Alone
Alone
06/2020
Hat was anders dan de vorige keer dat wij jullie bezochten. Voor mijn zus en haar man was het de eerste keer. Snap dat jullie je aan de 1,5 mrt houden maar als je met je vieren bent en niet samen aan een tafel mag zitten binnen is dit niet leuk terwijl jullie voldoende grote tafels hebben waar je wel met 4personen aan kan zitten met 1,5 mtr afstand vind ik dit van jullie een hele starre beslissing wat ten koste gaat van de gast.Het was helemaal niet druk dus plaats en grote tafels genoeg. Jullie kunnen niet handelen op het moment dat dit gevraagd wordt. Gevraagd voor een grote tafel en als antwoord nee gekregen. Plaats en grote tafels genoeg. Helemaal niet bezet. Voor mijn zus en man op dat moment een slechte ervaring mat jullie
Allereerst hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Fijn dat wij de kans krijgen u een reactie te mogen geven!
Strikte maatregelen in samenspraak met het RIVM en de Veiligheidsregio Twente zorgen er momenteel voor dat uw all-inclusive beleving als onze gewaardeerde vaste gast anders kan zijn, maar door het extra aanbod van eetgelegenheden en entertainment hoeft deze niet slechter te zijn! Wanneer wij deze maatregelen samen naleven en een beetje begrip voor de situatie tonen, kunnen wij toch samen genieten van een heerlijk verblijf in ons vernieuwde All-in Family Resort.
Om alles in goede banen te leiden (letterlijk en figuurlijk) heeft een grondige voorbereiding aan ten grondslag gelegen - zoals de GastenApp met het plannen van de activiteiten, routing, hygiene spots, extra restaurants, ruime opzet van de tafels, er is zó hard gewerkt om onze deuren te openen! - daarvoor vragen wij uw begrip. Natuurlijk buigen wij mee waar mogelijk, maar waar u in een momentopname en in uw beleving een vrije, grote tafel ziet waar u volgens u best zou kunnen plaatsnemen met uw gezelschap uit twee aparte huishoudens, houdt niet in dat deze 'zomaar' even kunnen worden verschoven. Uiteraard willen wij handelen op het moment dat het wordt gevraagd, maar dan moet het wel mogelijk zijn (denkt u daarbij aan veilige routing, beschikbaarheid, planning, etc.) Zo denken wij graag mee over het inplannen van uw favoriete tafeltje in uw favoriete zone van het restaurant (voorin, achterin, bij het buffet, etc.). Vraagt u ons gerust en wij zoeken naar de oplossing!
Wij hopen u naar alle duidelijkheid te hebben geïnformeerd en zien u heel graag terug als onze gewaardeerde gasten in Preston Palace.
Met vriendelijke groet (ook voor uw zus en haar man),
Agnes