioscoop zit een beschadiging op, dit stoort tijdens de film.

Beste mevrouw G.,

Wat jammer dat u aangeeft dat uw verblijf niet voor herhaling vatbaar, uiteraard alle respect voor uw beslissing, maar graag hadden wij u tijdens uw verblijf geholpen met de verschillende punten die u aangeeft.

U geeft aan dat het eten slecht en goedkoop is en dat er weinig keuze was, wij zijn erg benieuwd waar u precies heeft gegeten! Want er zijn meerdere restaurants geopend en extra servicepunten waarbij u uit veel gerechten kunt kiezen. U mag zelfs snacks meenemen naar uw kamer, ideaal. Maar, wij vinden het belangrijk om te weten waar de service qua eten nog in verbeterd kan worden. Indien u hiervoor open staat, mag u uw feedback betreft gerechten mailen naar marketing@prestonpalace.nl. Alvast bedankt!

Ook van uw opmerking betreft de tafel in het restaurant kijken wij op, er zijn namelijk weeldegelijk tafels voor 5 of 6 personen. Heeft u dit nagevraagd bij onze collega's? Zij hadden u graag geholpen en ter plekke naar een oplossing gekeken. Erg vervelend dat dit is misgegaan.

Wij zijn erg blij met uw tips en tops, leuk dat u meedenkt met ons betreft het zwemparadijs en de bioscoop!

Mocht u in de (nabije) toekomst toch van gedachte zijn veranderd en wenst u nogmaals langs te komen, weet dan dat u van harte welkom bent en u graag begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 08/2020

Wij zouden niet meer boeken tijdens coronatijd en vakantietijd. In verband met weinig variatie bij de restaurants en het reserveren per huishouden, waardoor wij niet met 4 personen op 1.5m afstand van elkaar konden dineren. Daarnaast was het erg druk met jongeren die teveel alcohol op hadden waardoor ze luidruchtig waren en wij niet goed konden slapen snachts.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring, erg leuk dat wij u hebben mogen begroeten!
Ook hebben wij, naast dat wij het ontzettend jammer vinden, alle respect voor uw keuze om tijdens corona- en vakantietijd niet meer te komen. Maar, midweken zijn natuurlijk net zo gezellig in Preston Palace en u bent van harte welkom!

Wat vervelend om te lezen u last heeft gehad van de jongeren. Heeft u bij een van onze gastheren aangegeven hier last van te hebben? Dit is namelijk zeker mogelijk, het verblijf dient namelijk voor iedereen even prettig te zijn en iedereen verdient een goede nachtrust! Graag helpen onze gastheren u!

Hopelijk heeft u wel kunnen genieten van de vele faciliteiten en mogen wij u opnieuw begroeten in Preston Palace.

Date of experience: 08/2020

ik erg met aan al dat plastic en open buffet is beter maar snap de maatregels

Beste heer L.,

Wij danken u voor uw beoordeling met een 83% tevreden score, dat waarderen wij enorm.
Het klopt dat momenteel buffetten niet mogelijk zijn, vandaar dat wij werken met verschillende uitgifte- en servicepunten. Fijn dat u hier begrip voor heeft!

Zien wij u in de (nabije) toekomst opnieuw? Wij hopen het!

Date of experience: 08/2020

Leuke 2 dagen gehad in schoon hotel dat niet moet vergeten dat mensen veel betalen en daar dan ook service voor verwachten.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring, mooi om te lezen dat u 2 leuke dagen heeft gehad.

Wel vinden wij het vervelend om te lezen dat u de service tegen vond vallen. Dit terwijl service juist hoog in het vaandel staat bij ons!
Graag vernemen wij van u wat wij hier nog meer/beter in kunnen doen. Indien gewenst, mag u dit toelichten via marketing@prestonpalace.nl. Vervolgens zullen wij dit intern meenemen in onze werkbespreking.

Wij hopen dat u verder een prettig verblijf heeft gehad en zien u graag opnieuw als gewaardeerde gast!

Date of experience: 08/2020

Op dit moment(coronatijd) kom ik niet weer. Veel teveel dingen dicht en te weinig tijd bij bijvoorbeeld bowlen.

