Reviewed: 6 years ago (30/06/2020)
Date of experience: 06/2020

Super ruim assortiment was erg fijn dat je via een app kon inschrijven.
Helaas was de kermis niet open in de ochtend. Terwijl wij hadden bijgeboekt tot 14uur en dat was erg jammer.

Beste meneer/mevrouw E.,

Hartelijk dank voor uw 80% tevreden review! Wat fijn dat de app goed voor u heeft gewerkt en u heeft genoten van het super ruime assortiment. Uw tip voor de kermis nemen wij mee in onze bespreking. Dank u wel voor het meedenken.

Agnes
Reviewed: 6 years ago (30/06/2020)
Date of experience: 06/2020

Het stinkt er, het eten is ontzettend smakeloos en de snacks zijn ijskoud.
De ventilator maakt een irritant geluid
Het bed is vreselijk je valt in een gat

Het drinken was veel al op als je iets wilde bestellen
Geen drankenkaart

Eten betreft totaal geen variatie.

Één en al vreselijk.

Beste mevrouw M.,

Dit is absoluut niet de Preston Palace ervaring die onze gewaardeerde gasten normaal met ons delen. Mogen wij alstublieft uw toelichting met uw boekingsnummer ontvangen via marketing@prestonpalace.nl. Wilt u daarbij ook melden of u ter plaatse voor een oplossing heeft gevraagd?

Na ontvangst gaan wij uw beleving intern toetsen en hoort u daarna uiteraard zo snel mogelijk van ons.

Agnes
Reviewed: 6 years ago (29/06/2020)
Date of experience: 06/2020

Leuk voor mijn dochter van 12, veel te doen en goede patat, zou er zelf met volwassenen nooit heen gaan

Beste mevrouw D.,

Hartelijk dank voor het openlijk delen van uw persoonlijke mening! Wij vinden het leuk dat u Preston Palace als bestemming voor uw moeder-dochter uitje heeft gekozen en wij hopen dat samen prachtige herinneringen heeft gemaakt.

Uw ervaring nemen wij mee en wellicht zien wij u, of uw dochter, terug in ons mooie All-inclusive Family Resort. Weet dat u meer dan welkom bent!

Fantastisch

Geachte heer Y.,

Hartelijk dank voor uw positieve review.
Fijn om te lezen dat u het fantastisch heeft gevonden!

Graag zien wij u weer terug!

Esmé
Date of experience: 06/2020

Voldoende maar goed is anders

Beste meneer/mevrouw C.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij waarderen het enorm dat u bij ons te gast bent geweest en heeft genoten van een verblijf dat voor u voldoende was.
Graag willen daar een volgende keer meer dan goed van maken en nemen uw opmerkingen ter harte.

Wij zijn benieuwd of u ter plaatse uw ervaring ook kenbaar heeft gemaakt zodat wij wellicht direct een oplossing hadden kunnen bieden. Tevens zouden wij graag uw kamernummer willen weten; wilt u dat alstublieft met uw boekingsnummer en toelichting mailen naar marketing@prestonpalace.nl? Wij zijn u zeer erkentelijk!

Date of experience: 06/2020

Overal zijn wij tevreden, jullie hebben alle maatregelen genomen rondom Corona.
Echter viel Het diner ons wel wat tegen. Wat heel jammer was aangezien wij hier vorige keren heel enthousiast over waren.

Beste mevrouw B.,

Hartelijk dank voor uw 91% tevreden beoordeling! Wij hebben inderdaad alle nodige maatregelen genomen en daarbij met alle inzet getracht niet in te leveren op het royale all-inclusive aanbod. Samen met u, onze gewaardeerde gast, kunnen wij dan toch volop genieten in ons mooie All-inclusive Family Resort.

Door uw positieve kritiek, waarvan wij hopen dat u deze ook tijdens uw verblijf heeft geuit voor een snelle oplossing, kunnen wij alleen nóg maar beter van worden. Nogmaals dank en heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 06/2020

Mua, wjn vonden het dit jaar helaas erg tegenvallen.

Beste mevrouw G.,

Hartelijk dank voor uw 74% tevreden beoordeling.

Wat goed dat de kinderen erg hebben genoten, maar het is erg jammer dat u het persoonlijk vond tegenvallen. Uw opmerkingen in de toelichting nemen wij mee in onze bespreking en hopen van harte dat u dit ook ter plaatse heeft aangegeven. Wanneer u behoeft heeft om uw ervaring toe lichten, mag u te allen tijde uw boekingsnummer mailen naar marketing@prestonpalace.nl . Wij nemen dan contact met u op op een moment dat u het beste uitkomt.

In afwachting van uw bericht of anders graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 06/2020

Lunch-ontbijt goed. Diner slecht. Er staat in jullie regels dat er nette kleer gedragen moet worden. Nu er lopen er in een hemdje met korte broek en crocks. en volop tatoeages. Of ze zo van de bouw komen. Sorry daar moeten jullie opletten.

Beste mevrouw K.,

Hartelijk dank voor het openlijk delen van uw persoonlijke ervaring!

Wij vinden het fijn dat dit met ons deelt en hopen oprecht dat u dit ook al ter plaatse heeft doorgegeven, zodat wij direct actie konden ondernemen wat betreft de gepaste kleding en de kwaliteit van het diner. Uiteraard gaan wij dat nu alsnog doen en danken u nogmaals voor uw duidelijke uiteenzetting. Dat waarderen wij enorm!

Graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 06/2020

Beetje prijzig, maar prima hotel waar we zeker nog een keer terug zullen komen maar pas als de corona voorbij is

Geachte heer P.

Hartelijk dank voor uw review! En fijn dat u weer terug wenst te komen.

Ellen
Date of experience: 06/2020

Normaal gaan we altijd, maar nu niet, wij gaan niet in badkleding over de gang lopen, we zagen zelfs mensen in de avond met badlaken bij de centralebar lopen, geen gezicht.

Beste meneer G.,

Hartelijk dank voor uw 90% tevreden beoordeling!

In verband met de corona maatregelen worden onze gasten vriendelijk verzocht zich om te kleden op de hotelkamer en voorzien van een badjas, badlaken naar het subtropisch zwemparadijs te begeven. Daarbij is het inderdaad niet de bedoeling dat men zich in badkleding in het uitgaanscentrum gaat begeven; wanneer u dat constateert mag u daar best (graag zelfs!) melding van maken. Wij gaan het dan voor u oplossen!

Wij hopen dat dit de enige reden is en dat wij u toch heel graag zo snel mogelijk weer mogen verwelkomen in ons mooie All-inclusive Family Resort!