Date of experience: 07/2020

Dafür, dass ihre Internetseite sowohl in Englisch als auch deutsch ist, haben wir gedacht, dass es im Hotel ähnlich ist. Leider ist so gut wie alles auf niederländisch und durch die Corona-Maßnahmen ist die Verständigung nochmals schwerer.

Sonst ist ihr Hotel echt gut. Unsere Kritikpunkte sind kleine Punkte und nichts schwerwiegendes, so dass wir einen positiven Eindruck hatten und unser Kind einen super Urlaub hatte.
Danke

Sehr geehrte(r) Herr/Frau S.,

Schade, dass Ihr Aufenthalt anders verlaufen ist, wenn Sie sich vorgestellt hätten. Hoffentlich klappt das alles am Ende!
Nichtsdestotrotz schätzen wir Ihr Feedback, wir können daraus nur lernen!

Ich hoffe, Sie hatten immer noch einen angenehmen Aufenthalt und dürfen wir Sie in (naher) Zukunft wieder begrüßen.

Date of experience: 08/2020

Ik vond het geweldig voor de eerste keer

Hartelijk dank voor uw beoordeling!
En fijn om te horen dat u het geweldig vond!
Graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 08/2020

Weer super na ons zin gehad samen met de kids we komen zeker terug

Geachte mevrouw v.G.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
We zien u graag terug in Preston Palace.

Gewoon goed alles
Zo perfect dat we in september terugkomen voor 2 nachten

Hartelijk dank voor uw mooie review.
We zien u graag weer in september!

Positief tot september

Hartelijk dank voor uw mooie review.
We zien u graag weer in september!

Date of experience: 07/2020

Voor de tiende keer geweest, minste ervaring tot nu toe, erg teleurstellend..

Beste R&D.,

Wat jammer om te lezen dat de tiende keer uw verblijf teleurstellend is geweest, dat is natuurlijk niet de bedoeling!
Indien gewenst, mag u uw ervaring toelichten via marketing@prestonpalace.nl. Wij staan altijd open voor een persoonlijk gesprek.

Date of experience: 07/2020

Wij hebben genoten van ons verblijf in Preston Palace en alle faciliteiten. Het is luxe en kindvriendelijk. Het eten en drinken is lekker en de keus is zeer divers. Het personeel in klantvriendelijk en het word goed schoongemaakt. We komen zeker terug.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve review, erg fijn om te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf!
Graag begroeten wij u in de (nabije) toekomst opnieuw in Preston Palace.

Lisanne
Reviewed: 6 years ago (02/08/2020)
Date of experience: 07/2020

Fijne ervaring, jammer van de handdoeken die we niet gekregen hebben tijdens ons verblijf

Beste heer/mevrouw,

Mooi dat u er een fijne ervaring bij heeft!

Wat vervelend om te lezen dat u geen nieuwe handdoeken heeft gekregen, dat is natuurlijk wel de bedoeling geweest!
Heeft u hier ter plekke een melding van gemaakt? Graag hadden wij u tijdens uw verblijf hiermee geholpen.

Wij hopen dat u verder heeft kunnen genieten van de faciliteiten en zien u graag in de (nabije) toekomst opnieuw!

Lisanne
Reviewed: 6 years ago (02/08/2020)
Date of experience: 07/2020

Je merkt goed de corona maatregelen groot verschil februari ook geweest. Reserveren voor je ontbijt was wel jammer of je kon heel vroeg of te laat. Diner ook. Je moet er snel bij zijn om te reserveren anders zit je er naast. Begrip is er wel maar maakt het niet echt ontspannen. Je moet toch op de klok kijken wanneer je moet gaan eten.

Beste mevrouw C.,

Wij danken u voor het delen van uw persoonlijke ervaring.

Om uw en onze veiligheid te bewaken is een all-inclusive verblijf in deze corona tijd even anders dan voorheen. Logisch, want ook wij moeten als groot horecabedrijf de verplichte RIVM-maatregelen hanteren. Dat resulteert onder andere in het vooraf reserveren van de verschillende faciliteiten en restaurants. Het reserveren kan in het gemakkelijke GastenApp programma. De één vindt het fijn, de ander wat minder prettig. En met alle respect! Maar, helaas ontkomen wij er in deze tijd niet aan.

Hopelijk heeft u kunnen genieten van alle overige faciliteiten en heeft u nog een leuke tijd gehad tijdens uw verblijf.

Lisanne
Reviewed: 6 years ago (01/08/2020)
Date of experience: 07/2020

We zijn al verschillende keren geweest, en er is toch steeds iets nieuws aanwezig.
De vorige keer was 2 jaar geleden en er is toch een grote vernieuwing doorgevoerd, was zeer tof nog eens langs geweest te zijn.

Geachte heer H,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
Leuk om te horen dat wij u weer hebben verrast met vernieuwingen.
Preston Palace probeert zoveel mogelijk bezig te blijven met vernieuwingen en waarderen uw positieve bericht daarom ook enorm!
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen in ons hotel.

Britt