Date of experience: 07/2020

Kwaliteit preston palace is een stuk minder dan voorheen. Jammer.
Vooral kwaliteit eten.

Wat ontzettend jammer dat u de kwaliteit van Preston Palace een stuk minder vindt geworden. Vooral omdat wij juist in deze tijd alles op alles hebben gezet om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Jammer dat u dat niet zo heeft ervaren.

Graag leren wij van uw tips en tops; indien gewenst mag u uw verhaal toelichten via marketing@prestonpalace.nl. Alvast hartelijk dank.

Date of experience: 07/2020

Jammer dat alles om 1 uur gelijk sluit. Het zou leuk zijn als central plaza langer open zou blijven. Om 1 uur sluit alles en je ziet toch nog een grote hoeveelheid mensen op dat tijdstip.

Beste heer J.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Leuk dat wij u hebben mogen verwelkomen!

Als familiehotel is er gekozen om het 'uitgaanscentrum' te sluiten om 01:00 uur gezien de verscheidenheid in gasten. Zo respecteren wij de nachtrust van onze gasten en is dit een overwogen beslissing geweest op hoger niveau. Niettemin respecteren wij uw mening!

Hopelijk heeft u voor de rest genoten van uw verblijf en zien wij u graag opnieuw.

Eens en nooit weer

Wat ontzettend vervelend dat u uw verblijf op deze manier heeft ervaren.
Heeft u uw genoemde punten ook tijdens uw verblijf gemeld? Wij hadden u erg graag ter plekke geholpen!

Indien gewenst, mag u uw verhaal toelichten via marketing@prestonpalace.nl (vermeldt u daarbij even uw boekingsnummer). Wij staan altijd open voor een persoonlijk gesprek, daarnaast zijn alle tips en tops voor een beter verblijf áltijd welkom.

Date of experience: 07/2020

Zeer goed! Happy kid, happy mom.

Geachte mevrouw C,

Hartelijk dank voor uw ontzettend positieve beoordeling.
Ook dank voor uw feedback punten, deze nemen wij mee tijdens een intern werkbespreking.
Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in ons hotel!

Britt
Date of experience: 07/2020

Een heel leuk familiehotel, maar ook voor grote vriendengroepen! Vriendelijk personeel, mooie kamer, veel leuke dingen om te doen. Ook fijn dat je bij verschillende plekken naar buiten kan om toch je frisse neus te halen. Alleen een paar tips, de kamer nog iets schoner maken als er gasten aankomen, het zwembad water was aan de koude kant en het bij het middag en avondeten bij sommige restaurants mag iets mooier gedecoreerd worden voor het geld wat je er voor betaald. En ook iets meer krijgen op je bord.

Wat een mooie beoordeling, dank u wel!

Erg fijn dat u ook tips met ons deelt, daar kunnen wij alleen maar van leren. Erg fijn!
Vervelend dat u vond dat uw kamer niet schoon genoeg was, dit terwijl de hygiëne maatregelen nóg scherper zijn en de kamers met een hygiëne check verlaten worden. Niettemin nemen wij uw opmerking erg serieus en wordt dit meegenomen in onze werkbespreking.

Ook voor uw overige tips danken wij u van harte, leuk dat u met ons meedenkt!

Date of experience: 07/2020

Prima.dure grap. Krappe kamer.al met al toch een topverblijf. Prima maatregelen getroffen voor goede hygiëne en 1.5meter afstand.complimenten

Beste heer S.,

Wat is het fijn dat u uw ervaring met ons deelt en dat uw ervaring uitkomt op een 89% tevreden beoordeling.
Dat doet ons goed!

Hartelijk dank voor uw complimenten en erg graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 07/2020

Dit jaar wat minder vergeleken met vorig jaar. Ik ga zeker terug komen als we weer normaal kunnen doen

Beste mevrouw S.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling met 80% tevredenheid!

Wat jammer dat uw verblijf deze keer minder is bevallen ten opzichte van vorig jaar.

Maar, wij vinden het ontzettend leuk dat u - na deze vervelende periode - opnieuw naar ons toe komt.
Graag tot dan!

Date of experience: 07/2020

Goed hotel leuk voor gezin alleen jammer dat we de nacht en ochtend de buurman heletijd hebben gehoord is dus best gehorig en er had iets meer voor kinderen qua eten mogen wezen (snacks, broodje)

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring en erg leuk dat wij u hebben mogen verwelkomen!

