Date of experience: 06/2020

insgesamt war es ein schöner Aufenthalt und die Umsetzung der Corona-Maßnahmen ist geglückt.

Der Schnuller auf dem Zimmer ist aber leider ein "no-go".

Sehr geehrte Frau S.

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung! Wie schön, dass Sie alles in allem einen schönen Hotelaufenthalt und die erfolgreiche Umsetzung der Corona-Maßnahmen genossen haben.

Dürfen wir Ihre Zimmernummer über marketing@prestonpalace.nl erhalten? Wir würden Ihren Kommentar gerne intern prüfen.

Netjes schoon lekker

Geachte K. & D.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Graag tot de volgende keer bij Preston Palace!

Super leuk

Geachte heer, mevrouw S.,

Fijn dat u een super leuk verblijf heeft gehad. Vriendelijk dank voor uw beoordeling!

Wij zien er naar uit u weer te mogen verwelkomen bij Preston Palace. Tot de volgende keer!

Date of experience: 06/2020

de service was goed maar het eten kon beter wij zijn voor 8 jaar geleden er ook geweest toen was het eten goed

Beste mevrouw G.,

Wij vinden het fantastisch dat u na acht jaar wederom heeft genoten in Preston Palace. Hartelijk dank voor uw bezoek en voor het delen van uw beleving.

Wat fijn dat u de service goed vindt! Mogen wij alstublieft van u via marketing@prestonpalace.nl vernemen wat er volgens u beter kan aan het eten? Wij zijn erg benieuwd naar uw suggesties.

Date of experience: 06/2020

Erg mooi zwembad!!! Misschien zou een glijbaan een idee zijn.

Beste meneer Van R.,

Hartelijk dank voor uw review!

Wij nemen uw tips en tops graag mee in onze werkbespreking. De plannen voor een glijbaan in het subtropisch zwemparadijs zijn er zeker; wij houden u via onze site en social media op de hoogte waneer deze in de toekomst wordt gerealiseerd.

Date of experience: 06/2020

Zoals het eerst was minder strenge maatregelen

Beste mevrouw R.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor uw mooie review. Wij willen ook graag terug naar die 'onbezorgde tijd van voor corona'. Maar om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan, leven wij momenteel in een maatschappij met strikte voorwaarden. Wanneer wij rekening met elkaar houden en vooraf onze plannen vastleggen, zijn er volop fantastische mogelijkheden in Preston Palace. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Wij kijken ernaar uit u in goede gezondheid opnieuw te mogen verwelkomen in ons vernieuwde All-inclusive Family Resort en wij hopen dat er in de toekomst weer minder maatregelen zijn. Dan kunnen wij samen nog meer genieten!

Agnes
Reviewed: 6 years ago (11/06/2020)
Date of experience: 06/2020

We hebben erg genoten van onze dagen bij Preston Palace. Dit ondanks dat Bella haar knie had gebroken. We vonden het heerlijk om even uit onze omgeving te zijn, lekker onbeperkt te eten en drinken en dat er van alles te doen was.

Beste mevrouw H.,

Hartelijk dank voor uw review en wat fijn dat u, ondanks dat Bella haar knie had gebroken, samen erg heeft genoten van uw dagen in Preston Palace.

Wij waarderen het enorm dat u dit met ons deelt en wilt u alstublieft de hartelijke groeten aan Bella overbrengen? Van harte beterschap en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 06/2020

Preston Palace is ondank de Corona nog steeds een geweldig uitje met je gezin. Dus geven wij in deze moeilijke tijd alsnog een 10 met een griffel

Beste meneer V.,

Wat fijn dat u Preston Palace nog steeds een geweldig uitje vindt. Hartelijk dank voor uw gezellige verblijf en voor uw waardering van een 10 met een griffel!

Uw tips en tops nemen wij met heel veel plezier mee in ons werkoverleg en wij kijken uit naar uw volgende bezoek. Blijf gezond en tot snel!

Date of experience: 06/2020

Ik heb genoten van de rust en van het avondeten en ontbijt. Heerlijk

Geachte heer, mevrouw S.,

Wat fijn dat u heeft genoten van uw verblijf. Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring.
Heel graag tot de volgende keer bij Preston Palace!

Date of experience: 06/2020

Goed jammer dat er niet echt werd opgericht op de 1,5 m , over het algemeen hield het personeel er zich wel aan , echter de gasten niet, aangezien mijn man tot de risicogroep behoort heb ik mij hier wel aan gestoord. Ik hoopte dat er meer toezicht op zou zijn en dat wij met een gerust hart konden genieten van een weekendje weg, daarom ook de keuze om te ontbijten en te dineren buiten het buffet om

Beste mevrouw H.,

Hartelijk dank voor uw 80% tevreden beoordeling!

Om überhaupt open te kunnen, is Preston Palace ingericht volgens de strikte RIVM-richtlijnen, maar daarbij is ook nog gedacht aan uw fantastische all-inclusive beleving, die moet goed blijven! Dit leek in eerste instantie een 'mission impossible', maar het is gelukt dankzij de tomeloze inzet van onze collega's. Zij verdienen allen een groot compliment!

Alles op alles is gezet om u de allerbeste beleving in tijden van corona te bieden. Denkt u daarbij aan veilige looprichtingen, extra eetgelegenheden, buffetten transformeren in service locaties, extra hygiëne spots, extra entertainment op diverse locatie, een handige GastenApp, eetservice op de hotelkamers, COVID-19 scholing van alle werknemers en nog meer. Daarbij is de steun van u, onze gewaardeerde gast, onmisbaar! Wij hopen dan ook dat u de zaken die u aangeeft qua controle, ook ter plaatse heeft doorgeven, zodat wij direct actie konden ondernemen. Wij willen niets liever dan u een veilig en gezellig gevoel geven en daarvoor zijn onze medewerkers ter plaatse. Zij helpen u graag!

Dit gezegd hebbende danken wij u hartelijk voor uw verblijf, heel veel sterkte voor uw man, en heel graag tot ziens in Preston Palace.