Date of experience: 07/2020

Leuk hotel, lieve mensen en een gezellige sfeer! Zeker een aanrader

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
Ook danken wij u voor uw complimenten, dat wordt erg gewaardeerd.

Lisanne
Date of experience: 07/2020

Wij waren positief verrast. Vonden het wel erg gehorig op de hotelkamer

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring!
Wat vervelend dat u op een erg gehorige kamer terecht bent gekomen, wist u dat u altijd een melding kunt maken van geluidsoverlast via het toestel op uw kamer door nummer 9 te bellen? Wij helpen u graag!

Wij zien u graag opnieuw in Preston Palace!

Lisanne

Goed.
De cotonaregels worden in het land divers uitgevoerd. Dat maakt verwarring

Geachte heer K.,

Hartelijk dank voor uw 83% tevreden beoordeling, wat mooi dat uw verblijf goed is verlopen.
Om verwarring te voorkomen, hebben wij onze maatregelen duidelijk op een rij gezet. Dat leest u via deze link: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona

Date of experience: 07/2020

Goed alleen niet altijd fijn om moeten reserveren

Beste mevrouw A.,

Hartelijk dank voor uw review, het is heel mooi dat u heeft genoten van een goed verblijf.
Wij begrijpen dat u het niet fijn vindt om de faciliteiten vooraf te moeten reserveren, maar het zijn nu eenmeaal de verplichte RIVM-maatregelen én het gaat om uw en onze veiligheid. Gelukkig kunnen wij ook melden dat er steeds meer 'open zones' zijn, waar u vooraf niet meer voor hoeft te reserveren. Meer informatie leest u hier: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona.

Sehr gut. Haben uns erholt

Sehr geehrte Frau N,

Vielen Dank für Ihre 100%ige Bewertung.
Es ist fantastisch zu hören, dass Sie eine großartige Erfahrung gemacht haben.
Wir hoffen, Sie ein andermal wiederzusehen.

Esmé
Date of experience: 07/2020

Ondanks de Corona maatregelen was het verblijf bijna het zelfde als voorgaande jaren. We vonden het wel heel fijn dat zwembad en kermis open zones waren. Verder waren wij heel tevreden over de service, ook de app hebben wij als positief ervaren het reserveren ging gemakkelijk en snel. Wij vonden het jammer dat we weer naar huis gingen en kijken nu al uit naar volgend jaar dan komen we zeker weer terug.

Geachte heer H.,

Wauw, hartelijk dank voor uw 100% tevreden beoordeling. Hier doen wij het voor.
Wat goed dat u heel tevreden bent over de service en dat u de corona maatregelen als positief heeft ervaren.

Dank u wel voor uw verblijf en het delen van uw ervaring.
Wij kijken er naar uit u weer bij Preston Palace te mogen verwelkomen.

Graag tot dan!

Zeker voor herhaling vatbaar

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor de genomen moeite om uw ervaring met ons te delen.
Heel fijn dat uw verblijf zeker voor herhaling vatbaar was.

Wij hopen u dan ook heel snel weer te mogen verwelkomen bij Preston Palace.

Date of experience: 07/2020

Wij komen hier al jaren ook met onze kleine man en vermaken ons iedere keer weer. Super fijn bij jullie!

Geachte mevrouw M.,

Hartelijk dank voor uw prachtige 100% tevreden beoordeling.
Heel mooi om te horen dat u al jaren bij ons te gast bent, dat waarderen wij enorm.
Wij hopen u en uw kleine man weer snel te mogen verwelkomen en vermaken bij Preston Palace.

Tot de volgende keer!

Date of experience: 07/2020

Trotz der schlechten Qualität der Mahlzeiten war ich zufrieden. Für alle Altersgruppen wird Unterhaltung angeboten und man kann mit der app alles buchen. Sehr praktisch! Es wäre schöner wenn Mehrweggeschirr vorhanden wäre. Die Müllproduktion im Preston Palace ist enorm

Sehr geehrter Herr D.,

Vielen Dank für Ihre Review!

Ihre Vorschläge tragen zur Optimierung unseres großzügigen Pauschalangebots in dieser Koronazeit bei. Wir werden das gerne in unsere internen Arbeitssitzungen einbeziehen und hoffen, Sie auch in Zukunft wieder als unseren geschätzten Gast begrüßen zu dürfen in Preston Palace!

Agnes
Reviewed: 6 years ago (22/07/2020)
Date of experience: 07/2020

Vorige bezoeken waren veel beter, komt ook door de huidige Covid19 perikelen, maar zorg dan op zijn minst voor wat extra aandacht. Ik vrees dat ik op deze manier mensen moet ontraden om te boeken bij Preston Palace.

Beste meneer W.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!

Wilt u deze alstublieft met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl toelichten? Na ontvangst gaan wij het intern doornemen en hoort u zo spoedig mogelijk van ons.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite, wij wachten uw bericht af.