Date of experience: 07/2020

Zal er niet weer heen gaan.
Gezien mijn eerdere punten.

Geachte meneer Van M.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring. Mogen wij alstublieft via marketing@prestonpalace.nl uw toelichting met uw boekingsnummer ontvangen? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 07/2020

Super! Alleen slapen was 1 grote nachtmerrie. 1:00/1:30 holden er nog kleine kinderen over de gang en was er een hoop gehuil. Hier kan het hotel niks aan doen maar helaas voor mij brengt dit mij wel aan het twijfelen over nog een keer. Terwijl de rest echt super was. Alleen nachtrust is wel belangrijk na een vermoeiende intensieve dag met alle activiteiten.

Geachte familie J.,

Hartelijk dank voor het delen van uw 100% tevreden ervaring.

Wij nemen uw feedback mee en delen u meer dat u ten alle tijde de receptie mag bellen wanneer u (geluids) overlast ervaart. Onze collega's kijken meteen samen naar een passende oplossing. Dat doen wij met veel plezier voor u!

Wij hebben genoten.

Geachte heer en of mevrouw.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling
Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij Preston Palace.

Carmen H.
Date of experience: 07/2020

voor herhaling vatbaar, we hebben erg genoten!

Geachte heer, mevrouw,

Wat fijn dat u de moeite heeft genomen om een review te plaatsen, heel hartelijk dank hiervoor.
Wij zijn verheugd te lezen dat u een prettig verblijf heeft gehad en dat het voor herhaling vatbaar is!

Hopelijk tot ziens!

Clementine
Date of experience: 07/2020

kan beter. kamers zijn erg gehorig.

Geachte meneer Van M.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring.

Date of experience: 07/2020

hoewel het wennen is, is het nog steeds prettig verblijven in preston palace.

Geachte familie van Rijswijk

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Het is inderdaad voor iedereen wennen. Maar wij zijn blij dat u het nog steeds als prettig heeft ervaren.
Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij Preston Palace.

Met vriendelijke groet, Carmen H.
Date of experience: 07/2020

Omdat het Corona tijd is is het allemaal niet zo spontaan maar complimenten hoe het geregeld is. Ook de gerechten zijn lekker.

Beste meneer L,

Hartelijk dank voor uw positiviteit, uw begrip, uw complimenten en bovenal voor uw gezellige verblijf!
Graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 07/2020

Erg leuk geweest . Erg goed bevallen . Kom zeker terug.

Hoop dat jullie mijn kleindochter haar nikes terug gevonden worden

Goedemiddag heer/mevrouw B,
Wat goed dat het goed is bevallen. Heeft u het formulier voor gevonden voorwerpen ook ingevuld op onze site ?
Vriendelijke groet,
Ivon

Erg leuk uitje

Goedemiddag,
Fijn dat u het leuk heeft gehad.
Vriendelijke groet, Ivon
Date of experience: 07/2020

Wij hadden twee nachten geboekt en dit was voor ons te veel. Na een dag en avond hadden we alles wel gezien. Verder waren we teleurgesteld over de minibar (zie bovenstaand) en dat er weinig vegetarisch eten beschikbaar was. Tot slot kregen we bij het bestellen van roomservice niet alles (bv. Nederlands ontbijt zonder gekookt ei en cornflakes voor de boerenyoghurt ipv granola, vegaburger met al het beleg erop besteld en er zat vervolgens alleen een blaadje sla op).

Geachte heer G.,

Hartelijk dank voor het uitgebreid delen van uw persoonlijke ervaring. Graag willen wij deze met u doornemen en vragen u vriendelijk uw boekingsnummer met uw toelichting te mailen naar marketing@prestonpalace.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite!