By Stevens
Reviewed: 3 weeks ago (07/04/2026)
Date of experience: 04/2026

Wij komen vaak dus voelt als “thuiskomen”

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace!

Pien
By Juliane
Reviewed: 3 weeks ago (06/04/2026)
Date of experience: 04/2026

Ambiente hat etwas von einer Jugendherberge bei den Zimmern.

Sehr geehrte Damen und Herren,

vielen Dank für Ihre hervorragende 80-Prozent-Bewertung!

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast im Preston Palace begrüßen zu dürfen!

Mirthe
Date of experience: 04/2026

Was heerlijk, alleen het bed was doorgezakt

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat u een heerlijk verblijf heeft gehad en tevreden bent over onder andere het eten en de service. Het spijt ons te vernemen dat het bed niet aan uw verwachting voldeed. Heeft u dit ter plaatse gemeld, zodat wij u direct een passende oplossing konden bieden?

Graag tot ziens in Preston Palace.

Beau
Date of experience: 03/2026

Sehr schön da es nicht so überfüllt war wie letztes Jahr im Oktober. Da war ich auch da hat meine Freundin gebucht.
Einzige meine Tochter sagte viele Fahrgeschäfte kaputt.
Ich fand den Schwimmbad u Umkleidekabine nicht sauber. Die Menschen gingen von Sauna direkt ins Schwimmbad ohne zu duschen.
Es wäre schöner den Sauna Bereich abzugrenzen, wie das so typisch ist. Kids alle gingen mit Badeanzug rein u dann direkt wieder ins Schwimmbad.
Sonst alle Bereiche Top und Angestellte freundlich und bemüht.

Sehr geehrter Gast,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihre Bewertung zu geben. Wir freuen uns, dass Ihnen die meisten Bereiche gefallen haben und Sie unsere Mitarbeiter als freundlich und hilfsbereit erlebt haben.

Wir haben Ihre Bewertung mit 90% erhalten und danken Ihnen auch für Ihre Hinweise zu Schwimmbad, Umkleidekabinen und Sauna. Wir nehmen Ihre Anmerkungen sehr ernst und werden prüfen, wie wir die Saunabereiche klarer abgrenzen und die Sauberkeit weiter verbessern können.

Wir hoffen, Sie trotz der kleinen Punkte bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Date of experience: 04/2026

Geweldig. Het was onze kleintje eerste vakantie. Dit was de perfecte plek met haar. Zeker zonder auto is dit nog te doen.

Beste mevrouw N,

Hartelijk dank voor uw prachtige 100% beoordeling. Wat fijn om te lezen dat jullie eerste vakantie met jullie kleintje zo goed is bevallen en dat alles makkelijk te doen was.
Wij hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Preston Palace als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

Gastvrije groet,
By Nathalie Leenders

Een zeer vermakelijk verblijf

Beste mevrouw L,

Hartelijk dank voor uw prachtige 83% beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u een zeer vermakelijk verblijf heeft gehad, daar doen we het graag voor!

Gastvrije groet,
Emma
Reviewed: 3 weeks ago (04/04/2026)
Date of experience: 03/2026

het was super gezellig en alles was super goed geregeld

Geachte heer Van De Langenberg,

Hartelijk dank voor uw prachtige 100% beoordeling!
Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

Aysen
By Sonja
Date of experience: 04/2026

Preston Palace ist einfach nur wunderbar. Viele Aktivitäten, sehr gut schmeckendes Essen, für jeden etwas dabei. Atemberaubender Schwimmbad mit Sauna. Saubere Zimmer und gemütlich. Also ich persönlich bin begeisterter Gast und meine Kinder 9 Jahre und 6 Jahre lieben den Hotel mit allem drum und dran.

Geachte mevrouw Sonja,

Hartelijk dank voor uw positieve 90% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Aysen
Date of experience: 03/2026

Wir haben einen guten Eindruck vom Hotel. Es gibt Angebote von jung bis alt.

Sehr geehrter Gast,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihr Feedback zu geben. Wir freuen uns, dass Sie einen guten Eindruck von unserem Hotel gewonnen haben und unsere Angebote für Jung und Alt geschätzt haben.

Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen und Ihnen dann ein noch rundum perfektes Erlebnis zu bieten.

By Emma
Date of experience: 03/2026

we hebben weer erg genoten. veel vertier, weer mooie vernieuwingen gezien

Beste mevrouw E,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat u weer zo van uw verblijf heeft genoten en plezier heeft gehad van de vele activiteiten. Ook leuk dat u onze vernieuwingen kunt waarderen.

Wij hopen u snel weer bij ons te mogen verwelkomen.

Sofie