Waarschijnlijk gaan we nog maals komen als deze tijd voorbij is. De lege barren zagen er heel gezellig uit.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review, erg leuk dat wij u in deze bijzondere tijd hebben mogen begroeten!

Wij zijn erg benieuwd naar uw opmerking betreft 'veel teveel dingen dicht', momenteel zijn namelijk al onze faciliteiten geopend en te reserveren via de handige GastenApp. Onze barren zijn momenteel onbemand, maar de muziek staat aan en u mag gerust plaats nemen in uw favoriete barretje met een hapje en drankje!

Wij hopen dat u verder heeft genoten van de faciliteiten en zien u graag opnieuw!

Date of experience: 08/2020

1x en nooit weer als groep geweest bewakers dachten dat ze gevangenis bewaarders waren en veel personeel veelal chagrijnig. Jullie promoten met veel feestjes, maar haal dat maar gelijk van jullie promoot lijst en website want bij mensen die gaan dansen zingen of wat dan ook gaat de muziek gelijk uit en worden jongeren meteen de zaal uit geroepen door de gevangenis bewaarders

Beste heer D.,

Wij danken u voor het delen van uw persoonlijke ervaring. Erg jammer dat u deze niet heeft ervaren als van te voren gedacht.

Het klopt dat het momenteel niet mogelijk is om als grote (vrienden)groep bij ons te verblijven. Wel is het mogelijk om hierbij de boeking te splitsen in verschillende huishoudens waardoor u alsnog in Preston Palace kunt verblijven. Dit is één van de RIVM-maatregelen waar wij ons aan dienen te houden, daarbij hebben wij extra gastheren en beveiligers om deze maatregelen te kunnen hanteren. Want alleen onder deze omstandigheden mogen wij open en u als gast verwelkomen en dit blijven wij graag doen. Wij hopen op uw begrip.

Wij zijn benieuwd waar u momenteel op onze website kunt zien dat wij in deze tijd feestjes promoten, dit is namelijk ook één van de dingen (net als buffetten bijvoorbeeld) die wij momenteel helaas niet mogen en kunnen aanbieden. Natuurlijk houden wij ook van gezelligheid, echter momenteel alleen onder strikte voorwaarden, hierbij kan het zijn dat u door onze gastheren op de corona maatregelen wordt gewezen, echter is dit puur uit veiligheid voor u, uw medegasten en onze collega's.

Nogmaals, wij vinden het erg jammer dat uw verblijf anders heeft uitgepakt dan van te voren gedacht. Uw aangegeven punten worden besproken in onze werkbespreking, want ook wij zijn nooit uitgeleerd.

Wij hopen dat u in de (nabije) toekomst opnieuw langskomt om Preston Palace nogmaals te beleven, u bent meer dan welkom!

Date of experience: 07/2020

Redelijk...maar dit heeft alleen te maken met de weinige keuze vh eten.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring.
Wat jammer dat u de keuze betreft het eten minder vond dan voorheen. Dit terwijl er juist extra restaurants zijn geopend waardoor er nog meer keuze is.
Daarbij is het ook altijd mogelijk om bij te bestellen of suggesties (waar kan) door te geven. Wij helpen u graag tijdens uw all-in verblijf!

Hopelijk heeft u verder kunnen genieten van de faciliteiten en mogen wij u opnieuw begroeten in Preston Palace.

Date of experience: 08/2020

Zeker een aanrader. Komen zeker weer!

Geachte heer L.,

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Ellen
Date of experience: 08/2020

Prima! Alleen de hotelkamer was niet schoon bij aankomst. Viel me vooral vanwege Corona erg tegen.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, dat waarderen wij enorm.

Wat ontzettend vervelend om uw opmerking betreft de kamer te lezen, dat is zeker niet hoe het hoort! Onze oprechte excuses hiervoor.
Hopelijk heeft u dit ter plekke gemeld bij de hotelreceptie? Graag lossen wij dit ter plekke op zodat u verder kunt genieten van uw all-inclusive verblijf.