Date of experience: 06/2020

Jammer van die kut carona regels café nie gezellig snap ik ook wel eten jammer normaal overal pakken wat je wilt nu ook niet . Ik kom pas terug als weer alles normaal is als ik had geweten dat het zo ging was ik niet gekomen

Beste meneer P.,

Hartelijk dank voor het delen van uw mening. Die is meer dan duidelijk.

Wij wensen u veel sterkte toe.

Date of experience: 06/2020

Heel duur voor een kort verblijf.

Beste mevrouw LJ ,

Hartelijk dank voor uw review!

Mogen wij alstublieft via marketing@prestonpalace.nl uw boekingsnummer met toelichting ontvangen? Wij zijn erg benieuwd naar u ervaring. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Een leuk weekendje weg

Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw review!
Fijn dat u een leuk weekendje heeft beleefd. Hopelijk voor herhaling vatbaar!

Clementine
Date of experience: 06/2020

Heel goed. Even wennen nu met de corona maatregelen, Ook voor het personeel was het even wennen. Ben benieuwd hoe het gaat als het een beetje gewend is met de maatregelen.

Geachte mevrouw de B,

Wat fijn dat u uw verblijf als heel goed heeft ervaren en wij waarderen het enorm dat u ons in de eerste openingsweek heeft bezocht.

Hartelijk dank voor uw 94% tevreden review en wij zien u graag voor een heerlijk herhaalbezoek!

Ivon Breukelman
Date of experience: 06/2020

hätte gerne mit jemanden gesprochen der mich wegen einer geburtstagsfeier berät.

Sehr geehrter Herr K. ,

Vielen Dank für Ihre 83% Review. Wirklich super!

Dürfen wir Ihre Buchungsnummer über marketing@prestonpalace.nl erhalten? Wir würden es sehr gerne intern prüfen und uns dann mit Ihnen in Verbindung setzen. Vielen Dank im Voraus für Ihre Bemühungen!

In Erwartung Ihrer Nachricht,

mit freundlichen Grüßen,

Goed was leuk

Geachte heer ter H.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Mariët
Date of experience: 06/2020

Mijn zoon heeft genoten, de hoeveelheid aan activiteiten, lekker eten en drinken wanneer je maar wilt. "Eén dag is echt te kort mama"

Beste meneer/mevrouw A.,

Wij smelten van de schattige opmerking van uw zoon, gewoon té lief!

Hartelijk dank voor het delen van uw fijne ervaring in ons all-inclusive family resort en dan zit er voor u niets anders op: heel snel weer genieten in ons mooie
Preston Palace. Tot gauw!

Date of experience: 06/2020

Preston Palace is in deze moeilijke tijd goed bezig om de gasten extra te verwennen, en een beetje de Corona tijd doen te vergeten. Top

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Wat fijn om te horen dat het u zo goed is bevallen, dit doet ons zeker goed om te horen.
We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Mariët
Reviewed: 6 years ago (07/06/2020)
Date of experience: 06/2020

Goed erg naar ons zin gehad

Reviewed: 6 years ago (07/06/2020)
Date of experience: 06/2020

In deze tijd is het moeilijk om het iedereen naar de zin te maken. echter wil ik jullie wel meegeven om allemaal het zelfde te communiceren. En waar mogelijk de reserveringen weg te laten, dit geeft toch een enige drempel om wat te doen.

Geacht heer Van den B. ,

Wat fijn dat u uw verblijf in deze tijd waardeert met een 8,3! Daar zijn wij heel blij mee, evenals met uw positieve kritiek. Deze geven wij met veel plezier door en wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons all-inclusive family resort.