Date of experience: 08/2025

we waren 7 jaar geleden geweest en er is zat veranderd er is veel game dingen neergezet voor de kids waar oudere niet op zitten te wachten en het eten wat je in de avond kon pakken is er ook niet meer alleen nu snaks en ook geen zangers meer

Hartelijk dank voor uw beoordeling en dat u opnieuw voor een verblijf bij ons heeft gekozen. We waarderen het dat u uw ervaring met ons deelt. Uw opmerkingen over de veranderingen in het aanbod en de voorzieningen nemen wij mee in onze evaluaties. We blijven ons ontwikkelen om een prettig verblijf te bieden voor al onze gasten.

By Jennifer Brommer
Date of experience: 08/2025

Ein wunder schönes Hotel für Kinder man hat viele Möglichkeiten mit seinen Kindern etwas zu unternehmen. Es ist alles sehr weitläufig so das gar nicht auffällt wie viele Gäste eigentlich im Haus sind. Das Frühstück lässt keine Wünsche offen. Und die verschiedenen Restaurants sind alle super. Unser Highlight war das Essen im Silverado Restaurant.

Sehr geehrter Gast,

ganz herzlichen Dank für Ihre fantastische Bewertung! Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie und Ihre Familie eine so schöne Zeit bei uns hatten und insbesondere das Essen im Silverado Restaurant genießen konnten. Schön auch, dass Sie unser Angebot für Kinder, die Atmosphäre und die App als so positiv erlebt haben. Wir freuen uns jetzt schon auf Ihren nächsten Besuch!

By Marlies huibers

Na deel ..
Bij binnenkomst op de hallen ruikt het muf. Zelfs de kleine van 3 zei, is benauwd mama.
Maar dat is altijd zo bij jullie,
Ondanks dat komen we al jaren ieder jaar min 1x

Voor het eerst was ik alleen met de kids en vonden de kamer vrij krap. Met name om het bed heen lopen is een ramp als je wat forser bent.

Zwembad de vloer bij de kleedhokjes echt vies! Haren bosjes, pluizen, zwart gew ranzig dus slippers aan een must!

Verder zijn we gew dik verwend zoals gebruikelijk, en zullen voortaan gewoon weer lekker verwend een royal of suite boeken (deze zat al vol deze trip)

Al met al een dikke 8 voor het hotel!
6,5 voor zwembad, maar als dit schoon zou zijn ook een 8 waard!

Water heerlijk warm alsmede de omgevings temperatuur.

Tot de volgende X!

Beste meneer/mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw open en uitgebreide beoordeling, en wat fijn om te lezen dat u ondanks enkele punten al jarenlang trouwe gast bij ons bent! Uw opmerkingen nemen wij serieus en zullen wij intern bespreken.

Wij kijken ernaar uit u de volgende keer weer te mogen verwelkomen!

Manouk
Date of experience: 08/2025

Mijn ervaring is goed en gezellig

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat fijn dat u een gezellige tijd heeft gehad en tevreden bent over de variatie, service en het zwemparadijs. Uw opmerkingen nemen we graag mee in onze interne terugkoppeling.

By Ji Thi

Sehr zufriedenstellend!

Sehr geehrter Gast,

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie mit Ihrem Aufenthalt zufrieden waren und besonders unser Schwimmbad so genossen haben. Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

By Babette Roggeveen
Date of experience: 08/2025

Goede ervaring fijne kamers alles eigenlijk echt netjes en goed eten!

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad en heeft genoten van de nette kamers en het lekkere eten. Graag tot een volgende keer!

Date of experience: 08/2025

Erg tegenvallend. Het was totaal niet iets wat wij hadden verwacht.

Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Uw opmerkingen nemen wij serieus. Dat is uiteraard niet de beleving die wij onze gasten willen bieden. Mogen wij u vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting, samen met uw boekingsnummer, te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Dan nemen wij dit graag met u door.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

By Serena
Date of experience: 08/2025

Sfeer is goed de activiteiten heel leuk alleen tip bij de bowling een reseveersysteem doen want nu was het heel lang wachten om te kunnen bowlen het buffet eten in ribbelton was matig geen variatie biefstuk was taai de zalm en lekkerbek was te hard

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het delen van uw tips en ervaringen. Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van de sfeer, de activiteiten, uw kamer en het ontbijt. Uw suggestie voor een reserveringssysteem bij de bowling en uw opmerkingen over het dinerbuffet nemen wij mee in onze interne evaluaties. We blijven ons graag verbeteren om iedereen een zo prettig mogelijk verblijf te bieden.

By Jermine Laurijssen
Date of experience: 08/2025

Soms onbeheersbaar druk. Als het hotel is volgeboekt is het niet slim ook gasten van buitenaf toegang tot zwembad/kermis te geven. Door deze drukte heeft de hotelgast een mindere ervaring.

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat fijn dat u tevreden was over de kamer, het ontbijt en de service. Tegelijkertijd waarderen we uw eerlijke feedback over de drukte in het resort en de impact daarvan op uw verblijf. Uw opmerkingen nemen wij serieus en zullen wij intern bespreken met het oog op verbetering van onze gastbeleving.

By Rico
Date of experience: 08/2025

Leuk! Had er veel over gehoord en jaa voor herhaling vatbaar

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Michelle