Wat vervelend dat u in de nacht last had van geluidsoverlast, wist u dat u hier ter plekke een melding van kunt maken via het toestel op uw kamer?
Alleen wanneer u dit ter plekke meldt, kunnen wij u helpen. Wat wij overigens graag doen!

Wist u dat in de Spelotheek ook snacks geserveerd worden voor kinderen? Hier kunnen de kids onbeperkt snacks afhalen. Jammer dat u dit heeft gemist.

Wij danken u voor uw positieve feedback en zien u graag opnieuw in Preston Palace!

Date of experience: 07/2020

Het was goed te doen. Alleen soms wat saai ivm Covid

Hartelijk dank voor uw beoordeling met een 83% tevreden score, dat waarderen wij enorm.

Wat jammer om te lezen dat u het soms wat saai vond. Dit terwijl we van elke dag een feestdag maken in Preston Palace.
Dit door onder andere bingo's, verschillende quizzen en shows te geven. Daarnaast is er elke avond live muziek in Black rock en Preston Palace Central.

Wij hopen u in de (nabije) toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Date of experience: 07/2020

Wij hadden hier erg veel zin in. Ook omdat we hier voor hadden gespaard en graag ernaar toe wilde.
Wij kwamen net aan en besloten naar de kermis te gaan en gebruik te maken van de botsauto's. Schijnbaar stonden wij aan de verkeerde kant te wachten. Maar de meneer die er werkte negeerde ons de hele tijd totdat we aangaven dat wij er ook wel graag in wilde. Meneer had er niet veel zin in en was super onbeschoft waardoor wij al helemaal geen zin meer hadden. We hebben ook een klacht hierover ingediend bij de leidinggevende want dit kon echt niet! Kwa prijs vind ik 300 euro voor 1 nacht echt te duur. Wij konden pas om 3 uur inchecken waardoor we ook toen pas voor de activiteiten konden reserveren maar die waren allemaal volgeboekt inclusief het ontbijt voor de volgende dag. Al met al konde we beter naar Rotterdam gaan en daar een hotteltje pakken en uit eten gaan dan was dat beter bevallen en goedkoper dan dit. Wij hebben 3 uur moeten rijden ongeveer het was dus helaas wel echt een tegenvaller..

Wij danken u voor het delen van uw ervaring binnen Preston Palace, wat ontzettend jammer om te lezen dat uw verblijf u is tegengevallen.
Erg fijn dat u dit met ons deelt, want alleen zo kunnen wij leren van uw kritische punten. Wij gaan dit dan ook zeker meenemen in onze werkbespreking.

Wat goed dat u ter plekke een melding heeft gedaan betreft de indoor kermis, erg vervelend dat u dit zo heeft ervaren, alleen zo kan er ter plekke gekeken worden naar een oplossing.

Om uw en onze veiligheid te bewaken is een all-inclusive verblijf in deze corona tijd even anders dan voorheen. Logisch, want ook wij moeten als groot horecabedrijf de verplichte RIVM-maatregelen hanteren. Dat resulteert onder andere in het vooraf reserveren van de verschillende faciliteiten en restaurants. Het reserveren kan in het gemakkelijke GastenApp programma.

Uiteraard is het ontzettend vervelend wanneer er meerdere faciliteiten en restaurants zijn volgeboekt. Helaas moeten wij daarbij ook constateren dat er door medegasten faciliteiten worden geboekt, waarbij zij er vervolgens geen gebruik van maken. Ontzettend vervelend, maar helaas niet te voorkomen... Daarom adviseren wij u, wanneer er een faciliteit is volgeboekt, ter plekke bij de speluitgifte of bij het restaurant te vragen of er reserveringen zijn uitgevallen. Mocht dat zo zijn, kunt u er gerust gebruik van maken!

Nogmaals, wij vinden het heel vervelend dat uw verblijf niet vlekkeloos is verlopen en fijn dat u deze kritische punten met ons heeft gedeeld. Dit geeft ons de kans om de bedrijfsvoering te optimaliseren.

Wij hopen dat wij u alsnog opnieuw mogen verwelkomen in Preston Palace.