leuke dagen gehad

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Mariët
Business

Gutes Hotel der mittleren Kathegorie mit sehr freundlichem Personal

Sehr geehrter Herr G.,

Vielen Dank für Ihre nette Bewertung.
Wir hoffen, Sie bald wieder begrüßen zu dürfen!

Mariet
Date of experience: 06/2020

Onze ervaring over preston palace is dat wij het wel leuk hebben gehad maar vinden wel dat wij te weinig hebben gehad voor de prijs die hebben betaald een compensatie zou dan ook wel op zijn plaats zijn.

Geachte heer B.,

Hartelijk dank voor uw verblijf in de eerste openingsweek en voor het delen van uw persoonlijke ervaring.

In uw toelichting noemt u naast uw complimenten onder anderen de prijs-kwaliteit verhouding, specifieke informatie over het bijboeken van MIVA-hotelkamer en de mogelijkheid van omkleden, zwemmen en douchen tijdens de verlenging van uw verblijf . Wat betreft dat laatste: dat kan bij het subtropisch zwemparadijs .
De twee andere zaken willen wij graag onderzoeken en vragen u daarom vriendelijk om uw boekingsnummer met toelichting te mailen naar marketing@prestonpalace.nl. Alvast vriendelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 06/2020

leuk alleen een beetje jammer vanwege de corona in de eetzaal

Beste meneer/mevrouw D.,

Voor diegenen die uw opmerking ' vanwege de corona in de eetzaal' anders interpreteren verduidelijken wij hierbij dat er geen corona in de eetzaal is :) U duidt op de veiligheidsmaatregelen zijn buffetten uitgifte punten geworden (met nog steeds het royale aanbod dat u van ons bent gewend) en reserveert u uw activiteiten vooraf via de handige GastenApp.

Dit is nu eenmaal de wereld waarin wij momenteel leven en dat zal u in elk bedrijf aantreffen. Het is even niet anders! Wij moeten overigens zeggen dat wij met de slimme aanpassingen, extra eetgelegenheden, extra entertainment. onze hardwerkende collega's en met de steun van onze gewaardeerde gasten (waar u er één van bent!) er goed in zijn geslaagd een fantastisch vernieuwd aanbod met zelfs meer all-in aan te bieden. Alles daarover is terug te lezen via: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona

Wij danken u hartelijk voor uw 86% tevreden beoordeling en wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Date of experience: 06/2020

Leuke dagen gehad maar als je eerder bent geweest dan is het aanbod en de gezelligheid echt niet hetzelfde maar de prijs wel dat klopt naar ons idee niet helemaal. En we zijn heel erg geschrokken op de kermis van de eerste attractie die in storing kwam terwijl wij erin zaten.

Beste mevrouw H.,

Hartelijk dank voor uitgebreide review en wat leuk dat u bij ons heeft genoten!

Graag willen wij uw review persoonlijk met u doornemen, om toe te lichten dat ons all-inclusive aanbod momenteel op een andere manier wordt aangeboden, maar nog steeds all-in is. Om de 'veilige' 1,5 meter toe te passen zijn er extra eetgelegenheden en entertainment voor u toegevoegd. Samen dansen is momenteel (nog) niet mogelijk; maar een (gratis)! bingo of familiequiz, live-muziek en een DJ zorgen absoluut voor gezelligheid. Tevens willen wij graag weten hoe het met u gaat.

Mogen wij daarom alstublieft uw boekingsnummer en uw toelichting ontvangen via marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 06/2020

Heel goed en we komen zeker nog een keer terug. Alleen vind ik het jammer dat er zo weinig werd gehandhaafd door het personeel op de looprichtingen en bijvoorbeeld het rechtshouden in de gangen waar men aan beide kanten loopt. De receptie en toelating tot het restaurant zijn streng en dat is prima, maar daarna wordt het compleet losgelaten en doet iedereen maar wat. En het personeel zegt daar niets van en hanteert het ook heel vaak niet. Mogelijk zijn de pijlen op de grond niet voldoende en zou je met eenrichtingsverkeer borden moeten gaan werken? En ook verzoeken aan mensen om in de gangen waar men wel 2 kanten uit moet, zoveel mogelijk rechts te houden.

Beste mevrouw B.,

Hartelijk dank voor uw 83% tevreden review! Wij vinden het heel leuk dat u heeft genoten en zeker nog een keer terugkomt in Preston Palace. U bent meer dan welkom. Uw tips gaan wij doorgeven aan de betreffende afdelingen en wij zien u heel snel terug in ons mooie All-inclusive Family Resort!

Date of experience: 06/2020

Als fijn ervaren, zeker voor herhaling vatbaar!

Geachte heer,
Bedankt voor uw beoordeling, goed dat u een fijne tijd heeft gehad.
Tot ziens in Preston Palace.
Hartelijke groeten,
I. Breukelman
Date of experience: 06/2020

het is niet meer het hotel wat het was, we krijgen minder voor ons geld als voor heen, we zijn meer bezig met het plannen en in de gaten houden van tijden. het spontane is er vanaf. Je moet per kamer alles samen doen gescheiden dingen doen kan niet via de app. ook is het restaurant op gebruikelijke tijden vol, gevolg je moet later eten, dit is erg moeilijk met iemand die op tijd moet eten gevolg we zijn elders wezen eten, personeel had hier geen begrip voor en was ook niet flexibel door b.v. even iets te geven. door dit alles zijn wij ook eerder weg gegaan, ook hier werd als normaal op gereageerd

Beste meneer De R.,

Hartelijk dank voor verblijf in de eerste openingsweek van het vernieuwde Preston Palace!
Mogen wij alstublieft uw boekingsnummer met toelichting ontvangen via marketing@prestonpalace.nl? Na ontvangst nemen wij persoonlijk contact met u op,

Date of experience: 06/2020

Ondanks de lastige situatie (corona maatregelen) is alles goed bevallen.

Goedemiddag heer de B,
Wat heerlijk om zo`n fijne beoordeling te ontvangen.
Hartelijke groeten,
I. Breukelman
Date of experience: 06/2020

Voor kinderen een fantastische plek. Eten en drinken valt een beetje tegen

Geachte heer R.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!

Wij nemen uw tips en tops mee in onze werkbespreking en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als onze gewaardeerde gasten.