Date of experience: 08/2020

Geweldig vind dat jullie het goed hebben aan gepakt met de caronaregels was iets anders maar petje af voor jullie bedankt

Geachte heer D.

Bedankt voor uw review en het mooie compliment.

Date of experience: 08/2020

Perfect, Enige verbeterpunt wat we zouden kunnen verzinnen om het vakantie gevoel perfect te maken in de zomer is een buitenbad.

Beste heer V.,

Wij danken u voor uw compliment 'perfect', dat waarderen wij enorm!
Uw suggestie nemen wij mee in onze werkbespreking, leuk dat u met ons meedenkt.

Nogmaals dank en graag tot ziens!

Het was goed geregeld

Bedankt voor uw mooie beoordeling en wat fijn om te horen dat u het goed geregeld vond.

Date of experience: 07/2020

Aanpassing met de corona maar zeker niet slechter.enkel de tussendoorsnacks vond ik minder keuze dan anders

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review met een 86% tevreden score, dat waarderen wij enorm.
Ook danken wij u voor uw feedback, dit nemen wij mee in onze werkbespreking.

Zien wij u in de (nabije) toekomst opnieuw? Wij hopen het!

Date of experience: 08/2020

In deze Corona tijd heerlijk relaxed

Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 07/2020

Prima, het diner en ontbijt viel erg tegen. Smackcounter leuke extra! Kermis was leuk

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke beleving.

Wat jammer dat u het eten zo vond tegenvallen! Wist u dat u, desondanks de plates die u van te voren reserveert, alsnog uw wensen mag doorgeven aan onze chefs?
Het is altijd mogelijk om een extra broodje, plakje kaas, een eitje of wat u maar wenst bij te bestellen!

Hopelijk heeft u verder kunnen genieten van de vele faciliteiten en mogen wij u opnieuw begroeten in Preston Palace.

Goed! We komen graag nog een keer terug, maar dan voor 2 nachten

Bedankt voor uw mooie beoordeling!

Date of experience: 08/2020

We komen nog een keer terug, hebben al weer gereserveerd

Geachte heer B,

Hartelijke dank voor uw mooie review! En wat fijn dat u alweer gereserveerd heeft!
We zien u snel weer verschijnen.

Date of experience: 07/2020

Bij de restaurants kunnen ze betere keuzes maken qua eten en zorg dat het eten goed gebakken is en gekookt. Verder de bediening beter worden.

Beste heer/mevrouw,

Erg leuk dat wij u hebben mogen begroeten in Preston Palace en wat fijn dat u uw persoonlijke ervaring met ons deelt.
Wij danken u voor het delen van uw feedback, vervelend dat u de service in San Remo op deze manier heeft ervaren. Wij hopen dat dit uw verblijf niet te veel heeft overschaduwd en nemen dit uiteraard mee in onze werkbespreking.

Zien wij u in de (nabije) toekomst opnieuw? Wij hopen het!

Date of experience: 07/2020

Dafür, dass ihre Internetseite sowohl in Englisch als auch deutsch ist, haben wir gedacht, dass es im Hotel ähnlich ist. Leider ist so gut wie alles auf niederländisch und durch die Corona-Maßnahmen ist die Verständigung nochmals schwerer.

Sonst ist ihr Hotel echt gut. Unsere Kritikpunkte sind kleine Punkte und nichts schwerwiegendes, so dass wir einen positiven Eindruck hatten und unser Kind einen super Urlaub hatte.
Danke

Sehr geehrte(r) Herr/Frau S.,

Schade, dass Ihr Aufenthalt anders verlaufen ist, wenn Sie sich vorgestellt hätten. Hoffentlich klappt das alles am Ende!
Nichtsdestotrotz schätzen wir Ihr Feedback, wir können daraus nur lernen!

Ich hoffe, Sie hatten immer noch einen angenehmen Aufenthalt und dürfen wir Sie in (naher) Zukunft wieder begrüßen.