By Liebregts
Date of experience: 08/2026

We waren 30 08 bij jullie,tot 31 08,we hebben niet fijn gehadt,we waren in het restaurant aan het eten,en plotseling,is de poot afgebroken,en ben ik hard te val gekomen,ze vroegen als ik naar het eerste hulp wou gaan,maar dan was mijn dag helemaal naar de klote,ik ben met thuis komst naar de dokter gegaan ,blijkt dat ik een verkneusing heb,ik was op kamer 41111 het restaurant was ribleton.

Beste heer/mevrouw L.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring.

Graag ontvangen wij meer informatie over uw review, zodat wij dit zorgvuldig met de betreffende afdeling kunnen onderzoeken. Mogen wij u daarom vragen om uw boekingsnummer en een uitgebreide toelichting via marketing@prestonpalace.nl met ons te delen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Date of experience: 08/2026

Great! It is our second time and will come back again

Dear guest,

Thank you very much for your lovely 80% rating!

We hope to welcome you back to Preston Palace in the future!

Kind regards,

Merel
By versluis

prima verblijf....................

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling!

By Ronald Mesman
Date of experience: 08/2026

Het eten viel wat tegen in het grote restaurant de andere jaren daar voor was het veel beter. We misten de zanger in de scheepbar. De pizzaria was zeer goed en we vonden weinig keus bij het gebak.

Beste heer M.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw persoonlijke ervaringen. Fijn om te lezen dat Pizza van Enzo zeer goed is bevallen.
Jammer dat het aanbod in het hotelrestaurant dit keer niet geheel aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Heeft u uw bevindingen over het eten direct ter plaatse gemeld? Zo niet, dan ontvangen wij graag uw boekingsnummer en een uitgebreidere toelichting via marketing@prestonpalace.nl, zodat wij uw ervaring met onze collega's kunnen doornemen.

Ook uw opmerkingen over het entertainment en de keuze bij het gebak nemen wij mee in onze evaluatie.

Date of experience: 08/2026

Positief verrast, ontzettend leuk gehad. Alles goed verzorgd en volop genoten van ons verblijf!

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling!

By Rivka
Date of experience: 08/2026

Redelijk, vond dat je niet overal altijd terecht kon voor eten

Beste mevrouw R.,

Dank voor het delen van uw persoonlijke ervaringen. Fijn om te lezen dat u het ontbijt als top heeft ervaren en tevreden was over de ruime keuze.

Voor Speedway Gamehall geldt dat dit een aanvullende faciliteit binnen ons resort is en niet onder het all-inclusive arrangement valt. De games worden afzonderlijk betaald en uiteraard bepaalt u zelf of en in welke mate u hiervan gebruik wilt maken.

Uw opmerkingen over de kamer, hygiëne, service en het diner willen wij graag nader met de betreffende afdelingen doornemen. Mogen wij u daarom vragen om uw boekingsnummer en een uitgebreide toelichting via marketing@prestonpalace.nl met ons te delen? Wilt u daarbij ook aangeven of u uw bevindingen tijdens uw verblijf ter plaatse heeft gemeld?

Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

By Shalini Nokhai
Date of experience: 08/2026

Ik had vooraf de extra versierservice bijgeboekt, omdat mijn man en dochter jarig waren. Het verblijf bij Preston Palace was voor hen een verrassing en daarom keek ik er extra naar uit om samen de versierde kamer binnen te komen.

Om 15.00 uur kregen wij netjes de sleutels. Bij de kamer aangekomen was de kamer helaas niet klaar en moesten we ongeveer 10 -12 minuten voor de deur wachten. Toen we uiteindelijk naar binnen konden, bleek de geboekte versiering niet te zijn gedaan. Dit vond ik erg jammer, omdat het juist als verrassing voor de verjaardag van mijn man en dochter bedoeld was.

Later, toen ik naar het toilet moest, kwam ik erachter dat er geen toiletpapier op de kamer aanwezig was en dat er maar 2 badhanddoeken op de kamer was. En heb ik in de gang een medewerker moeten vragen voor wc papier en extra badhanddoeken.terwijl wij met vijf personen waren en de kamer ook voor vijf personen was geboekt.

Nadat ik had aangegeven dat de versiering niet was gedaan, is dit gelukkig wel netjes opgepakt. Ik heb het bedrag van de versierservice teruggekregen en er zijn alsnog slingers, ballonnen en een kaart op de kamer geplaatst. Dat waardeer ik zeker.

Toch was de verrassing op dat moment natuurlijk al voorbij. Ik had me erg verheugd op het moment dat mijn man en dochter de versierde kamer voor het eerst zouden zien. Helaas is dat niet gegaan zoals ik had verwacht en gehoopt.

Daarnaast vraag ik mij af hoe het zit met de schoonmaak wanneer je meerdere dagen verblijft. Worden de kamer, het toilet en de badkamer tussendoor schoongemaakt en wordt het bed opgemaakt? Tijdens ons verblijf is dit namelijk niet gebeurd.

Ook bij de indoor kermis vond ik iets onduidelijk. Regelmatig zat er niemand bij de ingang, terwijl er op andere momenten wel iemand aanwezig was. Ik was even naar het toilet gegaan en mijn man bleef met de kinderen binnen. Toen ik terugkwam, mocht ik ineens niet meer naar binnen omdat ik mijn kamersleutel niet bij mij had. Ook mijn telefoon had ik niet bij me, omdat deze bij mijn man binnen lag. Hierdoor moest ik bij de ingang blijven wachten. Ik begrijp dat er regels zijn en dat er gecontroleerd moet worden, maar ik vond deze situatie vervelend en vooral verwarrend omdat er op andere momenten helemaal niemand bij de ingang zat om te controleren. Waarom is er de ene keer wel dat het zo streng word gecontroleerd en de ander keer kan een ieder door lopen?

Dit was inmiddels de vijfde keer dat ik bij Preston Palace verbleef en bij mijn eerdere verblijven heb ik dit nooit op deze manier ervaren. Juist omdat ik andere ervaringen bij jullie gewend ben, vond ik het deze keer extra jammer.

De kosten van de versierservice heb ik netjes teruggekregen en dat waardeer ik. Maar omdat er tijdens ons verblijf meerdere dingen zijn misgegaan, zou ik graag willen weten hoe jullie dit verder voor ons zouden kunnen goedmaken. Zeker omdat dit inmiddels ons vijfde verblijf bij jullie was, hoop ik dat jullie hierin nog iets voor ons kunnen betekenen.

Ik hoor graag van jullie en ben benieuwd naar jullie reactie.

Ik hoop dat jullie mijn opmerkingen meenemen en dat er in de toekomst beter wordt gecontroleerd of de kamers volledig in orde zijn, bijgeboekte extra’s zijn uitgevoerd en de regels bij de indoor kermis op een duidelijke en consequente manier worden toegepast.

Beste mevrouw N.,

Hartelijk dank dat u zo uitgebreid de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Ook waarderen wij het zeer dat u inmiddels voor de vijfde keer voor een verblijf bij Preston Palace heeft gekozen.

U geeft aan dat de vooraf geboekte versierservice bij aankomst niet was uitgevoerd. Nadat u dit ter plaatse heeft gemeld, hebben onze collega's dit direct opgepakt: de kamer is alsnog versierd met slingers en ballonnen, er is een kaart geplaatst én het volledige bedrag van de versierservice is aan u terugbetaald. Daarmee hebben onze collega's ter plaatse naar een passende oplossing gezocht en de betreffende service volledig aan u gerestitueerd.

Wat betreft de kamerschoonmaak: tijdens een meerdaags verblijf vindt niet standaard dagelijks een volledige schoonmaak van de hotelkamer plaats. Mocht u tijdens uw verblijf iets nodig hebben of constateren dat bijvoorbeeld handdoeken, toiletpapier of andere benodigdheden ontbreken, dan vragen wij u dit bij de hotelreceptie te melden. Dit kan persoonlijk of telefonisch vanuit uw hotelkamer. Onze collega's kunnen uw melding dan direct bij uw kamernummer registreren en ervoor zorgen dat deze bij de juiste afdeling terechtkomt en opgevolgd kan worden.

Bij onze indoor kermis vindt toegangscontrole plaats en dient u als hotelgast uw kamersleutel bij u te hebben. Dat u op verschillende momenten een andere mate van controle heeft ervaren, nemen wij als waardevolle feedback mee in onze evaluatie.
U vraagt in uw review, naast de reeds ontvangen restitutie voor de versierservice, om een verdere tegemoetkoming. Wij blijven hierin bij de oplossing en het besluit van onze collega's ter plaatse. De versierservice is volledig aan u terugbetaald en om die reden bieden wij geen aanvullende restitutie of compensatie aan.

Uiteraard nemen wij uw gehele review, waaronder uw opmerkingen over de gereedheid van de kamer, de aanwezige voorzieningen, de kamerschoonmaak en de toegangscontrole bij de indoor kermis, mee in onze interne evaluatie.

By Mass
Date of experience: 08/2026

War alles gut im grossen und ganzen nur das man am Abreise Tag nach 11uhr Eintritt zahlen muss fürs Schwimmbad und Co ist schon frech

Sehr geehrter Gast,

vielen Dank für Ihre schöne Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie Ihren Aufenthalt bei uns insgesamt positiv erlebt haben.
Gerne erläutern wir unser All-inclusive-Angebot am Abreisetag. Der reguläre Aufenthalt endet am Abreisetag um 11:00 Uhr. Bis zu diesem Zeitpunkt können Sie selbstverständlich unser All-inclusive-Angebot nutzen.

Möchten Sie Ihren Aufenthalt danach noch etwas verlängern, können Sie gegen Aufpreis eine Verlängerung bis 14:00 Uhr buchen. Das Hotelzimmer steht weiterhin bis 11:00 Uhr zur Verfügung, aber mit der Verlängerung können Sie anschließend bis 14:00 Uhr unter anderem das Mittagessen, Getränke, unser subtropisches Schwimmparadies und viele Spieleinrichtungen nutzen.

Wir hoffen, Sie bald wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen!

By Yvonnehartevelt
Date of experience: 08/2026

Wij waren met 16 personen. 8 volwassenen en 8 kleinkinderen .wij waren 35jaar getrouwd. En hebben met onze kinderen en kleinkinderen echt kunnen genieten .zeker voor herhaling vatbaar

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling!
Fijn te horen!

Date of experience: 08/2026

Wij vinden het altijd zo fijn om even bij preston palace te zijn. Op en top genieten!

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling!