Reviewed: 6 years ago (22/07/2020)
Date of experience: 07/2020

Alles is prima geregeld maar zoals ik aan heb gegeven op de duurste kamer met de jacuzzi bubbelbad hebben wij ons erg in teleurgesteld

Beste meneer W,

Hartelijk dank voor uw 80% tevreden beoordeling! Wat mooi dat alles prima is geregeld tijdens uw verblijf.

Met een kleine uitzondering voor het bubbelbad. Mogen wij alstublieft via marketing@prestonpalace.nl uw boekingsnummer en toelichting van u ontvangen? Graag horen wij ook of u ter plaatse een melding heeft gemaakt voor een snelle oplossing. Uiteraard gaan wij na ontvangst uw bericht direct doorgeven aan de betreffende afdeling. Alvast vriendelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 07/2020

We hebben ons goed vermaakt! Jammer dat gasten weinig rekening hielden met de 1,5 m regel. Reserveren via de website kan beter. Voor de kinderen was het vooral leuk!

Beste mevrouw V.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!

Wanneer u ziet dat er iets niet goed gaat, mag u te allen tijde melding maken bij de hotelreceptie. Wij kijken dan direct samen naar een oplossing. Wij vinden het fijn dat u zich verder goed heeft vermaakt en nemen uw tips en tops mee in ons intern werkoverleg.

Heerlijk verblijf.

Beste mevrouw E,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Wij hopen u nogmaals de mogen verwelkomen bij ons in het hotel.

Zeer teleurstellend

Beste mevrouw S.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring. Wat is het jammer dat uw verblijf niet naar uw verwachting is verlopen.
Zou u deze alstublieft met uw boekingsnummer willen toelichten via marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 07/2020

Ik zou hier niet snel meer komen..

Beste mevrouw K.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring. Wat is het jammer dat u niet meer snel in Preston Palace wil genieten.
Zou u alstublieft uw beleving met uw boekingsnummer willen toelichten via marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Na ontvangst gaan wij het intern doornemen en hoort u zo spoedig mogelijk van ons.

Date of experience: 07/2020

Je moet het net weten waar je wat eten kan halen. Diner was er niet voldoende keuze in vergeleken met ons eerdere bezoek.

Beste mevrouw P.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!

Er zijn veel eetgelegenheden in Preston Palace, zoals Ribbleton, San Remo, Peppermill, Black rock, Grill, Snackcounter en Bistro de Heerlijkheid. Wij kunnen ons voorstellen dat u even moet zoeken in ons grote all-inclusive resort; daarom zit er een handige plattegrond in uw GastenApp, ligt er een plattegrond bij de hotelreceptie en helpen onze collega's u ook graag als u de weg even kwijt bent.

Uw opmerking over het eten nemen wij ook mee in onze werkbespreking en wij hopen u heel graag opnieuw te mogen verwelkomen in Preston Palace!

Date of experience: 07/2020

Wij vonden het aanbod tegen vallen vergeleken met ons verblijf van afgelopen februari en het reserveren was niet altijd handig vooral als je iets na het eten had gereserveerd het eten liep uit en dan was je te laat voor je volgende reservering

Beste meneer W.,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review!

Het plannen is even wennen en het aanbod lijkt door de genomen RIVM-maatregelen anders dan voorheen. Toch bieden wij een royaal vernieuwd all-inclusive aanbod en daarbij dragen uw suggesties bij aan de optimalisatie. Wij nemen deze dan ook met veel plezier mee in ons intern werkoverleg en wij hopen u in de toekomst opnieuw als onze gewaardeerde gast te mogen verwelkomen.

Super leuk

Geachte gast,

Fijn om te horen dat u een leuk verblijf bij ons heeft gehad.
Wij zien u graag nog eens terug.

Met vriendelijke groet, Mirthe
Reviewed: 6 years ago (20/07/2020)
Date of experience: 07/2020

Doordat ik voor corona ben geweest. Is dit nu wel een zware teleurstelling geweest na corona. Ik heb geboekt met een verjaardag, ons rode cafe was favoriet, maar die was dicht. Een lunch namen wij altijd na aankomst maar die was volgeboekt. Het restaurant was altijd uitgebreid maar nu was er een kleiner assortiment. Dus het was een teleurstelling kwa de opzicht van ervoor

Beste Jasmina,

Allereerst, van harte gefeliciteerd met uw verjaardag! Wat leuk dat u er voor heeft gekozen deze te vieren in Preston Palace.

Wat is het nou ontzettend jammer dat uw verjaardag anders heeft uitgepakt. Dit vooral omdat wij u vooraf zoveel mogelijk op de hoogte stellen van hoe uw verblijf eruit komt te zien. Zo krijgt u voor vertrek een nieuwsbrief en informeren wij u graag via de website: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona. Ook hierin is onder andere te lezen dat de barretjes in de barstraat wel open zijn, maar deze onbemand zijn. Zo mag u zeker wel plaatsnemen met uw favoriete drankje!

Wat betreft uw opmerking over het restaurant. Alle restaurants zijn uitgiftepunten of à la carte restaurants geworden, dit omdat buffetten niet meer mogelijk zijn. Omdat u van te voren een keuze maakt, lijkt het misschien beperkt, maar ook het eten in de restaurants is nog steeds uitgebreid en door het openen van nog meer restaurants alleen nog maar meer geworden! Ook is het altijd mogelijk om extra's bij te bestellen, hierbij hoeft u zich absoluut niet in te houden, want all-in is nog steeds all-in.

Hopelijk heeft u voor de rest kunnen genieten van uw verblijf en verjaardag. Wij zien u graag opnieuw in Preston Palace!

Lisanne
Reviewed: 6 years ago (20/07/2020)

Goed, gezellig

Geachte Gast,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wij zien u graag nog eens terug.