Date of experience: 06/2020

Een prima hotel waar we elk jaar minimaal een keer komen. Wat we merken is dat corona invloed heeft gehad op de totale beleving. De gastenapp is een prima toevoegen voor het bezoek en wordt zeker aanbevolen mochten we ooit weer terug gaan naar normaal.

Beste meneer Van U.,

Wat fijn dat u in deze bijzondere tijd Preston Palace ook als een prima hotel ervaart.

Hartelijk dank voor het delen van uw beleving en heel graag tot ziens in de toekomst!

Date of experience: 06/2020

Mijn partner en ik hebben het heel fijn gehad. We zijn gaan bowlen, poolen, zwemmen, kermis bezocht en potje midgetgolf gedaan. Echter was het eten dusdanig slecht dat wij beide er 2 dagen ziek van zijn geweest en aan de diarree zaten. Dit was een grote domper en ik weet niet of wij nog terug komen als het eten zo blijft helaas want de rest was wel in orde

Beste mevrouw S.,

Hartelijk dank voor het delen van uw 80% tevreden beoordeling en wat is het mooi dat u het heel fijn heeft gehad.

Graag willen wij weten hoe het nu met u gaat en of u ter plaatse een melding heeft gemaakt bij de duty manager. Wilt u dit alstublieft met uw boekingsnummer toelichten via marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw moeite en van harte beterschap!

Goed, komplot prima verblijf

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Date of experience: 06/2020

De keuze in restaurant was veel minder dan normaal en het eten was meestal lauw

Beste meneer Van P.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring. Graag willen wij deze met onze collega's doornemen; mogen wij alstublieft via marketing@prestonpalace.nl uw boekingsnummer en uw toelichting ontvangen (datum, locatie, tijdstip, etc.) Alvast hartelijk dank voor uw moeite, dat waarderen wij enorm!

Date of experience: 06/2020

In deze moeilijke corona tijd hebben jullie overal aan gedacht. Van desinfectie tot activiteiten inplannen etc. Jullie nemen de voorzorgsmaatregelen heel mooi in acht zonder dat wij/gasten hinder van ondervinden. Personeel is erg vriendelijk en begripvol. Ook aan de telefoon. Het is mij en mijn oudste zoon zo goed bevallen dat ik al geboekt hebt met mijn jongste zoon voor zondag as en we zijn aan het plannen om met de hele gezin naar jullie toe te komen.

Geachte mevrouw J,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring.
Heel fijn te lezen dat u een leuk verblijf heeft gehad, extra fijn om dit te horen tijdens de huidige Corona maatregelen!
Graag tot zondag!

Clementine
Date of experience: 06/2020

Geweldig weekend gehad met hier en daar een verbeterpuntje

Beste mevrouw M.,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u heeft genoten van een geweldig weekend in Preston Palace.

Uw complimenten met uw verbeterpuntjes nemen wij mee in onze werkbespreking en wij zien u heel graag terug in ons mooie All-inclusive Family Resort!

Date of experience: 06/2020

Preston Palace lijkt minder all inclusive als dat het was.

Je kunt maar 1 uur eten, staat door Corona en looproutes langer in de rij hierdoor krijg je echt een opgejaagd gevoel.

Aanbod qua eten is verminderd. Je krijgt weinig opgeschept. Ik heb diverse keren gasten horen zeggen kan dat nog wat meer bij het opscheppen.

Kwaliteit van patat was echt niet goed. Droog te bruin (beide keren). Kip nuggets stond op de menukaart maar was er niet. Één van de meest geliefde snacks voor kids.

Beste mevrouw M.,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Goed dat u dit met ons deelt! Wat jammer dat u dat beeld heeft gekregen; dat is namelijk niet zo. Wij hebben juist meer eetgelegenheden gecreëerd zodat u op nog meer locaties kunt genieten van het royale all-inclusive aanbod. Wel zijn de buffetten qua uitgifte aangepast; u pakt niet meer zelf, wij pakken het voor u en zoveel als u maar wil. Veilig en toch vertrouwd ;)

Wij zijn erg benieuwd of u uw persoonlijke beleving ter plaatse heeft gemeld bij de dienstdoende manager? Anders willen wij nog heel graag contact met u opnemen om uw ervaring samen door te nemen; deze is van grote waarde van ons. Wilt u alstublieft uw boekingsnummer met uw toelichting mailen naar marketing@prestonpalace.nl? Na ontvangst nemen wij contact met u op. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 06/2020

Alles in allem ein ganz toller Urlaub. Leckeres und sehr vielseitiges Essen, sehr gute und breite GetränkeAuswahl und viele Attraktionen.
Alle Mitarbeiter waren immer sehr freundlich und haben immer gelächelt. Wir kommen sehr gerne wieder

Sehr geehrte Dame und Herrn,

Vielen Dank für Ihre schöne Rezension.
Wir freuen uns darauf, Sie im Preston Palace wiederzusehen.

Date of experience: 06/2020

We hebben een leuk en gezellig weekend gehad.
Door de corona maatregelen waren er wat aanpassingen maar deze waren prima te doen.

Hartelijk dank voor uw mooie review en wat fijn om te lezen dat u ondanks alles een leuk en gezellig weekend hebt gehad.

Date of experience: 06/2020

Leuke weekend gehad maar zou niet snel nog een keer gaan.

Beste meneer P. en mevrouw T.,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat is het fijn dat u een leuk weekend heeft gehad, maar daarentegen jammer dat u niet snel nog een keer zou gaan. Mogen wij uw beweegredenen in een vrijblijvend gesprek met u doornemen? Wij zijn erg benieuwd naar uw persoonlijke visie.

Wilt u alstublieft uw boekingsgegevens met toelichting mailen naar marketing@prestonpalace.nl? Na ontvangst nemen wij contact met u op. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!