Date of experience: 03/2020

Wij zijn met vrienden heen geweest en hebben heerlijk gegeten. Zijn naar de kermis geweest. hebben lekker gezwommen. Lekker koffie met een gebakje bij aankomst. en in de avond lekker een borreltje gedaan in de barretjes. En ook nog gebowld. En nog even naar het dorp geweest. We hebben heerlijk kunnen relaxen. Volgend jaar weer lekker heen.

Geachte mevrouw R.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat u het zo naar uw zin heeft gehad bij ons.

Mariët
Date of experience: 03/2020

Voor het eerst waren wij bij jullie met 8 personen en 2 kleine kinderen en hebben ons prima vermaakt en het eten was er in overvloed heerlijk allemaal , ook heerlijk geslapen , de kleintjes hadden het ook erg naar hun zin , ook werden er voor hun heerlijke staafmixer hapjes gemaakt door het personeel.
Kortom wij zullen dit niet snel vergeten, superverblijf en formule .

Geachte Familie T.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat iedereen van de familie zich zo heeft vermaakt.

Mariët
Date of experience: 03/2020

Het totale bezoek aan Preston Palace voldeed aan onze verwachtingen op één klein puntje na en dat is de avond entertainment die op zich zelf goed was. Bij een eerder bezoek werd door omstandigheden de entertainment in de koffie zal gehouden wat wij ervoeren dat er meer sfeer was door de compactheid van de zaal, de grote zaal is meestal zeer matig bezet wat wij dan als sfeerloos ervaren en de entertainer zijn reuze best moet doen om er at van te maken.

Beste meneer Van D.,

Wat fijn dat uw totale bezoek aan Preston Palace aan uw verwachtingen voldeed ,op één klein puntje na. Uw persoonlijke voorkeur voor de locatie van het entertainment gaan wij bespreken met de betreffende afdeling.

Goed dat u met ons meedenkt , daar worden we nóg leuker van, en wij hopen u dat u in de toekomst wederom een dansje gaat wagen tijdens een compleet verzorgd all-inclusive verblijf in ons heerlijke hotel. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 03/2020

We vonden het een prettig verblijf het eten en drinken was erg goed verzorgd.

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wat fijn dat u een prettig en een goed verzorgd verblijf heeft gehad.
Wij kijken uit u weer de volgende keer bij Preston Palace te mogen verwelkomen.
Tot ziens!

Met gastvrije groet,
Fabiola

Alles was goed.

Geachte heer H.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Fabiola
Date of experience: 03/2020

Wij komen al 20 jaar bij jullie . Alleen jammer dat dit bij de boeking van 8 maart niet terug te vinden was . Daarom lopen we speciale aanbiedingen mis . Zoals eerder aankomen en geen boekingskosten. Hopelijk vinden jullie hier een oplossing voor.

Beste mevrouw H-S.,

Hartelijk dank voor uw 100% tevreden beoordeling en wat is het geweldig dat u al 20 jaar geniet in Preston Palace.

Wij willen heel graag het één en ander voor u nakijken en vragen u vriendelijk uw toelichting met boekingsgegevens te mailen naar marketing@prestonpalace.nl. Na ontvangst gaan wij het nogmaals voor u checken en nemen wij daarna persoonlijk contact met u op voor de toelichting. Dat doen wij graag voor u!

Prima verblijf!

Geachte mevrouw I.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Graag tot de volgende keer bij Preston Palace!
Date of experience: 03/2020

Altijd erg gezellig. Wel erg vervelend dat er kinderen in het rookgedeelte worden toegelaten. Ik vind het niet prettig om te roken terwijl er kinderen in de ruimte aanwezig zijn. Tevens zat er een kind van ongeveer 5 jaar oud, vanaf 10.30 tot in de avond, bijna continu in de rookruimte met ouders. Bij navragen aan personeel, bleek dat zij hier niks van mogen zeggen.

Beste mevrouw K.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn dat het altijd als erg gezellig ervaart, dat vinden wij ook!

Wij kijken op van uw opmerking van de kinderen in het rookgedeelte en vragen u vriendelijk deze toe te lichten (datum, tijd, locatie, etc.) met uw boekingsgegevens naar marketing@prestonpalace.nl te mailen. Na ontvangst gaan wij het intern onderzoeken.

Date of experience: 03/2020

We zijn 2 nachten geweest..voor de eerste keer..maar ook laatste keer..vond prijzig en was het niet waard.. je moet een goede eter en drinker zijn met grote groepen dan haal je het eruit..niet met zn 2..en ik ben echt niet moelijk ..Plastic in mn eten.. had doorgegeven nog niet eens sorry! Eten was lekker en ontbijt ook top! 4 bowling banen altijd bezet geen kans gehad..zwemmen is mooi..maar dat was het ook..na een uur eruit..om iets te drinken en eten..luid volk in groepen die dachten dat het hun thuis was..heb ons echt geergt..nee voor ons niet meer..veel over gehoord....maar ook ervaring rijker

Beste mevrouw Van B.,

Wat is het jammer dat uw eerste verblijf wat u betreft ook uw laatste verblijf zal zijn. Wij kunnen waarderen dat u uw ervaring met ons deelt en willen deze heel graag persoonlijk met u doornemen.

Wilt u daarom alstublieft uw toelichting (datum, tijd, locatie, bij wie of waar een melding gemaakt, etc.) met uw boekingsgegevens naar marketing@prestonpalace.nl mailen? Na ontvangst gaan wij het intern onderzoeken.

Date of experience: 03/2020

We hebben ons verblijf als zeer goed ervaren, en van veel attracties, enz.. gebruik gemaakt. Helaas ook een minpuntje: We hadden 3 kamers, waarvan 1 op de eerste etage aan de voorkant. In deze kamer 's nachts veel overlast gehad van geschreeuw buiten, en mensen op andere kamer(s), waardoor 2 nachten niet goed geslapen.

Beste meneer G.,

Hartelijk dank voor uw 90% tevreden beoordeling en wij vinden het heel mooi dat u samen uw verblijf als zeer goed heeft ervaren.

Wat betreft het enige minpuntje; deze willen wij graag met u doornemen. Heeft u ter plaatse direct een melding gemaakt van de geluidsoverlast? Graag vernemen wij dit van u met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl. Licht u hier uw beleving gerust toe; hoe uitgebreider hoe beter!