Goed, ondanks de coronamaatregels

Geachte heer, mevrouw van K.,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat uw verblijf goed was ondanks de corona maatregelen.

Wij danken u voor uw verblijf en hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Preston Palace. Graag tot ziens!

Alone
Date of experience: 07/2020

Het was een fijne dag veels te kort

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Wij danken u voor uw verblijf en zien u graag snel weer terug bij Preston Palace!

Date of experience: 07/2020

Heel steriel. Het oude concept was beter. Maar helaas door Corona is het niet anders

Beste meneer D.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring.

Het is voor uw en onze veiligheid dat er een aantal zaken anders zijn, zoals het vooraf plannen van de activiteiten. Zoals u zegt, helaas door corona is het (even!) niet anders. Maar u levert niet in op all-in. Beslist niet. Er zijn zelfs meerdere faciliteiten voor u ingericht, zodat u ook in deze tijd optimaal van het all-inclusive aanbod blijft genieten. Via deze link kan men alle maatregelen lezen die wij hebben getroffen om onze gasten veilig, gezellig en goed te laten genieten van het all-inclusive aanbod: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona.

Wij danken u hartelijk voor uw vertrouwen en wij hopen u, nu u bent gewend aan de maatregelen, ons in de toekomst wederom gaat verblijden met een verblijf in Preston Palace. Wij kijken ernaar uit!

Date of experience: 06/2020

Heel goed hotel, vriendelijk personeel en vele leuke activiteiten

Geachte heer van H.,

Wij danken u vriendelijk voor uw beoordeling.

Heel graag tot ziens bij Preston Palace!

Fabiola
Reviewed: 6 years ago (05/07/2020)
Date of experience: 07/2020

Lekker weekendje weg zonder zorgen. Eten was soms niet van de beste kwaliteit (spareribs grijs en taai), bij de snackcounter was het vaak maar hopen dat je ook kreeg in je mandje wat ze aanboden. Soms werd er gewoon maar wat in gedaan. Was overigens wel lekker. Voor de rest zeker geen klagen, en erg genoten!

Beste mevrouw L.,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review!

Heeft u uw opmerkingen over het eten ook ter plaatse met ons gedeeld? Dat vinden wij alleen maar prettig, dus schroomt u niet bij een volgend verblijf. Wij gaan nu alsnog uw opmerkingen meenemen in ons intern werkoverleg.

Het is heel fijn dat u erg heeft genoten in Preston Palace en wij hopen u snel weer te mogen ontvangen in ons mooie all-inclusive resort. Graag tot snel!

Agnes
Reviewed: 6 years ago (05/07/2020)
Date of experience: 07/2020

het viel ons deze keer erg tegen, ondanks dat we wisten dat er beperkingen waren,via de app hadden wij tafels gereserveerd voor ontbijt/lunch/diner maar bij aankomst bleek vaak dat we naar een andere tafel moesten omdat mensen deze tafel nog niet verlaten hadden of de tafel niet uitgegeven had mogen worden de 600 tafels op woensdagmiddag/avond.0ok waren er nog al wat strubbelingen bij eetcafe san remo wij kregen niet tafel 15 zoals gereserveerd voor ons maar tafel 19 en het duurde 1 uur voor we ook maar iets te eten kregen. Onze aanbeveling is dan ook geef gasten die meerdere dagen komen steeds dezelfde tafel dat bespaard ons veel zoekwerk elke keer en fustratie want wij waren niet de enige die elke keer een andere tafel zoeken vreselijk vonden.

Beste mevrouw G.,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review!

Heeft u uw opmerkingen over het eten ook ter plaatse met ons gedeeld? Dat vinden wij alleen maar prettig, zo kunnen wij direct een oplossing bieden. Wij gaan nu uiteraard alsnog uw opmerkingen meenemen in ons intern werkoverleg; wij zijn heel blij dat u met ons meedenkt!

Mogen wij alstublieft via marketing@prestonpalace.nl uw boekingsnummer met toelichting ontvangen? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 07/2020

In het verleden was het veel prettiger.: b.v. in de black rock (koffiekamer) kon je na het ontbijt een bakkkie halen (met wat lekkers) moet nu wachten tot 11:00 uur en dan om 12:00 uur weer lunchen dat is wel kort achterelkaar. Bij vertrek konden we ook nog een kop koffie halen kan ook niet meer. We missen ook de danszaal dat was in het verleden beren goed.

Beste meneer H.,

Hartelijk dank voor uw 90% tevreden beoordeling en wat is het goed dat u uw ervaring met ons deelt. Zeker wat betreft uw opmerking over de heerlijke koffie met gebak: deze kunt nog steeds halen in Black Rock. Ook tijdens het ontbijt zijn deze heerlijkheden daar gewoon voor u beschikbaar. In verband met het ontbijt en reiniging tot circa 11:30 uur, kunt u tot dat tijdstip even geen plaats nemen aan de tafels welke nog gereserveerd zijn. Hiervoor vragen wij uw begrip, u mag uiteraard uw koffie en gebak meenemen naar een andere locatie (zoals Preston Central, bij de open haard, de terrassen binnen of buiten).

Ook handig om te weten: bij Preston Central is sins kort koffie (en thee voor de liefhebbers) verkrijgbaar. Dansen is vanwege de corona maatregel niet toegestaan; wij missen dat ook en hopen dat dit in de toekomst zo snel mogelijk weer wordt toegestaan. Zodra het kan, gaan wij ook weer met de voetjes van de vloer. Ondertussen genieten wij wel van de live muziek , de familie quiz, gratis bingo en de nieuwe familie show.

Wij hopen u hiermee naar alle duidelijkheid te hebben geïnformeerd en zien u heel graag terug als onze gewaardeerde gasten.

Date of experience: 07/2020

Voor de aanbiedingsprijs prima. Op basis van normale prijzen onvoldoende kwaliteit voor zowel kamers als restaurant

Beste familie O.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring. Graag willen wij deze met u doornemen. Mogen wij alstublieft via marketing@prestonpalace.nl uw boekingsnummer met toelichting ontvangen via marketing@prestonpalace.nl?

Alvast vriendelijk dank voor uw moeite!

De moeite waard

Geachte heer de C,

Hartelijk dank voor de positieve review! Wij waarderen het zeer dat u hier de moeite voor heeft genomen.
Wij hopen tot ziens in Preston Palace.

Clementine
Date of experience: 06/2020

Prima verblijf gehad. Jammer dat door Corona je wat beperkt bent in verblijftijden. 1 uur zwemmen is net te kort en ook de kermis is in de avond een uurtje net wat te kort. 1,5 uur is beter.

Verder goeie kwaliteit eten. Mag iets meer variatie in voor vis eters en vega. Maar over het algemeen erg lekker.

Geachte mevrouw G,

Wat fijn te vernemen dat u aangenaam verblijf heeft gehad in Preston Palace!
De toegang tot het zwemparadijs en de kermis is overigens 4 uur per dag. Wellicht dat u zich hier in vergist heeft? Wat jammer!
Tip voor de volgende keer: U kunt bij het boeken uw dieetwensen (zoals vegetarische levensstijl) alvast doorgeven. Onze koks gaan met uw speciale verzoek aan de slag en maken een smaakvolle maaltijd voor u.

Wij hopen tot ziens in Preston Palace.

Clementine