Reviewed: 7 months ago (29/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Overall satisfied! Happy with the options of activities and that children are well considered

Dear guest,

Thank you very much for your lovely review! We're happy to hear that you enjoyed your stay. We hope to welcome you again soon!

Kind regards,

By Peter en Harmke Sandee
Date of experience: 08/2025

Op zich eten personeel goed maar de muziek heel slecht !!! We komen altijd om gezellig te dansen en dat doen er meer , in de central liggen stenen, als jeje knieën kapot wilt hebben moet je daar dansen. Maar in de blackrock afgelopen dinsdag was echt slechte muziek niet dansbaar maar ook heel vals gezongen. De reclame plezier van jong en oud gaat dus zo niet op. We komen ieder jaar maar nog nooit is het zo slecht geweest.

Beste meneer/mevrouw,

Dank voor uw trouwe bezoeken en uw eerlijke feedback. We begrijpen dat het vernieuwde live entertainment niet naar uw verwachting was. Preston Palace vernieuwt regelmatig om onze gasten te blijven verrassen. Sinds juli hebben we een nieuw live-muziekprogramma geïntroduceerd, met verschillende muziekstijlen voor een breed publiek. Ook werken we op dit moment aan een nieuwe lounge-locatie voor live muziek, die eind 2025 opent. We hopen u daar opnieuw een fijne beleving te bieden.

By Hoogeveen Tim
Date of experience: 08/2025

Weer geweldig genoten elk jaar als we komen is er weer iets vernieuwd en verbeterd

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

By Brenda jans
Date of experience: 08/2025

Een heerlijke dag/nacht gehad. Service super goed. Buffet diner viel een beetje tegen, weinig keus. Carpaccio lag er zolang dat het bruin geworden was. Verder was het echt heerlijk. Prachtig zwembad met een heerlijke temperatuur.

Beste mevrouw J,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw complimenten over de service en het zwembad! Wat fijn dat u zo heeft genoten van uw verblijf. Jammer om te horen dat het dinerbuffet niet helemaal aan uw verwachtingen voldeed — uw feedback hierover nemen we zeker mee.

Graag tot een volgende keer in Preston Palace!

By ricardo de graaff
Date of experience: 08/2025

zeer goed op de meeste dingen

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling.

10 jarige nichtje zegt:
Mooi, heel leuk, heel chique.

Tante zegt:
Super fijne kamer, onwijs veel lekkers te eten en vermaak!

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling.

By G van Es
Date of experience: 08/2025

Elk jaar iets soberder wat betreft eten en entertaiment ,weinig of niets in blackrock Was zeer teleur gesteld dat er gasten voeg of laat boeking cadeau kregen als ze in 2jaar 1 dag per jaar geweest waren Wij komen ca 25 jaar minemaal 4 of 5 nachten en hebben als vaste gasten NIETS ,Jammer meneer Preston Palace Groeten Ger van Es

Beste meneer/mevrouw van Es,

Hartelijk dank voor uw jarenlange trouw aan Preston Palace en het delen van uw eerlijke feedback. We vinden het fijn om te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad.

Als vaste hotelgast mag u bij ons rekenen op een royaal all-inclusive aanbod met kwaliteit, gastvrije service, vernieuwing en fantastische faciliteiten onder één dak – én op onze oprechte waardering. Boekt u regelmatig bij ons? Dan ontvangt u van ons een cadeau. Zo maken we herhaald genieten bij Preston Palace nóg leuker. U kunt alle informatie over ons loyaliteitsprogramma hier vinden: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/loyaliteitsprogramma. We kunnen altijd de status van uw loyaliteit nakijken, stuur ons gerust een mailtje.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Date of experience: 08/2025

Wij hebben genoten van de korte vakantie!
Het verblijf was prima verzorgd en dit werd ondersteund door heel vriendelijk personeel en een voortreffelijk buffet met ruime keuze!

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling.

Date of experience: 08/2025

Het was een goed verblijf, veel te doen.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaringen. Wat fijn dat u een goed verblijf heeft gehad en heeft genoten van de vele faciliteiten. Uw opmerkingen nemen wij uiteraard mee in onze besprekingen.

Fantastisch, ontspannen

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling.