By Aerts
Date of experience: 02/2026

Super leuk verblijf gehad, eten was echt top en alles werd geregeld, leuke animatie voor de kinderen, we hebben ons geen moment verveeld.

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u een super leuk verblijf heeft gehad en dat het eten, de animatie en de service zo goed in de smaak vielen. Het is geweldig om te horen dat u zich geen moment heeft verveeld!

We hopen u en uw gezin snel weer bij ons te mogen verwelkomen.

Date of experience: 02/2026

Het is een leuke plek, genoeg te doen, alles onder 1 dak, schoon en lekker eten.
Kanttekening is de drukte en het lawaai van de mensen.
Een rustige relax ruimte met massagestoelen zou een aanwinst zijn.
Onze laadpaal deed het niet.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Wat fijn om te lezen dat u ons resort als een leuke plek heeft ervaren met veel mogelijkheden onder één dak en dat u tevreden bent over de hygiëne en het eten. Ook uw mooie beoordelingen voor het ontbijt, diner, het zwemparadijs en onze app waarderen wij zeer.

Tegelijkertijd vinden wij het jammer om te vernemen dat u hinder heeft ervaren van drukte en lawaai, dat de laadpaal niet functioneerde en dat de televisie op uw kamer niet werkte. Heeft u deze punten ook ter plaatse gemeld voor een uitleg en/of vlotte oplossing? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdeling. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer en kamernummer naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Graag tot ziens in Preston Palace.

Beau

Fijne ervaring, prima bevallen

Hartelijk dank voor uw 97% beoordeling! Wat fijn om te lezen dat uw ervaring bij ons zo goed bevallen is.

We hopen u graag weer eens te mogen verwelkomen.

By Lonneke Maurix

Heerlijk!
Gezellig met ons gezin genoten.
Alles kan en niks moet.

Hartelijk dank voor uw 100% beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u samen met uw gezin zo heeft genoten en dat u onze ontspannen sfeer heeft gewaardeerd.

We hopen u graag weer eens te mogen verwelkomen.

Alles was goed.
Volgende keer boeken we een luxere kamer, dan is het bed breder.

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft en ja voor een volgende keer is een upgrade voor u dan wel prettig.
We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Graag tot ziens!

Met gastvrije groet,
Emma
By fam. van Zon
Date of experience: 02/2026

Wij komen al heel veel jaren bij jullie dan met leeftijdsgenoten nu met onze 2 kleinkinderen van 14 en 16 geweest. We vinden dat jullie volop in beweging blijven met verbeteren en vernieuwen onze complimenten daarvoor. We hebben weer enorm genoten,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling en voor uw jarenlange bezoek aan ons! Wat fijn om te lezen dat u samen met uw kleinkinderen weer zo heeft genoten.

We waarderen uw complimenten over onze vernieuwingen en verbeteringen enorm. Het is geweldig om te weten dat onze inspanningen bijdragen aan een plezierig verblijf voor onze gasten.

We kijken ernaar uit u en uw familie ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Date of experience: 02/2026

Wij hebben het als familie heel prettig ervaren.

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen bij ons in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

Julia
By Familie

Druk gezellig sfeervol
Genoeg te beleven
Vriendelijke bediening,Personeel

Hartelijk dank voor uw beoordeling van 87%! Wat fijn om te lezen dat u ons drukke en gezellige verblijf, de sfeer en de vele activiteiten zo heeft gewaardeerd. Ook uw complimenten over ons personeel maken ons erg blij.

We hopen u snel weer bij ons te mogen verwelkomen voor een nieuw plezierig verblijf!

By Yessica
Date of experience: 02/2026

Was helemaal geweldig denk voor de 5 of 6e keer geweest. Elke x weer wat nieuws. Ik heb genoten

Beste [naam gast],

Hartelijk dank voor uw prachtige 93% beoordeling! Wat geweldig om te lezen dat u voor de vijfde of zesde keer bij ons te gast bent geweest en dat u iedere keer iets nieuws ontdekt.

We zijn blij dat u zo van uw verblijf heeft genoten en hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

By Rodrigues
Date of experience: 02/2026

Nicht schlecht aber viel zu teuer für das was es ist.

Sehr geehrte Gast,

Vielen Dank für Ihren Aufenthalt in unserem Resort und dafür, dass Sie Ihre Erfahrungen mit uns geteilt haben. Es ist schade zu lesen, dass Ihr Aufenthalt in mehreren Punkten nicht ganz Ihren persönlichen Erwartungen entsprochen hat.

Wir verstehen, dass es sich für Sie so anfühlen kann, als hätte das Preis-Leistungs-Verhältnis nicht gestimmt – insbesondere wenn Sie von anderen Gästen andere Preise erfahren haben. Unsere Preise werden jedoch von verschiedenen Faktoren bestimmt, wie dem Buchungszeitpunkt, der Verfügbarkeit, der Zimmerkategorie, der Personenanzahl sowie eventuell gebuchten Zusatzleistungen oder Arrangements. Dadurch können Preisunterschiede zwischen einzelnen Reservierungen entstehen.

Ihre Hinweise zur Sauberkeit im Zimmer, in den öffentlichen Bereichen sowie beim Frühstück nehmen wir ernst. Haben Sie diese Punkte während Ihres Aufenthalts vor Ort gemeldet, damit unsere Kollegen direkt gemeinsam mit Ihnen nach einer passenden Lösung hätten schauen können?

Gerne möchten wir Ihre Erfahrungen intern mit den betreffenden Abteilungen besprechen. Dürfen wir Sie daher bitten, uns Ihre ausführliche Erläuterung inklusive Buchungsnummer und Zimmernummer an marketing@prestonpalace.nl zu senden? Herzlichen Dank im Voraus für Ihre Mithilfe.

Wir hoffen, Sie bald wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen
Beau