Reviewed: 7 months ago (27/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Jaa, wel redelijk. De snack waren in de avond heel vroeg op en dan had je maar keus uit heel weinig.

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te zien dat u op veel punten tevreden was en heeft genoten van uw verblijf. Uw feedback over de snacks in de avond nemen we graag mee.

Graag tot een volgende keer in Preston Palace!

Manouk
By Nadia

Goed, maar erg druk.

Hartelijk dank voor het delen van uw uitgebreide beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden was over de netheid van de kamer, het zwembad en het vriendelijke personeel. Ook uw compliment over het ontbijt en de moderne inrichting waarderen wij zeer.

Wat betreft uw opmerkingen, vinden wij het jammer om te horen dat dit niet geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan. Uw feedback is waardevol en nemen wij mee in onze interne besprekingen, zodat wij onze dienstverlening kunnen blijven verbeteren.

By Kris
Date of experience: 08/2025

Leuk uitje in vakantie periode.

Geachte heer/mevrouw K,

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

By Gaitrie Gangaram-Panday
Date of experience: 08/2025

Het is heel goed geregeld veel keuzes aan eten alleen zijn de kamers echt veels te klein

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw persoonlijke ervaringen! Fijn om te horen dat u genoten heeft van de vriendelijkheid van ons personeel en het ruime aanbod bij het ontbijt en diner. Tegelijkertijd nemen we uw opmerkingen serieus. Uw feedback helpt ons om te blijven verbeteren.

We hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen voor een nog aangenamer verblijf.

Date of experience: 08/2025

Zeer fijne vakantie. Uniek hotel, waar veel te beleven valt. We hebben ons goed geamuseerd. Ook de locatie was goed. Blij dat we het eens ervaren hebben.

Sofie
By Ruud en Maria. Met Kinderen en..
Date of experience: 08/2025

We waren met 8 personen en hebben het prima naar ons zin gehad!

Date of experience: 08/2025

Het was grandioos, genoten van ons gezin met de kleinkinderen, 16 personen!

By Serge
Date of experience: 08/2025

Groot. Prima ontvangst gang naar kamer viel tegen. Ouderwets en kamer deuren op veel plekken beschadigd. Kamer was verder prima. Verder was alles wel netjes.
Was nang dat het te massaal en druk zou zijn maar dat viel reuze mee.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het delen van uw ervaringen. Fijn om te lezen dat het ontvangst prettig was en u positief verrast werd door de rust. Uw opmerkingen nemen wij mee in onze interne terugkoppeling.

In 1 woord fantastisch

Geachte mevrouw O,

Ordentlich und gepflegt

Sehr geehrter Gast,

herzlichen Dank für Ihre positive Bewertung! Es freut uns, dass Sie unser Resort als ordentlich und gepflegt empfunden haben. Ihre Anmerkungen nehmen wir gerne mit in unsere internen Besprechungen auf.